Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MESAJ DE LA ASHTAR SHERAN

Vizualizari

Etichete !

duminică, 6 septembrie 2015

MESAJ DE LA ASHTAR SHERANEu sunt Ashtar Sheran, mesagerul pacii. Eu sunt iubire, eu sunt lumina. Eu sunt plin de gratie si va salut pe fiecare cu cuvintele OMAR TA SATT.

Noi privim la ceea ce se intampla pe planeta voastra. Ne uitam la fiintele umane.
Va vedem si va recunoastem. Exista mari schimbari pe planeta voastra.
Al 3-lea nivel al Corpului de Lumina a fost activat in vibratia fundamentala a planetei si multe s-au schimbat si se vor mai schimba, datorita acestui lucru. Acum, deja voi simtiti aceasta in interiorul vostru, in sufletul vostru, acolo unde intelectul vostru nu este acasa. Asadar, unificati-va cu o respiratie profunda. Lasati totul deoparte si daruiti-va energiilor care lucreaza intr-un mod atat de puternic in acest moment si care sunt extrem de importante pentru fiecare dintre voi. Pentru ca noi vedem aceasta, putem vedea si in sufletul vostru. Unificati-va toate chakrele, expandati-va si simtiti divinitatea din voi.
Deveniti constienti de voi insiva, de cine sunteti voi si de cat de minunati sunteti in fiinta voastra. Activarea nivelului al 3-lea al Corpului de Lumina are intelesuri variate pentru umanii de pe planeta, si pentru Lady-ei Gaia.
Nivelul al 3-lea al Corpului de Lumina, a carui energie a fost activata, nu inseamna automat ca fiecare uman de pe planeta a ajuns la acest nivel al Corpului de Lumina. Dar prin aceasta, fiecare fiinta umana de pe Pamant are posibilitatea sa-si activeze acest al
3-lea nivel in interior si aceasta se poate intampla foarte repede. Se poate intampla prin intentie, cu o singura respiratie. Se poate intampla daca fiinta umana se iubeste profund, pe ea insasi. Se poate intampla in clipele unei mari bucurii sau in timpul unei frenetice invocatii a divinului. Pentru fiecare fiinta care atinge acest nivel al Corpului de Lumina se vor produce mari schimbari. Sufletul isi cere adevarul lui, realizarea a ceea ce sunteti. Sufletul doreste sa fie pe deplin recunoscut. Sufletul nu va fi capabil sa stocheze nimic, in felul in care o facea mai demult. Sufletul va transmite si voi veti simti aceasta ca pe un sentiment, ca pe o emotie. Deci, aceasta va conduce la simptome fizice pentru multe fiinte umane, care se lupta cu aceasta.
Amintiti-va timpurile trecute. Cat de des ati incercat sa ii multumiti pe alti umani, subestimandu-va si neglijindu-va pe voi ? Nu este vorba sa nu ajutati pe altcineva, ci este vorba exact despre voi, caci foarte multi de aici, dau foarte mult. Renuntati la gandul ca voi purtati toata responsabilitatea pentru ceea ce nu va apartine! Ajutati daca este cazul dar nu va implicati emotional si nu va sacrificati cresterea spirituala pentru nimeni. Nu va abateti de la calea voastra pentru nici un motiv exterior fiintei voastre.Totdeauna trebuie sa pastrati echilibrul intre ceea ce dati si ceea ce primiti. Acest echilibru este extrem de important pentru sufletul vostru si aceasta realizare este deasemenea extrem de importanta. Ca fiinta divina ce sunteti, aveti dreptul sa acceptati toate acele daruri pe care noi vi le aducem. Deasemenea, a sosit timpul cand sufletul vostru va va arata ca adevarul intotdeauna isi va cauta calea sa. Puteti hotarî, cum sa va descurcati in aceasta Noua Era si in aceasta noua energie a luminii al celui de al 3-lea nivel al Corpului de Lumina. Luati decizii sa il folositi, pentru a unifica energiile masculine si feminine, astfel incat sa simtiti echilibrul si pacea si sa nu mai fiti atat de stricti cu voi insiva ; lasati ca toata intelepciunea pe care o aveti pentru altii, sa conteze deasemenea, si pentru voi. Binele care-l faceti pentru altii faceti-l, neaparat, si pentru voi. Iertarea si intelegerea pentru altii indreptati-o si catre voi.
Simtiti cum energia pacii se revarsa in voi acum. Schimbarile exterioare pot fi vazute oriunde si fiintele umane le pot percepe. Ele le mai pot trece cu vederea.
Acceptati toate aceste schimbari pe care sufletul vostru vi le arata. Deci, veti simti ca este o mare usurare sa vibrati cu aceste energii si nu sa luptati impotriva lor. Voi va mutati in energia Noii Ere si aceasta etapa a ascensiunii este constituita din trei valuri. In prezent, voi va aflati in mijlocul celui de al 3-lea val cand totul este in miscare, in transformate, si se manifesta cu deosebita putere. Exprimati-va intentia de a accepta schimbarea profunda, si canalele voastre se vor deschide singure. Noi vom aduce aceste energii echilibratoare la voi acum. Inspirati-le impreuna cu lumina iubirii. Cand energiile magnetice ale Noii Ere se revarsa pe planeta, apar schimbari.
Cu mult timp in urma, noi deja v-am repetat, ca vechile structuri nu mai pot continua. Multe structuri se prabusesc si noile inceputuri pot fi simtite. Voi apartineti acelora care nu inchid ochii la ceea ce se intampla. Aceste schimbari in exterior, la fel ca si cele din interior, sunt necesare. Sufletele care traiesc intr-un corp de mult timp (persoanele in varsta n.m.) si sunt marcate de nefericire sau de boli, vor fi capabile sa se detaseze
