Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Indemn catre români

Vizualizari

Etichete !

marți, 26 ianuarie 2016

Indemn catre români

                                 
 
 
Sursa: http://mihaelapalade.blogspot.ro/2016/01/indemn-catre-romani.html
 
Traim vremuri deosebite. Viitorul ne apartine. Suntem in Acum, in prezent, in tovarasia minunatelor fiinte de lumina ce asista fenomenul ascensiunii planetare.
 
  Suntem.
 
 In acest asfintit al dualitatii, se intersecteaza o multime de realitati, o infinitate. Fiecare va patrunde in realitatea sa personala in functie de deschiderea sa.
Planeta ramane gazda vibratiei D5 cu deschidere catre vizitatorii de vibratie mai inalta ce vor respecta legea divina a iubirii neconditionate. Acest Pamant a ales sa devina un Pamant al iubirii, al prieteniei, al comuniunii dintre oameni, in perfecta armonie. Toata omenirea se va simti in siguranta, in deplina liniste de a-si continua evolutia ghidati de principiile armoniei si iubirii pt toate fiintele. 
 
In acest acum, au inceput deja si exista in fiecare mladitele intelegerii, a intelepciunii mature, se creaza conditiile interioare de iubire de sine. Constiinta Suprema coboara in fiecare si sustine aceste mladite, ca fiecare sa se imputerniceasca si sa evolueze dupa alegerea sa personala. 
 
Acum, aici in Romania, s-a format deja un nucleu puternic, de sine statator reprezentat de spiritualitatea straveche absorbita in corpurile celor ce traiesc aici si de energia tinerelor vlastare ce au ales sa se incarneze in acest spatiu. Energia acestui nucleu se expandeaza exponential si va avea efect de schimbare asupra tuturor fiintelor. La inceput efectul sau va fi tulburator pt ca va scoate fiinta din starea sa de confort pt a-i dizolva convingerile defectuoase, gandirea veche, tiparele depasite.
Lumea de ieri nu mai corespunde realitatii de azi, astfel ca acest nucleu energetic sustinut de toate formele noastre de relief, inclusiv de Anahata ce se afla aici, va revolutiona/schimba sistemul actual prezent in fiecare dintre noi si manifestat in institutiile exterioare. Acest nucleu, in acest an va capata o forta majora de innoire si va pune Romania pe calea ei.
Tot ce s-a prezis pt Romania, vine catre noi cu o altfel de energie cu o altfel de manifestare. Insasi energiile Pamantului se vor manifesta aici, dar diferit de vechile preziceri.
Cand in fiecare vlastar uman se trezeste maestrul interior, punctul comun de iubire dintre toti oamenii se atinge, masa critica este atinsa si in fiecare se va trezi constiinta datatoare de viata ce va erupe asemenea unui vulcan.
 
Tu ROMÂNULE, fii vulcanul necesar innoirii planetare si al tau propriu.
 
 
Sursa:

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Deşi aparent pare că nimic şi nimeni nu umblă la rotiţele de acolo din adîncul nostru,această părere nu e decît iluzia centrării pe aspectele materiale,fizice,de satisfacerea şi dobîndirea de bunuri.Nu am învăţat sau nu ne-a spus pînă acum nimeni că dobîndă mai mare avem dacă lucrăm şi altfel.Şi ne temem de tot ce este nou.Sînt foarte mulţi "Toma Necredinciosul"-nu cred pînă nu văd.Deşi în adîncul lor simnt că ceva nu mai este ca înainte,ori depăşesc starea aia trecînd grăbiţi mai departe,ori amînă analiza-din eterna lipsă de timp-ori lasă ca ceva mai concret să-i traverseze. Apoi sînt cei puţin sau deloc informaţi,care nici nu ştiu prin ce faze cosmice trece MAMA GAIA şi odată cu ea toată FIINŢAREA DE VIAŢĂ.eu cred că asta e "VREMEA CÎND SECERĂTORUL A INTRAT ÎN HOLDĂ"

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.