Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Fenomenul OZN este real, după cum reiese din documente recent declasificate

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 4 iunie 2014

Fenomenul OZN este real, după cum reiese din documente recent declasificate

Un număr enorm de dosare clasificate ca "Secret de Apărare" au fost declasificate în ultima vreme, în special în marea Britanie. Această informație este esențială. Ea ne ajută să înțelegem că politicienii și militarii cunoşteau despre aceste "obiecte" neidentificate observate de multă vreme peste tot în lume, care parcă ne sfidează, dar nu au vrut să se ştie exact opinia lor. 

 Aşadar, rămâne întrebarea care chinuie spiritele celor mai curioşi: dacă OZN-urile nu există, așa cum afirmă unii sceptici, de ce aparițiile lor sunt clasificate "strict secret"?Cel puţin se poate spune că fenomenul OZN este viu disputat la vârf şi concluziile despre acesta nu sunt unanime. Nici din punctul de vedere al importanței care i se dă, nici a modului în care este explicat. O certitudine există, cu toate acestea: de 60 de ani,  se tot emit fel de fel de ipoteze.
 Lumea este împărţită între cei care cred că extratereştrii "sunt deja printre noi" şi cei care neagă categoric întregul fenomen. Dar la urma urmei, fenomenul reprezintă un adevărat mister pentru civilizaţia noastră şi el va trebui, în cele din urmă rezolvat.
De ce să menținem populația într-o ignoranță strictă și să-i oferim informaţii trunchiate și explicații incoerente? Ne este frică de adevăr? Mulți oameni care l-au supus au căzut imediat în ridicol, ce-i drept, din cauza acestei politici de depreciere sistematică practicată de personal iresponsabil (militari, oameni politici, oameni de știință etc. ...).
 Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.