Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Legendarul ,,Turn” al lui Nikola Tesla a fost construit şi testat în Rusia

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 30 septembrie 2015

Legendarul ,,Turn” al lui Nikola Tesla a fost construit şi testat în Rusia


Acest "copil al lui Tesla" poate produce suficientă energie cât toate facilitățile de generare a energiei din Rusia, atunci când fulgerul este descărcat pe o platformă. O echipă de oameni de ştiință ruşi lucrează deja la restaurarea "turnului Tesla" pentru transmisia puterii electrice fără fir, dezvoltat de Tesla în 1901-1902. 

Turnul Wardenclyffe, cunoscut de asemenea sub numele de Turnul Tesla, a fost construit în apropiere de insula Manhattan (SUA), la începutul anilor 1900, dar acesta a fost demolat iar laboratorul lui Tesla ars până la temelie. Această crimă împotriva umanității (căci poate fi considerată astfel această acțiune) a fost pusă la cale şi finanțată de bancherul cabalei JP Morgan. 
Această acțiune a fost întreprinsă în urma informării lui JP Morgan de către Tesla (care era finanțat în cercetările sale de către acesta) că, cu ajutorul acestui turn ar putea fi alimentată wireless întreaga omenire cu curent electric în mod gratuit. 
Ori JP Morgan deja avea un imens capital în fabricile de cabluri electrice investit pentru a-şi vedea afacerile falimentate dacă această invenție a lui Tesla ar fi fost aplicată. Si iată-ne astfel în anul de grație 2015 cu cabluri atârnate pe stâlpi, cu costuri imense de întreținere şi foarte vulnerabile la capriciile vremii.
Unii speculează că inițial Turnul Tesla a fost închis din cauza lipsei de fonduri. Tesla credea că acest proiect, dacă ar fi fost realizat, ar fi fost unul dintre cele mai eficiente sisteme electrice din lume care să îi permită să producă și să transmită energie electrică pe distanțe foarte mari. Nikola Tesla a fost un geniu, un inventator genial și pionier al puterii de transmisie wireless, care în 1891, a dezvoltat principiile unei antene care era capabilă să furnizeze energie electrică către orice dispozitiv fără utilizarea de cabluri sau conectori. Proiectul lui Tesla era bazat pe variațiile fluxului magnetic și, în ciuda potențialului incredibil al proiectului, se pare că nu a reușit să-l dezvolte mai mult decât simple încercări. 


Versiunea rusă a Turnului Tesla este situată la aproximativ 40 km de Moscova. În prezent complexul de cercetare, numit "Facilitatea de cercetare și generare de înaltă tensiune Marx și Tesla", este cu adevărat unul care prin puterea generată poate satisface cererea de energie pentru întreaga țară, deși numai pentru o perioadă de aproximativ 100 de microsecunde. În Rusia, experimentele sau practicile legate de energie nu sunt noi. În anii 1980, sovieticii au construit un turn care "canaliza" energia creată de furtuni cu fulgere și o utilizau în numeroase scopuri.

Acest proiect incredibil din Rusia este unic, și este ceva ce probabil, nu veți găsi nicăieri altundeva în lume. De ce? Datorită designului său incredibil și capacității foarte mari de încărcare. Așa cum am descris mai sus, acest "copil al lui Tesla" poate produce suficientă energie cât toate facilitățile de generare a energiei din Rusia, atunci când fulgerul este descărcat pe o platformă. Având în vedere costul ridicat de întreținere, această facilitate Tesla rusă ,,secretă” nu este operațională 24/7, dar este activată numai la ocazii speciale.

Potrivit Rossiya-1 TV, atunci când instalația funcționează, încărcarea electrostatică în "zona fierbinte" este atât de mare încât părul cuiva ar sta pe cap ca la arici.
Priviți și videoclipul : 
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.