Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Un grup din Pleiade a eliminat mii de cabalisti in 15 iunie

Vizualizari

Etichete !

joi, 19 iunie 2014

Un grup din Pleiade a eliminat mii de cabalisti in 15 iunie


Julien Wells, un channeler care informeaza omenirea cu actiunile pleiadienilor, afirma recent pe un post de radio pe internet de actiuni desfasurate de catre un grup din Pleiade, pentru a pune capat definitiv si cat mai rapid posibil a jocurilor cabalei pe aceasta planeta (noi deja ne-am saturat, cred ca traiesc si Ei acelasi sentiment,n.a.) . Sfarsitul este foarte foarte aproape, dar nu al nostru, ci al lor, al cabalistilor.
Julien este un channeler foarte activ in ultima vreme, transmitand o multime de mesaje-informatii despre succesele civilizatiilor din Pleiade pentru instaurarea Epocii de Lumina pe planeta noastra.

El spune ca un grup din Pleiade, disperat (cred ca au acelasi simtamant ca si noi cei treziti, n.a.) pentru a pune intr-o balanta favorabila Luminii evenimentele de pe Terra, au actionat printr-o serie de mijloace specifice si au eliminat de pe planeta circa 11.000 de membri ai cabalei (acum 2 zile s-a anuntat la TV ca unul din fiii lui Rockefeller a murit intr-un accident de avion, n.a.). Acestia nu sunt de top ci din mecanismele lor planetare de control. Aceasta actiune nu a fost agreata de catre alte grupuri din Pleiade, Andromeda, Arcturus, Orion si Sirius.

Ce trebuie sa intelegem este ca sunt foarte multe grupuri galactice care ne supravegheaza. Se spune ca exista la momentul actual peste 100.000 de civilizatii, nu numai din universul nostru, care vor sa vadaiesirea noastra din intuneric. Pentru ei este ca si cum ar viziona o piesa de teatru pe viu. Unii aleg sa se implice prin diverse actiuni, functie de doctrinele civilizatiilor lor si ce vor sa experimenteze, tinand cont de legea karmei, altii pur si simplu sunt spectatori, pentru a trage invataminte si a merge cu aceste experiente pe care noi le traim zilnic in universurile lor si astfel sa fie predicate si aplicate pentru a nu se mai intampla ceea ce a existat pe aceasta planeta. Planeta si civilizatia noastra a fost o scoala pentru mii de civilizatii din multe universuri si poate chiar pentru intreaga Creatie. Maximul de ,,rau” posibil s-a putut experimenta pe toate palierele si-n toate formele. Dupa eliberarea noastra ca planeta si civilizatie universul in care existam va trai o altfel de experienta. Nu intamplator in toate mesajele channeling indiferent din ce civilizatie provin, suntem numiti maestrii intunericului. Si asta este ca o multumire, pentru ca suntem considerati cele mai puternice suflete din univers cei care am ales constient sa luam trup de carne acum, in aceste timpuri de maxim intuneric si sa fim cei ce ne ridicam din mocirla neagra precum un diamant, care va straluci in plenitudinea splendorii lui si va transforma totul in jur.

Este timpul asumarii responsabilitatii si familia noastra din stele ne demonstreaza asta. Asta trebuie sa facem si noi acum. Este momentul de rascruce al omenirii, pentru asta am venit toti AICI SI ACUM. Vremuri disperate cer masuri disperate si EI deja isi asuma asta. Trebuie sa ne asumam si noi. 
Renuntarea constienta la tot ce tine in manifestare vechea lume si proiectarea constienta a gandului focalizat pe ceea ce dorim sa se manifeste in Noua Lume: PACE, IUBIRE, COMPASIUNE, INTELEGERE, ABUNDENTA, TREZIRE SPIRITUALA PENTRU TOATE FIINTELE….

Lucrurile au ajuns la apogeu si foarte curand se vor ,,dezlantui”. Nu va fie frica, fiti bucurosi pentru ca asta este butonul care declanseaza dizolvarea acestei lumi 3D si cresterea lumii 4D (pentru ca nasterea ei a fost in 21 Dec.2012) si deacolo mai sus functie de alegerile fiecarui suflet.
  
   Doamne ajuta !
    
    Interviul video de 3 ore in engleza cu Julien Wells aici : https://www.youtube.com/watch?v=5tfVQZnL3D0&app=desktopSursa:

2 comentarii:

  1. Sunt multe de invatat pentru sufletele noastre ..sunt multe experiente pe care le traim..dar daca avem IUBIRE toate le vom depasi...VICTORIA LUMINII ESTE UN FAPT CERT ..si nimic nu ne poate intoarce din drum...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt multe de invatat si trebuie sa trecem prin mai multe experiente personale. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.