Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: INDICATORI DE CALE

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 18 iunie 2014

INDICATORI DE CALESursa:
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/06/indicatori-de-cale.html

♥ ♥ ♥
“Sustin venirea stelarilor”
Traim vremuri grele, foarte adevarat, dar in ciuda acestui lucru trebuie sa continuati sa avansati. Toti care sunteti constienti ca trebuie sa faceti doar pasi inainte, si nici unul in urma, sunteti Indicatori de Cale ai umanitatii, voi trebuie sa initiati trezirea acelora din jurul vostru.

Nu incercati sa ii convingeti de nimic, ci doar inspiratii sa va urmeze, aratati-le cum sa faca acest lucru, arati-le cum sa iasa din ceea ce lor li se pare foarte familiar din trecutul vechi, aratati-le sa incerce sa aprinda lumina din ei, sa se deschida spre divinitate, pentru ca acolo sta de fapt secretul schimbarii totale, acolo sta cheia rezolvarii tuturor lucrurilor si stergerea tuturor conflictelor din suflet, dar si din jur, acolo sta iubirea si frumusetea acestei lumi, acolo sta Dumnezeu, El intotdeauna va va conduce spre destinatia pe care o cautati acum in bezna, toti. Voi Indicatorii de Cale sa stati departe de orice sageata aruncata de ei in urma acestor incercari, care uneori vi se vor parea ca nu au deloc reusita.

Este foarte greu de inteles adevarul purtat de voi Indicatorii de Cale, veti fi pusi la zid de multe ori, chiar va va face sa dati inapoi cand va veti lovi de peretii din jurul acestor fiinte zavorate in ele insele. Este o linie foarte fina in aceasta munca care delimiteaza gandirea noastra de gandirea lor.


Fiecare fiinta este diferita, deci si fiecare abordare este diferita. Invatati sa faceti diferenta, pentru ca veti ajunge in directia opusa.

Este mult de munca, apare lupta si conflictul si uneori practic Indicatorii de Cale nu inteleg de ce nu toata lumea vede lucrurile asa cum ei o vad. Aici trebuie gasit un numitor comun, o punte de legatura dintre Indicatorii de Cale si omul netrezit, macinat de trairile sale interioare. Trebuie sa gasiti capacitatea de a respecta viata acelui om, alegerile sale, niciodata sa nu ii faceti jocul. Refuzati sa le raspanditi opiniile negative. Voi Indicatorii de Cale, sau Lucratori mai vechi, trebuie sa intelegeti clar ca orice fraza negativa va atrage exact acelasi lucru, nu uitati de legea atractiei (The Secret). Respectati-le opiniile, dar aveti grija sa nu ii lasati sa altereze si alte minti fragile daca puteti opri acest lucru.

Gandirea veche care este de mult pusa pe pilot automat, a condus spre o orientare gresita, a indepartat fiinta umana de centrul spiritual din ea insasi. Gandirea pe pilot automat nu face altceva decat sa caute iesiri usoare din situatii grele, crezand ca asa este spre binele tuturor. Inspiratia aduce intodeauna o modalitate de a motiva oamenii, un nou mod de a gandi se naste atunci cand lasati aceasta inspiratie sa va indice calea de urmat.

Inspiratia vine direct din inima, in acest fel voi toti comunicati cu inima. Trebuie sa deveniti ganditori cu inima, acest lucru il puteti face daca va uitati adanc in voi si scoateti la suprafata fiinta luminoasa lasata de Dumnezeu. Acea fiinta care sta adanc ingropata in interioarul vostru va va invata cum sa supravietuiti furtunii de ganduri negre care va ataca in momentele cand aveti garda jos.

Inima intodeauna va va invata cum sa faceti pasi siguri pe calea buna, mintea va va intoarce din aceasta cale, pentru ca ele doua sunt in conflict inca de cand ati ajuns aici si vor ramane asa pana veti invata sa ascultati doar inima si sa ii dati doar ei castig de cauza.Namaste!
L.N


Sursa:
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/06/indicatori-de-cale.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.