mai usor. La un moment dat, multe fiinte umane, cand inchid ochii, vor simti un sentiment de tristete si nu vor sti de ce. Noi stim ca acesta este un dor adanc al sufletului de a se recunoaste pe sine si de a se percepe ca fiinta divina. Multe fiinte umane ,,inchid ochii''. Ei nu doresc sa vada si sa accepte. Intr-o forma sau alta, sufletul vorbeste clar si cere fiintei sa priveasca ceea ce se intampla. Din acest motiv, veti vedea tot mai frecvent fiinte umane cu probleme mentale. Totusi, ar putea fi atat de usor. Credeti-ma, refuzand sa acceptati, ajungeti sa cheltuiti mai multa energie decat daca ati accepta. Exact in acest moment, acum, o transmisie are loc. Energia transmisa, echilibreaza partile voastre feminine si masculine, va calmeaza nivelul emotional si, in acelasi timp, are un efect stabilizator in intregul vostru sistem.
Cand Arcturienii au activat cel de al 3-lea nivel al Corpului de Lumina, s-a produs un cutremur de pamant. Si Lady Gaia poate alege o asemenea cale, pentru a elibera energii grele, acumulate. Noi nu putem repeta destul de des, cat de important este sa aveti o minte clara in acest timp, sa iesiti afara din frica colectiva si sa gasiti libertatea. Libertatea fata de toate constrangerile care v-au fost impuse, fata de constrangerile care v-au insotit toata viata voastra, si pe care le-ati carat cu voi. Iubirea inseamna libertate, libertate in voi insiva. Aceste minunate energii se revarsa in voi si cu cat mai mult permiteti, cu atat mai profund vor lucra asupra voastra.
In legatura cu activarea celui de al 3-lea nivel al Corpului de Lumina, acesta va aduce mari schimbari in sistemul vostru scolar. Veti vedea cum copiii vostri vor refuza vechiul sistem de scolarizare. Ei doresc sa se elibereze de constrangeri si nu sa le ia asupra lor. Acesti copii sunt foarte importanti pentru noua energie si pentru Noua Era. Acesti copii sunt extrem de inteligenti si doresc sa-si urmeze chemarea sufletului lor si nu a intelectului. Ei nu vor permite sa fie fortati, inregimentati intr-o disciplina cazona. Ei refiza tiparele vechilor metode bazate pe vechia energie.
Mari distrugeri se vor produce in tehnologiile vechi, datorita revarsarilor energiei luminii. Adesea, computerele voastre vor cadea din senin caci si acestea vor trebui schimbare si adaptate la noua energie.
Vechea energie se va retrage din toate domeniile si o energie mai inalta, purtatoare a energiei iubirii ii va lua locul.
Daca simptomele Corpului de Lumina va creaza necazuri, il puteti chema pe Ashtar Sheran sau pe Arhanghelul Gabriel intotdeauna si oricand.
Aceste energii va asigura alinere, usurare caci ele sunt un dar pentru voi si pentru planeta.
Noi privim la ce se intampla si suntem pregatiti oricand, pentru ca acestea sunt schimbatoare.
Fiecare fiinta umana care este pregatita sa ne simta pe noi mai profund, va face asta. Gandurile se manifesta foarte repede in aceasta energie. Puterea creatiei incepe sa lucreze tot mai profund si mai rapid. Multi dintre voi care au o constiinta inalta, cei carora noi le spunem Pionieri, veti avea multe intalniri. Pentru ca, mai mult decat niciodata inainte, fiecare fiinta de lumina se va face simtita cand voi o invocati. Simtiti abundenta, energia care se revarsa in voi. Nu veti mai lua decizii cu mintea ci cu sufletul, care va v-a transmite impulsuri foarte profunde. Veti lucra cu intuitia voastra, cu divinitatea voastra din ce in ce mai mult. Intelectul vostru va dadea puterea care va aducea frica si griji.
Intelectului vostru nu va mai dura, deoarece nu se mai poate mentine el insusi in energiile inalte.
Multe relatii umane se vor schimba, pentru ca sufletul vostru va fi cel care decide. Daca erati unul din cei care aveati prea putina incredere in voi insiva, aceasta se va schimba. Sufletul vostru va va arata ca voi, deasemenea, aveti dreptul sa fiti asa cum
sunteti. Multele masti pe care fiintele umane le poarta vor fi eliminate de catre energiile luminii si ceea ce va aparea va fi plin de frumusete.
Este foarte important pentru Ashtar Sheran ca voi ati absorbit acest mesaj in sufletul vostru. Ascultati cuvintele inca odata: Copiii isi activeaza al 3-lea nivel al Corpului de Lumina in ei cu o respiratie.
Ashtar Sheran va roaga sa va conectati foarte profund cu Mama
Pamant.
Voi sunteti purtatorii de lumina si prin voi, noi lasam energia echilibratoare sa curga spre Lady Gaia.
Deci, noi va folosim ca si canale. Aceasta se intampla acum. (Se transmit energiile echilibratoare catre Lady Gaia).
Ashtar Sheran va spune AN`ANASHA si, inainte sa se retraga, accentuiaza cat este
de important sa se conecteze cineva cu originile sale, pentru ca din originile voastre primiti impamantarea la nivel spiritual.

Un comentariu:

 1. oare de ce sunt ascunse aceste lucruri?
  ma refer la oameni de stiinta universitati etc
  toate apar pe bloguri, fb, youtbe dar nu sunt dezbatute nu stie marea masa despre ce e vorba
  totul apare ca ar fi ceva subversiv usor de manipulat de catre oamenii ce conduc planeta
  cred ca ASTHAR SHERAN AR TREBUI SA SCHIMBE TACTICA
  teoria conspiratiei nu este o poveste

  RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.