Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: "Am fost 17 ani soldat pe MARTE". Dezvăluirile senzaţionale ale unui fost militar american

Vizualizari

Etichete !

joi, 26 iunie 2014

"Am fost 17 ani soldat pe MARTE". Dezvăluirile senzaţionale ale unui fost militar american

Un fost soldat american susține că a petrecut 17 ani din cariera sa pe Marte, relatează Mirror.


Fostul infanterist naval, care folosește pseudonimul Captain Kaye, susține că a fost trimis pe Planeta Roșie pentru a proteja cinci colonii pământene de formele de viață indigene, unde a petrecut aproape trei ani într-o navă spațială secretă. Aeronava aparține unei organizații multinaționale, denumită Forța de Apărare a Pământului, și care recrutează personal militar din mai multe țări, printre care SUA, Rusia și China.
În declarațiile sale pentru un post de televiziune, fostul infanterist a mai povestit că a fost instruit să zboare pe trei tipuri diferite de navete spațiale, iar antrenamentele au avut loc pe o bază secretă, de pe luna Titan, a planetei Saturn, dar și în alte zone din Univers.
Captain Kaye a mai precizat că s-a pensionat după 20 de ani de carieră, ceremonia de retragere având loc pe luna Titan, eveniment la care au participat mai multe personalități, printre care și fostul Secretar al Apărării, Donald Rumsfeld.


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.