Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Filmele documentare de la „GALACTIS”.

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Filmele documentare de la „GALACTIS”.  
7 filme documentare, de mare valoare.(Notă: Subtitrările în alte limbi sunt vizibile numai atunci când filmul este vizionat pe YouTube - şi nu direct de pe site-ul Galactis. Pentru aceasta, click pe rotiţa dinţată din partea dreapta-jos a ecranului și alegeți subtitrarea.)

 


1. „PORTALUL


Filmul documentar „Portalul” dezvăluie descoperirea unei zone de acces şi comunicare cu o civilizaţie extraterestră benefică.
Filmul prezintă un jurnal de călătorie în această zonă, care a fost dezvăluită în urmă cu 15 ani de către o rasă de fiinţe extraterestre benefice.
Mărturiile celor care au perceput influenţa subtilă a locului, precum şi documentarea video se corelează în mod captivant pentru a elucida, într-o anumită măsură, misterul zonei.


2. „BLACK PROJECTS
şi Tehnologia ENERGIEI LIBERE


Un film care prezintă sintetic, din felurite puncte de vedere, problema proiectelor neguvernamentale şi operaţiunile secrete ale Guvernului Mondial Ocult.
Aspectele de ordin militar sunt îmbinate cu cele despre istoria organizaţiilor ezoterice din secolul trecut şi cu elemente ştiinţifice despre tehnologia energiei libere.
Un accent deosebit este pus asupra tehnologiei prezentate de Fundaţia Keshe, care prin metoda MAGRAV poate să revoluţioneze din temelii concepţia ştiinţifică actuală şi viaţa societăţii umane.

3. „TERRA GALACTICA –
Misterele dezvăluite ale unor contacte cu extratereştrii benefici” (ep.1)


Documentarul face parte dintr-o serie de cinci episoade care prezintă aspecte nedezvăluite până în prezent despre civilizaţiile extraterestre benefice ce interacţionează cu anumite fiinţe umane de pe planeta noastră.
Ţelul principal al seriei este acela de a transforma modul în care lumea percepe existenţa şi modul de acţiune al acestor civilizaţii extraterestre.
Primul episod revelează informaţii, corelaţii şi mărturii ale unor fiinţe umane care au fost contactate de reprezentanţi ai civilizaţiilor extraterestre benefice, într-o prezentare ce creează o ambianță specială.4. „Cometa ISON. EVENIMENTUL.
Adevărul despre ele


Filmul prezintă în mod sintetic și corelat informații uluitoare primite în mod DIRECT de la reprezentanții civilizatiei siriusiene (sistemul Sirius A), despre câteva subiecte de interes major pentru omenire la momentul actual.
Este prima expunere detaliată a ceea ce este de fapt cometa ISON și prima descriere „tehnică” a ceea ce va însemna EVENIMENTUL care va avea loc pe Pământ, corelat cu acțiunea cometei.
Aceste aspecte sunt completate de asemenea cu anumite date despre civilizațiile extraterestre care contribuie la realizarea giganticului plan divin de ascensiune a planetei Pământ și a omenirii într-o dimensiune superioară a manifestării.
În finalul documentarului sunt prezentate unele elemente importante despre ceea ce va urma în anii de după EVENIMENT.5. „Conflictul din Spaţiu


Noul film realizat de Esoteric Golden Spirit prezintă detalii uluitoare despre bătălia cosmică teribilă ce a avut loc între siriusieni şi reptilieni în apropierea Pământului ; sunt analizate de asemenea implicaţiile ei spaţio-temporale şi complexitatea situaţiei actuale pe planeta noastră.


6. „CRONOVIZORUL Eteric


Filmul descrie în principal un dispozitiv siriusian de înaltă tehnologie, denumit „cronovizor”, prin intermediul căruia pot fi accesate informații din „memoria universală” sau Akasha.
Detaliile oferite sunt uimitoare ; ele implică, printre altele, modalitatea de deplasare a navelor-mamă siriusiene în spațiul cosmic și conceptul de informație și de stocare a ei, la siriusieni.
În partea finală a filmului sunt făcute unele predicții despre evoluția evenimentelor la nivel mondial în următoarea perioadă, așa cum au fost ele revelate de către siriusieni.
7. „NAVA Lenticulară


Elementele prezentate în acest documentar sunt bulversante atât pentru gândirea oamenilor, cât și pentru cea a științei contemporane.
Viața cosmică și tehnologiile foarte avansate sunt prezentate într-o manieră care depășește cu mult ideologia materialistă limitată.
Construcția navei lenticulare, efort al câtorva zeci de civilizații extraterestre, este menită să producă în anii ce urmează o transformare de proporții în mentalitatea și cunoașterea omenirii.
Filmul prezintă de asemenea unele aspecte despre viitorul tehnologic al societății, care vor determina un salt major în experiența psiho-mentală a umanității.


SURSA : http://www.galactis.net  care nu mai exista 

http://noul-univers-christalin.blogspot.com.es/2015/03/maryan-filmele-documentare-de-la.html

2 comentarii:

  1. Puteti vedea o parte din filmele documentare pe link-ul de mai jos.

    http://burebista2012.blogspot.ro/2015/10/documentarele-de-la-galactis.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Leam vazut pe toate pe you tube atunci cand au fost difuzate, pacat ca nu e nici o continuare la ele, sper sa vad ceva nou in curand , om vedea ce-o mai fi, este vreun grup pe facebook cu tema asta?, daca da rog sa postatii linkul

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.