Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Sfârșitul Cabalei întunecate este iminent.

Vizualizari

Etichete !

vineri, 15 ianuarie 2016

Sfârșitul Cabalei întunecate este iminent.

  Sursa:
http://spirituletern.blogspot.ro/2016/01/sfarsitul-cabalei-intunecate-este.htmlMesaj de la Federația Galactică a Luminii și Ierarhia Spirituală. Sheldan Nidle – 5 ian.2016 Traducere Const.Mihăilescu.
6 Oc, 3 Chen, 12 Manik Selamat Balik (Bine ați revenit)! Începem prin a ura un An Nou (Gregorian) fericit tuturor oamenilor de pe Pământ.
Operațiunile masive întreprinse pentru a vă oferi diverse beneficii, au cunoscut o ușoară stagnare ca urmare a sezonului de vacanță. Această întârziere prevăzută din timp, a fost deja depășită. Este de așteptat ca livrările să fie reluate săptămâna care vine. Pauza care s-a produs a fost sugerată și acceptată atât de diferitele familii regale cât și de un număr de familii vechi, implicate în acest program. S-au finalizat și unele controale pe linia securizării operațiunilor de distribuire și s-a elaborat un nou program de livrare, aprobat de către toate părțile. 
După cum s-a menționat în ultimul nostru mesaj, „ciudățeniile” apărute în derularea programului au fost depistate și înlăturate. S-a dovedit și de această dată că era vorba de încercări de deturnare inițiate de slujitorii întunecaților. Cei implicați au fost arestați sau înlocuiți din funcțiile în care se aflau, și de unde reușeau să zădărnicească parțial operațiunile. 
În acest moment putem afirma că fondurile nu mai sunt expuse riscului de fraudare sau de tergiversare. Ele au impus schimbări în unele structuri (cadre) din unele ministere ale unor guverne. 
Sperăm că nu vor mai apărea surprize neplăcute în calea derulării normale a fluxului de distribuție. Prin conexiunile care s-au realizat, s-au obținut chiar unele scurtări de trasee în circuitul banilor și bunurilor care urmează să ajungă la destinatari. Se supraveghează cu mare atenție orice mișcare a Cabalei întunecate și se iau măsuri preventive care să-i zădărnicească intențiile.

Pe măsură ce vă mutați în nouă eră de pace și libertate, realizați că intențiile și programul nu sunt o utopie și că ceea ce s-a prevăzut, chiar dacă  a demarat cu unele dificultăți, va putea fi realizat chiar într-un timp mai scurt. Menționăm, totuși, că este nevoie să se mențină sau să crească viteza de derulare a întregului program. Amintiți-vă: aceste daruri sunt menite să se ajungă la un mai înalt grad de responsabilizare a fiecăruia.
Dragilor, există în diverse locuri inițiative de formare a unor grupuri de supraveghere, adevărați „câini de pază” care au rolul atât de obsevare a modului cum sunt derulate acțiunile cât și de informare corectă și promtă a populației.
 Libertatea este un dar divin care necesită o atentă și chibzuită utilizare a resurselor umane și naturale. Fostul președinte american Jefferson declara la vremea sa că pentru ca evoluția societății să cunoască un permanent avânt este necesar un fel de revoluție permanentă.  
Astăzi când omenirea voastră  dispune de mijloace de informare mult avansate față de trecut, când există internetul și multele forme mass-media, sarcina de informare și socializare este mult mai lesnicioasă. Aceste rețele de socializare pot estompa orice nevoie de violență. Prin urmare, cei care v-ați asumat asemenea îndatoriri, trebuie să detectați din timp orice manifestare care ar dăuna colectivităților, popoarelor, dând semnalul de alarmă și mobilizând lumea la acțiuni care să stopeze orice intenție a răului. Rolul vostru este de a conștientiza asupra pericolelor care se plănuiesc, fără însă a induce teama sau a provoca panică. O acțiune este încheiată atunci când relele intenții au fost dejucate prin acțiuni ferme dar pașnice.
Primul lucru care trebuie făcut acum pe planeta voastră este inițierea în forță a unor acțiuni de depoluare, de asanare a tuturor surselor de poluare, cauză extrem de importantă pentru revitalizarea mediului și revenirea vieții în parametrii ei normali. Aceste acțiuni sunt perfect posibile având în vedere tehnologiile de depoluare care s-au predat civilizației umane a planetei. Trebuie ca aceste tehnologii să nu mai fie sechestrate de cei interesați în utilizarea vechilor tehnologii și explaotarea combustibililor tradiționali (cărbune, petrol, gaze naturale). Aceste tehnologii v-au fost puse la dispoziție de către civilizațiile avansate, numai că au încăput pe mâna cui nu trebuie. 
Pământul trebuie, în continuare, curățat de toate materialele toxice chimice, radioactive și de altă natură aruncate, în apele, în subsolul sau pe solul planetei. Trebuie oprită cu desăvârșire defrișarea pădurilor și uciderea viețuitoarelor din rațiuni pur „sportive”. 
Pe măsură ce planeta va fi depoluată, veți putea obține recolte libere de orice fel de otravă. Prin aceste acțiuni se va eradica sărăcia și foametea, lipsa apei potabile sau a locuinței. Noi vă putem ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru a face din planeta Pământ grădina Domnului, așa cum spuneți voi. 
Strămoșii voștri au venit aici în urmă cu aproape 900 de mii ani și au reușit să creeze o civilizație care avea toate șansele să se dezvolte rapid. Numai că... știți și voi, trista voastră epopee.

