Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Conceptul Atractiei (Legea Atractiei) este guvernat de 10 legi universale.

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 14 iunie 2014

Conceptul Atractiei (Legea Atractiei) este guvernat de 10 legi universale.Legea Atractiei

 

A. Esenta Obtinerii SUCCES-ului prin Legea Atractiei

Majoritatea dintre noi am tot auzit de acest concept al atractiei – sub denumirea de Legea Atractiei. As putea spune ca de fapt nu este o lege, ci mai degraba un concept. Este un cumul de mai multe legi, care impreuna constituie fundatia acesui concept al atractiei.
Sunt foarte putini care inteleg cu adevarat, aceasta lege. Si nu este usor de inteles, intrucat implica un puternic proces de clarificare mentala a ceea ce constituie fundatia acestui concept, iar aceasta clarificare mentala poate fi dobandita doar prin:
  • cunoasterea principiilor care stau la baza acestui concept (cunoscut sub denumirea de Legea Atractiei)
  • initiere in aplicarea acestor principii
  • dezvoltarea unui stil de viata pe baza acestor principii
Doar in acest mod poti materializa in plan fizic (si in mod voit), puterea creatoare a gandurilor tale!
Insa, este absolut necesar sa dobandesti capacitatea de control a gandurilor tale – adica sa le treci de pe pilot automat pe pilot manual. Si cum faci asta? Iata raspunsul: a trece gandurile pe pilot manual, inseamna “a actiona la viata” si nu “a reactiona” (da click pe link   http://programarea-succesului.ro/coaching/cele-2-atitudini-ce-iti-guverneaza-viata/  pentru a descoperi diferenta dintre ”a actiona” si “a reactiona”).
Ceea ce tocmai ai citit, reprezinta un adevar de o profunzime remarcabila, prin faptul ca este exact esenta acestei legi (Legea Atractiei), care se manifesta in viata ta, la fel de precis ca si Legea Gravitatiei. Este precisa si exacta! Din momentul in care, ceea ce tocmai ai citit, va deveni pentru tine atitudine/stil de viata, pot sa iti spun foarte precis, ca din acel moment ai inteles cu adevarat Legea Atractiei, si astfel esti in controlul viitorului tau!

B. Doar 2% din oameni Gandesc!

Iata o afirmatie, care capata putere prin insusi adevarul pe care il transmite: 2% din oameni gandesc, 3% din oameni cred ca gandesc, iar 95% din oameni mai degraba ar muri decat sa gandeasca – Earl Nightingale (da click pe link http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/alege-ori-traiesti-in-acum-ori-nu-traiesi-mai-deloc/, pentru a descoperi de ce doar 2% din oameni gandesc).
Majoritatea oamenilor nu gandesc! Ei desfasoara doar o activitate mentala. Dar activitatea mentala nu reprezinta gandire, ci doar accesarea unei baze de date, in care au fost depozitate informatii.
Majoritatea urmeaza doar ceea ce fac alti oameni! Ei se lasa practic condusi mai degraba de parerile altora, decat de propriile lor ganduri. Ceea ce se intampla in afara lor, in mediu, controleaza ceea ce se intampla in interiorul lor. Mediul exterior este cel care le controleaza gandurile si prin urmare Deciziile, Actiunea si Rezultatul.
Insa, intra doar in responsabilitatea ta sa schimbi modul in care ai fost conditionat sa traiesti si sa gandesti. Adevarul este ca persoana obisnuita gandeste aleator! Nu are in minte un design clar in care sa-si incadreze gandurile. Iar daca nu stii sa decizi ceea ce iti doresti, atunci ce rezultate ai putea sa obtii?
Daca nu ai un design clar al modului de a gandi, nu iti vei directiona eforturile zilnice in directia rezultatelor vietii tale, iar cea mai mare parte a gandirii tale va fi necontrolata, haotica, va fi neorganizata. Si tocmai de aceea, dezamagirea si esecul vor fi mereu aproape – pentru ca ele se hranesc din indecizii.

C. Cand vei intelege Legea Atractiei?

Legea Atractiei, vei reusi sa o intelegi doar in momentul in care o lasi sa faca parte din fiinta ta, doar in momentul in care te identifici cu ea, si traiesti prin ea, deoarece nu este un simplu proces de gandire constienta, ci este un stil de viata! Si trebuie sa intelegi toate acele principii/legi ce o guverneaza, din perspectiva lor corecta si nu dandu-le posibile interpretari.
In momentul in care intelegi legea si o aplici in mod corect, intri de fapt in controlul viitorului tau, deoarece ai dobandit intelegerea procesului de materializare a gandurilor tale. Pentru inceput, iti recomand sa materializezi lucruri care sunt in domeniul acceptarii tale, astfel incat sa nu cazi in capcana lipsei de credinta in procesul tau de creatie.
Vezi tu, in momentul in care intelegi legea, de fapt devii constient de faptul ca orice gand al tau reprezinta cadrul prin care se compune realitatea si ca puterea gandului ferm focalizat declanseaza puterea de materializare.
Asadar, gandurile tale se materializeaza?
Absolut! Ele reprezinta de fapt, structura dupa care se formeaza tiparele realitatii tale. Nu poti avea nici o manifestare la nivel fizic, pana nu construiesti mai intai imaginea la nivel mental. Materializarea in plan fizic apare intotdeauna in urma crearii vibratiei la nivel mental, si niciodata invers. Si faci asta in fiecare zi, doar ca nu ai devenit inca constient de aceasta putere de creatie si astfel, crezi ca ziua a fost ceea ce tu ai perceput ca ti s-a intamplat, si nu ca ar fi fost de fapt, manifestarea gandurilor din mintea ta, materializata chiar prin puterea gandului tau. De fapt, tu ai fost creatorul realitatii tale prin gandurile pe care le-ai pus laolalta pentru a forma imaginea de ansamblu, pe care ai materializat-o in plan fizic.
Tu esti asemenea unui magnet (deoarece gandurile tale sunt magnetice), care atrage ceea ce corespunde starii tale emotionale in mod predominant, deoarece gandului trebuie sa ii dai putere din suflet. Campul magnetic de energie din jurul inimii este de aproximativ 5000 de ori mai mare decat cel din jurul creierului. Prin urmare, timpul de materializare depinde de energia emotionala pe care o pui in procesul creatiei.Fila 1. Legea Atractiei – Ce este?

