Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Edgar Cayce despre Rugaciunea Tatăl Nostru

Vizualizari

Etichete !

vineri, 20 iunie 2014

Edgar Cayce despre Rugaciunea Tatăl Nostru
V-am spus de mai multe ori ca incerc sa scriu o carte  cu titlul «  Fizica nucleara a mintii« Undeva in unul din capitolele « draft » ale  acestei carti  scriam :


« In clipele cele mai grele ale vietii mele , fara ca cineva sa ma invete,  cind traiam stari ale constiintei joase; deprimare, suferinta, indoiala , frica , spuneam « Tatal nostru ».


De fapt cred ca reuseam sa alung « gindurile negre » repetind la infinit aceasta rugaciune . Si miracolele  au inceput sa apara. Am incercat sa-mi explic .


"Tatal Nostru" este rugaciunea pe care ne-a lasat-o Iisus Hristos, ori numai aceasta cunoastere, a provenientei sale, ne vorbeste de la sine despre puterea si lumina sa.


 Multi descinta de deochi cu "Tatal Nostru" si efectul este intotdeauna imediat. Si nu-i o pura intimplare faptul simplu ca "Tatal Nostru" purifica si parca topeste... orice energie tulbure care-l impresoara pe cel deocheat.


De fapt, noi - cu totii - sintem ca si deocheati cind traim astfel de stari. Sintem ca intr-un intuneric, ca intr-o pisla groasa de ceata, in stare de prizonieri. Mintea noastra si energiile interioare sint atunci inchise in suferinta mentala. Vedem cum ne gindim obsedant la un lucru, la un om, la o situatie, ne cuprinde insomnia, teama paralizanta, ori ingrijorarea si nemultumirea, senzatia ca lumea este facuta numai din durere si... nu mai stim cum sa iesim de acolo. Nu sta prea multa vreme in deprimare, in suferinta.  Nu cauta prea mult la ce-ai gresit, la ce ai facut rau, ori la ce au gresit altii fata de tine. Iesi din grota starilor joase ale constiintei, care te indeamna sa te simti rau, nefericit, infricosat, ingrijorat si nemultumit. De vei sta prea mult acolo, te vei scufunda in Iad si o vei face prin libera ta alegere. Viziteaza Iadul, dar nu locui in el.


Spune "Tatal Nostru" cind nu te simti bine. Cind esti ingrijorat peste masura, ori nemultumit. Cind simti ca urasti, ori ca nu mai poti. Cind esti deprimat, tulburat, ori nefericit. Cind gindul la ziua de miine te copleseste... Spune "Tatal Nostru"... Ai sa observi ca te vei lovi de o dificultate puternica. Nu poti sa spui "Tatal Nostru". Nu te poti concentra asupra rugaciunii, caci gindul tau zboara tot acolo, in negriciunea mentala, in suferinta care te bintuie. S-ar putea sa spui primele doua-trei rinduri ale rugaciunii, apoi te trezesti ca ai uitat cuvintele urmatoare, ori ca te gindesti tot la suferinta ta. Nu renunta. Spune rugaciunea. Cauta-o cu mintea, cu tot sufletul tau si spune-o mai departe. Pune mintea ta sa se concentreze asupra rugaciunii, pina ce o poate spune fara gres, de la inceput si pina la sfirsit. Daca uiti rugaciunea si daca te trezesti ca nu te poti concentra asupra ei... este semn ca te afli in cimpuri de suferinta, care vor sa te retina in ele, prin puterea Legii Atractiei. Mintea va fi atrasa tot mai mult spre constiinta suferintei pina ce va iesi de acolo concentrindu-se asupra rugaciunii.


 Este foarte important sa stii ca "Tatal Nostru" trebuie repetat. Trebuie spus fara intrerupere, din nou si din nou, cu tot sufletul, cu toata concentrarea mentala, pina ce vei simti ca te-ai eliberat... din cimpurile care te-au inlantuit, din suferinta.  Cind vei iesi de acolo, te vei simti linistit si vei putea sa atragi la tine ginduri si sentimente de incredere, de bucurie, de iubire sau macar de multumire. …….. »


Avantajele rugaciunii


Edgar Cayce, celebrul medium american considera ca modalitatile de patrundere a bolilor si suferintei corpului uman, sunt urmarea "otravurilor cognitive", secretate de gandurile negative. 


