Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Ascensiunea Globală în Masă – În 28 septembrie 2015 un uriaș val de Unde X va bombarda Pământul

Vizualizari

Etichete !

marți, 1 septembrie 2015

Ascensiunea Globală în Masă – În 28 septembrie 2015 un uriaș val de Unde X va bombarda Pământul


Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei ce duce la creșterea impactului cu energii cosmice înalt vibraționale modulate prin soarele nostru. Aceasta va duce de asemenea la modificarea, sau mai bine zis activarea ADN-ului uman. Acest eveniment a fost prezis și consemnat în multe culturi antice ale vechilor civilizații de pe tot globul (dar toate acestea ne sunt ascunse cu premeditare). 
Acest lucru va conduce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv dezvăluiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și existența vieții extraterestre. Iată câteva previziuni uimitoare primite, despre aceste energii cosmice și impactul acestora:
Accelerarea și înălțarea energiei electromagnetice de la soare și a altor energii cosmice vor construi în special din august până târziu în septembrie și vor provoca în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descris ca o "schimbare de frecvență", sau ,,salt” în conștiință. Vom experimenta un "salt” în evoluție. Suntem pe cale să aflăm la un nivel mare, nemaiauzit în istorie la scară de masă adevăratul răspuns la întrebările esențiale: "Cine suntem noi?", "De unde venim?" și "Care este scopul nostru?" Planeta are de gând să evolueze în astfel de moduri incredibile.

Exercițiul Jade Helm, care a început pe data de 15 iulie și durează până la 15 septembrie, are cu adevărat scopul de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite, în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanșează în umanitate. Acest exercițiu este foarte mult legat de ,,schimbarea de frecvență” în care statele mici unde exercițiile sunt efectuate, se vor confrunta cu un câmp de înaltă frecvență în iulie și august - scopul fiind de a învăța gestionarea efectelor rezultate asupra populației, înainte ca acest câmp să crească și mai mult în statele mai mari în luna septembrie. 
Comunitatea de Informații a SUA este  conștientă de efectele potențiale ale energiilor cosmice ce intră și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Comunitatea de Informații a SUA foarte probabil nu este singura entitate globală conștientă de energiile cosmice ce intră, care iau măsuri pentru a gestiona acest lucru.

O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, intervalul de timp 23-28 este foarte semnificativ. Acesta este, de asemenea, momentul în care Papa Francisc se va întâlni cu președintele negru de la Casa Albă (23 septembrie), și va vorbi în fața Congresului SUA (24 sept.) și de asemenea va fi o încercare de a utiliza CERN (Acceleratorul de particule de la granița Elveției cu Franța, n.b.) pentru a devia acest masiv val de energie care vine. Si pentru a pune capac la toate, Papa Francisc se va adresa adunării liderilor politici mondiali la adunarea generală ONU în 25 septembrie. Serviciile de informații proprii ale Vaticanului sunt, de asemenea, foarte probabil conștiente de aceste energii cosmice care vin. E mai mult decât o coincidență faptul că, în același timp cu energiile cosmice care bombardează Pământul, liderii religioși și politici cei mai puternici din lume se întâlnesc. Vaticanul pare a fi conștient de energia cosmică care ne inundă și efectul puternic de transformare care-l va avea asupra omenirii.

Energiile cosmice primite vor avea efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa dezvăluiri majore. Anumiți Ambasadori Stelari din Federația Galactică staționați pe Pământ, au fost deja numiți delegați ai unui grup de extratereștri numit  Alianța Ființelor Sferice
Alianța Ființelor Sferice au venit în sistemul nostru solar prin 2012-2013 cu sfere (nave mamă) de dimensiuni la mărimea planetei Neptun care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și soarelui. Una dintre cele mai importante funcții ale acestor sfere a fost de a regla cantitatea de energie cosmică care vine asupra sistemul nostru solar și Pământului astfel încât omenirea să poată integra mai bine aceste energii cosmice și să se pregătească pentru schimbări majore.

Alianța Sferei s-a axat mai mult pe schimbările energetice care au loc în Grupul Nostru Local din galaxie. Ei au folosit mii de sfere camuflate, care sunt echidistant dispersate peste tot în sistemul nostru solar și-n vecinătatea planetei (conectate ca într-un "web cosmic" și un portal natural) ca un tampon pentru a difuza valurile tsunami de energie extrem de încărcată de intrare, care au schimbat starea vibratorie a continuum-ului spațiu / timp al energiei și materiei pentru a ridica întregul sistem la o stare mai mare în "spectrul de densitate". Printre modificările care vor fi declanșate prin energiile cosmice ce intră este eliberarea de informații  referitoare la tehnologii avansate, programe spațiale secrete și existența vieții extraterestre. Acesta poate fi descris ca fiind un "eveniment al dezvăluirii totale". 
Alianța a anunțat că aceste sfere de dimensiunile lui Neptun sunt pe cale să părăsească sistemul nostru solar, deoarece și-au atins funcția lor principală.

Aceste "sfere" par să se apropie de sfârșitul scopului lor, deoarece acestea încep să slăbească tamponul pus împotriva energiei cosmice ce vine, permițând astfel mai mult și mai mult acestei energii să intre în sistemul nostru solar iar soarele să aibă un efect direct asupra planetei și ființelor umane, care vor fi expuse acestor energii. La un moment dat sferele vor pleca și vom fi considerați pe deplin ca civilizație de tranziție 4D spre 5D. Există, desigur, destul de multe alte evenimente care vor apărea, înainte ca acest ultim eveniment să ne lase în picioare pe cont propriu în cele din urmă.

Pe 28/09/2015, Valul de Unde X va bombarda Pământul cu particule de lumină, fotoni-gamma și o schimbare de ADN instantanee se va produce. Ființele care intern s-au stabilizat la rezonanța Shuman de 17 Hz sau mai mare vor fi înălțate în a 5-a dimensiune! Numărul de persoane estimate în procesul de înălțare din 28/09/2015 este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de conștiința colectivă a umanității pentru a manifesta modificările de până atunci. Energiile cosmice tind spre punctul maxim iar "sferele" estompează aceste energii tot mai puțin și mai puțin. Toate acestea sugerează că târziu în septembrie ar putea fi un moment de vârf al energiei cosmice ce va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel o ascensiune în masă al ființelor de lumină care și-au ridicat frecvența lor interioară la un nivel destul de ridicat prin iubirea de Sine!

Data de 28/09/2015 este cunoscută sub numele de "Orizontul Evenimentului" și este cea mai importantă zi din istoria umanității! Acesta nu este sfârșitul, ci începutul unei ascensiuni la nivel global al ființelor vibratoare din 4D la cele superioare în 5D. Munca noastră reală va începe de la această dată pentru că va trebui să deținem această lumină în organismul fizic pentru a asista restul omenirii în ascensiunea ei! 

Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro/2015/08/ascensiunea-globala-in-masa-in-28.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.