Sarcina noastră, a civilizațiilor prietene, este acum pregătirea revenirii planetei Pământ la puritatea de altă dată și la o civilizație cu aspirații angelice. Va veni timpul când îngerii se vor plimba printre voi. Fiecare dintre voi va trăi în această realitate minunată. 
Mentorii trimiși de noi vă vor oferi toată cunoașterea de care civilizația umană are nevoie pentru a șterge greaua pecete pe care și-a pus-o civilizația Anunnaki asupra umanității, de-a lungul vremurilor. De fapt, veți afla și voi că acea civilizație a urmărit, prin tot ceea ce a făcut, să creeze o rasă umană obedientă, foarte limitat dezvoltată intelectual, ușor de manipulat și de mințit, o rasă de sclavi. 
Cerul a decis însă ca acest calvar să se încheie, pentru umanitate prevăzându-se un plan Divin de salvare și transformare a ființei umane într-o ființă demnă și prosperă, superior dezvoltată ca intelect, ca aspirații și abilități. Voi nu veți mai fi doar ființe ale Pământului ci ale Galaxiei și chiar ale Universului. Noi știm că acest lucru se va înfăptui, pentru că suntem unii dintre cei trimiși să ajute la evoluția Pământului. 

În Pământul interior, civilizația a mers pe alte căi, ceea ce i-a permis să evolueze mai repede și, deși se află în subteranele planetei, să țină o legătură strânsă cu lumile galaxiei. 
Maeștri Înălțați care contribuie efectiv la evoluția voastră, au un set de învățături de care aveți nevoie pentru a vă crește conștiința și cunoașterea, dincolo de ceea ce ați putea voi crede că este posibil. Un rol important în transformarea prezentului vostru într-un viitor strălucit îl au cei din Agartha (civilizația subterană).     

Acești Maeștri Ascensionați de multă vreme ajung, atunci când este nevoie, în Agartha, unde-și prezintă învățătura.

În Pământul interior, există anumite dispozitive care vor fi folosite pentru transformarea voastră, a celor de la suprafață.

Așa cum am mai spus anterior, (într-un alt mesaj), în Agatha există un post (laborator, incubator; n.m.) special, numit Camera Luminii de Cristal care va ajuta la formarea și fondarea noului popor stelar (?) Rolul său cel mai important este de a împlini destinul vostru magnific.Namaste! Suntem Maeștrii voștri Ascensionați!