Legea Atractiei, asa cum o cunosc majoritatea oamenilor (intr-o forma superficiala), de fapt nu este o simpla lege pe care sa o aplici si automat sa materializezi ceea ce iti doresti. Ar fi o naivitate sa crezi ca lucrurile sunt chiar atat de simple si ca esenta lor scapa majoritatii oamenilor.
Daca Conceptul Atractiei (Legea Atractiei) ar fi atat de simplu, majoritatea oamenilor l-ar fi aplicat imediat si atunci rezultatele vietii lor, pur si simplu ar fi explodat. Insa lucrurile nu stau deloc asa. Si eu si tu putem constientiza acest adevar daca privim la majoritatea oamenilor. Pur si simplu, uita-te in viata lor si vei intelege imediat ca ceea ce ei materializeaza, este de fapt opusul polar a ceea ce isi doresc. Are sens si pentru tine ceea ce spun?
Ei bine, a intelege cu adevarat Legea Atractiei si a face din ea un stil de viata, nu este deloc un proces simplu, intrucat implica (in cazul majoritatii oamenilor), o reprogramare a modului de a gandi si de a simti.
Iata ce pot face pentru tine: prin 10 lectii ce guverneaza Conceptul Atractiei, iti voi pune la dispozitie un ghid informational complet, pe care daca il vei integra cu adevarat in viata ta,  iti garantez, ca vei atrage circumstantele care sa te conduca in directia rezultatelor vietii tale. Abia cand ajungi in aceasta etapa de dezvoltare, ai dobandit practic puterea de a-ti programa viitorul asa cum iti doresti.
Prin materialul video de mai sus, ti-am pus la dispozitie prima lege (Legea Gandirii), urmand sa prezint in urmatoarele articole si celelalte 9 legi.
Te astept si pe pagina de Facebook, unde descoperi zilnic informatii de valoare:
https://www.facebook.com/pages/Programarea-Succesului/249282551814273?ref=hl

Psiholog Gabriel Radu


Legea Atractiei: Partea 1- Legea Gandirii 

 

 

Legea Atractiei: Partea 2 - Legea Constiintei

 
A. Iti mai amintesti cele 10 Legi?

Daca esti unul dintre cititorii care urmaresc postarile pe care le-am facut pana acum, aproape sigur ca ai auzit de Pachetul Profesional cu cele 10 Legi care guverneaza Conceptul Atractiei.
Pentru cititorii noi doar am sa le reamintesc in fuga, asa incat sa putem trece mai departe:
Partea 1- Legea Gandirii 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-1-legea-gandirii/
Partea 2- Legea Constiintei
 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-2-legea-constiintei/

Partea 3- Le
gea Atractiei
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-3-legea-atractiei/
Partea 4- Legea Da si vei Prim
i
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-4-legea-da-si-vei-primi/
Partea 5- Legea Non-Rezistentei
 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-5-legea-non-rezistentei/
Partea 6- Legea Iertarii
 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-6-legea-iertarii/

Partea 7- Legea Vizualizarii
 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-7-legea-vizualizarii/
Partea 8- Legea Vidului
 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-8-legea-vidului/
Partea 9- Legea Recunostinetei
 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-9-legea-recunostintei/
Partea 10- Legea Planului Organizat
 
http://programarea-succesului.ro/legea-atractiei/legea-atractiei-partea-10-legea-planului-organizat/


B. CUM te Verifici?

Am conceput un material audio (te atentionez ca nu este usor sa il intelegi in intregime), prin care sa te verifici daca ai inteles acest Concept al Atractiei.
Acest instrument de verificare, destul de precis, este de fapt un material audio de 20 de minute prin care ai oportunitatea de a te verifica daca ai inteles cu adevarat Conceptul Atractiei.
Pentru aceasta va trebui sa intelegi tot ceea ce auzi in acest material. Daca ceva nu intelegi, opreste inregistrarea si noteaza-ti pe foaie intrebarea! iti recomand sa faci asta!
In mod sigur vor apare intrebari in mintea ta. Sursa:
http://programarea-succesului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.