Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Arestarile in masa si Dezvaluirea sunt iminente

Vizualizari

Etichete !

joi, 5 iunie 2014

Arestarile in masa si Dezvaluirea sunt iminente    Embargoul asupra Adevarului

Cei care se ocupă de menținerea în loc a embargoului asupra Adevărului pentru ultimii 67 ani includ Guvernul SUA, în colaborare cu multe alte guverne din lume aservite, Agenții Mondiale de informații, armata SUA în cooperare cu alte forțe militare, contractanți privați și oameni de știință care doresc să mentina programul spațial secret si tehnologiile ,,exotice” departe de noi multimea. Mass-media la nivel mondial este de asemenea complice în mentinerea embargoului. Odata cu aparitia  Internetului s-a făcut loc pentru a eluda aceste blocaje, precum și crearea unei noi mass-media care poate fi exploatata de către Noi Poporul.
Secretizarea in toti acesti ani s-a mentinut strict la toate nivelele si-n toate sectoarele industriale si stiintifice. (Cred ca a devenit o psihoza, din punctul de vedere al celor care manuiesc destinele omenirii, dar sunt sigur ca timpul lor a expirat. Totul, dupa cum puteti citi doar de pe blogul meu si nu cred ca am atins toate subiectele inca secretizate, iese la suprafata, pregatind terenul pentru o planeta curata, pace, prosperitate pentru toti cetatenii fara exceptie si crearea unei societati galactice pe deplin ,n.a.).
Putem pune capăt acestei conspiratii pentru totdeauna și putem recunoaste că guvernele noastre ne-au înșelat pe fiecare nivel. Cabala este blocata în propriul lor program și, chiar dacă acesta va eșua, ei nu vor renunta usor( Dovada sunt negocierile dintre fortele Luminii si ei care au loc cel putin din 2012 incoace. S-a dovedit ca nu sunt de cuvant, ca promit fara sa se tina de cuvant si incearca doar sa traga de timp pentru a mai incerca ceva malefic pentru a deturna drumul planetei si omenirii spre Ascensiune( vedeti experimentele de la Acceleratorul de Particule European, amenintarile cu bombele Strangelet, etc.), pentru a ramane sclavii lor pentru totdeauna si material genetic pentru rasele aliate sau care le sunt sefi ierarhici ,n.a.).

   Auto- Dezvaluirea

Când privim matur asupra problemei ne dăm seama că nu numai președintele Obama, dar, de asemenea, reteaua informativa, inclusiv CIA , FBI , DoD , DIA , și NSA & NASA, printre altele, vechea gardă de la Pentagon și Complexul Militar Industrial, toate sunt de acord împreună ca este timpul pentru Dezvaluire [ Totul se întâmplă într-un moment în care guvernul Statelor Unite este tot mai stramtorat atat intern( actiuni tot mai ample si mai dese de revolta a cetatenilor americani impotriva guvernului federal), cat si extern ( alianta statelor BRICS si mai recent crearea zonei Eurasiatice si monedei proprii bazate pe metale pretioase)]. Există un declin disfuncțional al Statelor Unite ca putere mondială , băncile sunt corupte si-n pragul falimentului ( pana in prezent peste 600 de bancheri de top s-au sinucis sau au fost ,,ajutati” sa se sinucida,n.a.).
(Tot ce aflam noi de pe diverse site-uri sau marturii din interviuri nu sunt intamplatoare. Bob Dean, de exemplu spunea ca si-a simtit viata pusa in primejdie de multe ori, a primit inclusiv vizita ,,Oamenilor in negru”, si vestitele elicoptere negre care-i survolau casa , dar cu toate astea el este inca in viata, tinand conferinte publice despre viata extraterestra si programele secrete din bazele subterane din toata lumea. Concluzia lui este clara, el spune : ,,Am fost lasat sa expun public toate aceste adevaruri, puteam fi mort demult…” n.a.).
Avem nevoie de comandantul-șef al Forțelor Armate ale Statelor Unite pentru a auzi mărturia de la un mare rang al comandanților militari, din toate ramurile Serviciilor Armate cu grad de secretizare extrem de inalt (,,Top Secret”) pentru a expune interacțiunile lor la locul de muncă cu extraterestrii . Acest lucru este o initiativa de audiere in Congres, un proiect de lobby cu privire la problema ET, a lui Stephen Bassett și grupul de cercetare Paradigm. În prezent, un film este în producție pentru distributie, numit Embargoul Adevărului, care va intra în profunzime si va explica fiecare parte a embargoului asupra adevarului de 67 ani. Președintele Obama va fi președintele Dezvaluirii.
Când ne trezim la o nouă realitate ne dăm seama ca sistemul nostru de convingeri vechi se dizolvă în jurul picioarelor noastre. Am devenit treji și conștienti și simtim dorinta de a promova în inima noastră schimbarea (Daca asupra noastra are loc schimbarea, transformarea, aceasta se va reflecta si-n exteriorul nostru si va avea efect si asupra celor din jurul nostru, daca exista deschidere si le-a sosit si lor ceasul, daca nu, nu le incalcati liberul arbitru. De-asta exista atat de multi care cred ca toate astea sunt prostii si nu cred decat in ce traiesc ei si ce le ofera guvernul, mass-media, etc. n.a).
   