Astfel in Statele Unite s-a lansat o adevarata campanie a optimismului si celebrul indemn "think positive"  s-a popularizat tot mai mult in randul oamenilor.


Cayce spunea: "Gandind pozitiv putem vindeca, gandurile optimiste avand puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale".Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu si fundamental de meditatie, prin intermediul rugaciunii Tatal Nostru.Totodata , el explica corespondenta dintre fiecare verset al rugaciunii si respectivii centrii glandulari ce sunt influentati de aceasta.


"Trebuie sa incerci sa resimti fiecare val de semnificatie al fiecarui verset, sa extragi sensul energetic al acestuia si sa il directionezi catre organul in cauza, sa simti cum acest verset curge prin corpul tau. Caci se produce in corpul fizic un raspuns la reprezentarile corpului energetic: se construieste astfel o reactie chimica, fiind posibila vindecarea",concluziona autorul.


Iata asadar dupa Edgar Cayce, corepondenta intre versetele rugaciunii si principalele glande endocrine stimulate:TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului
SFINTEASCA-SE NUMELE TAU actioneaza asupra glandei pineale
VIE IMPARATIA TA deschide tiroida si regleaza functia acesteia
FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER deschide tiroida
ASA SI PE PAMANT actioneaza asupra timusului
PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE-O NOUA ASTAZI deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine SI NE IARTA NOUA GRESELILE DUPA CUM SI NOI IERTAM actioneaza asupra glandelor suprarenale SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA actioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni SI NE FERESTE DE CEL RAU actioneaza din noi asupra timusului
CA A TA ESTE IMPARATIA actioneaza din nou asupra tiroidei SI PUTEREA actioneaza asupra glandei pineale
SI MARIREA redeschide pituitara
AMIN  formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru.


Astfel Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gandesc pozitiv sau se roaga in mod frecvent.

NOTAEdgar Cayce (n. 18 martie 1877 la Hopkinsville, Kentucky d. 3 ianuarie 1945 la Virginia în Statele Unite) a fost un medium de origine americană ce susținea că putea să dea răspunsuri în privința anumitor întrebări precum cele legate de sănătate sau Atlantida printr-o stare de transă. În ciuda faptului că Edgar Cayce era un creștin devotat și a decedat înnainte de formarea mișcării New Age, majoritatea adepților acestei mișcări îl consideră pe Cayce fondatorul mișcării.
Cayce a devenit cunoscut în ultima perioadă a vieții sale datorită profețiilor sale cu toate că acesta scria materiale despre teologie sau medicina. Scepticii susțin că abilitățile de medium ale lui Cayce pun sub semnul întrebării răspunsurile sale cu temă religioasă.
În prezent sunt mii de cercetători ce studiază capacitățile sale și peste 300 de cărți despre viața acestuia. De asemenea există organizații fondate în memoria sa precum Association for Research and Enlightenment ce are sedii în întreaga lume dar și centre deschise în mai mult de 35 de țări.

Sursa:
http://www.opinia1.ro/edgar-cayce-despre-tatal-nostru/

3 comentarii:

 1. EXCELENT ARTICOL...! Din inspiratie si ghidare am aplicat asta chiar ieri (fara sa citesc aici )si miracolul s-a produs.
  Trupul meu a raspuns si durerea a plecat !
  Multumesc,Dumnezeu al iubirii !
  Catrina Ludwig

  RăspundețiȘtergere
 2. AMIN !E CLAR CA DOAR UNUL TATAL NOSTRU DIN CERURI NE VA SALVA .. !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ne va salva daca facem si noi ceva util in directia asta, fiecare cate un pic la nivel de persoana, grup, comunitate locala sau nationala.
   Deviza cere si ti se va da "Salvare...." sau "Dreptate", se aplica si aici, daca toti stau si asteapta "para malaiata in gura lui natafleata" , o sa fie la sfantu asteapta acea SALVARE de care zici.

   Ștergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.