După cum puteți vedea, ni s-au acordat unele responsabilități importante în ceea ce privește evoluția voastră. Cea mai mare dintre acestea a fost de a vă oferi inițial harul și mila cerului. Ați supraviețuit întunericului și ați dovedit că sunteți capabili de un mare angajament față de Lumină.  Noi am avut sarcina de a fi mesagerii Cerului. Am făcut acest lucru cu bucurie și așteptăm cu nerăbdare ultima perioada de tranziție a omenirii voastre care părăsește tărâmul 3D. Sarcina noastră imediată este de a-i ghida pe cei care s-au separat și se separă cu succes de la rolul de slujitori ai întunericului.

Această sarcină va conduce la o nouă guvernanță, care ne va permite să vă oferim învățăturile noastre, atât de necesare înainte ca voi să intrați în rândul fraților noștri cerești. In acest nou tărâm, voi vă veți afla originile și vi se vor acorda toate mijloacele de care aveți nevoie pentru a înființa un nou tărâm, cu adevărat minunat! Una dintre sarcinile cele mai importante, și printre primele de realizat, va fi reunirea celor două civilizații ale Pământului: cea de la suprafață și cea din interiorul planetei (Agartha). Aceasta vă va permite să formați noul popor stelar.Noi, Maeștri Ascensionați înțelegem cât de greu va fi, pentru mulți dintre voi, acest act. Va fi, probabil, cât se poate de provocator, de incitant, momentul întâlnirii voastre. Celor din interior le va fi mult mai ușor căci ei vă știu din totdeauna, v-au văzut și, unii dintre ei trăiesc printre voi, fără ca voi să fiți conștienți de aceasta. (Nota C.M.: cei din Agartha trăiesc în dimensiunea 4D și au posibilitatea să se face nevăzuți privirilor noastre). Pentru voi va fi dificil dat fiind faptul că doar puțini dintre voi acceptă și sunt conștienți de existența lumii subterane. Credem însă că veți trece cu bine acest șoc, dacă ne gândim că ați putut voi depăși oribila idee și realitate a îmbătrânirii și morții corpului fizic.  Trezirea voastră la realitatea că nu este obligatorie îmbătrânirea sau moartea, că starea voastră actuală nu a fost decât rezultatul manipulărilor și minciunilor întunecaților, ne face să credem că veți găsi în voi voința și tăria de a vă acomoda repede noilor realități, pe care le veți accepta cu bucurie. Cu adevărat, veți deveni alte ființe.

Sarcina noastră sacră este să vă arătăm și să vă ajutăm să înțelegeți repede acest adevăr, această realitate diferită.Minunea revenirii umanității în rândul civilizațiilor galactice se va finaliza cu multă bucurie, căci este un proces divin. Îndrumările pline de iubire ale mentorilor voștri, coroborate cu învățăturile noastre, vor face momentul „bine ați revenit acasă!” să vină mai repede, ca o încununare a misiunii pe care civilizațiile iubitoare sunt foarte aproape de a o încheia.

Prin urmare, timpul care vine este unul de finalizare a tranziției lumii voastre la o nouă și mult mai completă conștiință.

Această nouă conștiință va însemna și o nouă cunoaștere, noi și multiple aptitudini și abilități de exprimare și experimentare pentru fiecare dintre voi.Primul pas mare va fi setul de lecții care să vă aducă Adevărul de Sine și o istorie completă a originilor voastre pe alte lumi.

După aceea, va fi vorba despre ceea ce s-a întâmplat în timpul Atlantidei.

Mulți dintre noi provin din acel timp al Atlantidei scufundate. Căci Atlantida a pierit sub ape datorită răului care s-a născut și a proliferat în ea. Acel coșmar prelungit, se va încheia și va fi urmat de o epocă a bucuriei glorioase și a Lumini.Unii dintre noi am trăit în Agartha și știm ce vorbim, când spunem că va fi o victorie a marii bucurii și Luminii. Va fi un început de vremuri memorabile care vor fi dominate de minunile Luminii.

Ne aflăm în perioada finală a tranziției, după care vor urma infinite posibilități benefice și, bineînțeles, o desăvârșită libertate.
Selamat Gajun! Selamat Ja! 


Sursa:
http://spirituletern.blogspot.ro/2016/01/sfarsitul-cabalei-intunecate-este.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.