   Arestarile

Dupa informatiile care circula pe internet se pare ca arestarile in masa sunt foarte aproape. Ar fi vorba de 10.000 de persoane, alte surse spun ca 500.000 din toata lumea, inclusiv bancheri guvernamentali si cei din interiorul Vaticanului. Chiar dacă Papa Benedict s-a dat la o parte, el va fi arestat pentru crime impotriva umanitatii, trafic de copii si ritualuri satanice. "Papa", Francisc este in aceeasi situatie si nici el nu va scapa (vedeti articolele mele despre Kevin Annet). Vom experimenta acest lucru în real. Aceste arestari vor fi difuzate la radio si televiziune in direct. Nu există inca date. Toate acestea se vor intampla atunci cand va sosi momentul si când Omenirea va fi pregatita (Daca pentru unii toate acestea vor constitui un soc, acesta poate fi socul in vederea trezirii, daca pana acum nu s-au trezit. Mii de persoane au lucrat ani de zile la pregatirea minutioasa a dosarelor marilor capete incoronate si politicienilor de top in vederea acestei operatiuni la nivel mondial. A sosit momentul de a schimba aceasta Paradigma si cei mentionati mai sus nu vor face parte din ea. Timpul lor a expirat si au demonstrat ca nu vor sa se schimbe ci sa mearga in continuare cu planurile lor malefice, n.a.) .
   
   Anunturile

Această experiență va fi atât de minunata că cei mai mulți nu vor mai merge la locul de muncă sau școală, pentru a procesa această experiență. Deoarece acest lucru va coincide cu anuntarea intrarii in vigoare a Legii NESARA și mai mult de 36 de ore, la TV și radio in cadrul emisiunilor economice, se va face informarea spirituală, care va fi destul de dramatica pentru cei mai multi dintre oamenii care nu au avut contact cu aceste informatii ce au fost suprimate de Cabala de eoni, pentru a ne menține în ignoranța și separarea conștientizarii Sursei. Toti vor învăța repede că datoria va fi iertata și că venitul net va fi majorat prin eliminarea impozitelor pe venit și datoriile din credite, și ipoteci vor fi șterse. Cu Anuntarea NESARA, toate îmbunătățirile pozitive vor duce la dizolvarea vechiului sistem.
  
   Punerea in aplicare a Legii NESARA

Prin Legea NESARA revine Guvernarea Divina pe Pamant. Există multe, prevederi din lege de care nu suntem inca conștienți. Acestea vor fi explicate în Anunțuri. Există câtiva care au cunoscut toate acestea de mulți ani. NESARA aduce pace, prosperitate în întreaga lume și beneficii economice internaționale.
Ca SUA este bastionul libertatii în această lume, NESARA trebuie să fie pusa în aplicare acolo, împreună cu Canada, Marea Britanie și Australia. Alte țări vor urma într-o ordine secvențială. La data de 10 octombrie 2000, după ce a fost adoptata de Congres, președintele Bill Clinton a semnat Actul Național de Securitate și Reforma Economica (NESARA): 180 de națiuni, inclusiv Canada, au fost de acord cu tratatul de la Curtea Internationala de Justitie (Curtea Internațională de Justiție de la Haga ) pentru a sprijini aceste îmbunătățiri (vedeti articolul de pe blog referitor la NESARA, n.a.). Acesta este începutul a ceea ce a fost numit Epoca de Aur, care a fost profețita din timpuri biblice.
În spatele scenei, chiar acum, este agitatie mare iar Illuminati sunt frenetici si disperati in actiunile lor. In 1966, un articol al lui Alan Greenspan, a explicat beneficiile unei monede garantate cu aur, și acest lucru va fi binevenit în piețele financiare internaționale , iar mediul de afaceri din întreaga lume va primi un impuls extraordinar datorita Legii NESARA. Unii experți vor sustine o prelegere de aproximativ 36 de ore pe TV, explicând NESARA, în detaliu, o dată ce anunțul public inițial a fost făcut. In prezent se pare ca s-a hotarat deja data anunturilor publice planetare. Corporatii media au semnat deja contractele.
Corporatia Statele Unite ale Americii este în faliment acum. Republica – Noi Oamenii - suntem în condiții de siguranță în interiorul Legii NESARA. Astfel că sa nu fiti ingrijorati de falimentul bancherilor penali, acesta nu va afecta fondurile NESARA sau accesarea de fonduri după Anunt .
Anunțul a fost întârziat de ,,anticii” bancheri internaționali, care ar pierde controlul asupra națiunilor din această lume, atunci când acesta este introdus, dar acum suntem pe punctul de punere în aplicare la nivel mondial .

Au existat 78 de programe care au fost considerate pentru Lucratorii in Lumina ; programul master a fost fondat de catre ,,D” (inca nu I se specifica numele). Acesti bani (o parte din Fondurile Colaterale) au finantat toate operatiunile Cavalerilor Albi. Toate aceste programe au fost permanent supravegheate de catre Saint Germain.
Inceperea reală a operatiunilor militare ale Cavalerilor Albi s-a realizat atunci când Clinton a semnat proiectul de lege NESARA în lege, pe 10 octombrie 2000. După aceea, pe 28 octombrie 2000, atât Bush Jr. și Cheney au fost uciși și clonati. Alegerile prezidențiale din 2000, s-au decis de către Curtea Supremă de Justiție. Ei știau că au pus un nonuman în Biroul Oval si că este o încălcare a Constituției și este o crimă de război de înaltă trădare pentru care vor fi trași la răspundere de Legea NESARA. Omenirea va rula guvernele sale, nu masini. Cei care vor merge la judecată și condamnare sunt unii dintre cei mai activi în păstrarea ,,Noi Poporul” sub embargoul adevărului.
   
   Dezvaluirea Galactica completa

Pământul este vizitat de aeronave controlate inteligent. Guvernul a studiat aceste date și a păstrat secretul zeci de ani. Guvernul reprezentativ este în blocaj, acesta nu funcționează și trebuie să facem o schimbare. Acum este momentul pentru a ridica vălul secretului care a învăluit subiectul de peste 60 de ani. Acesta nu mai lucrează pentru binele suprem. În vederea adoptării Legii NESARA va fi necesar ca reprezentanții noștri guvernamentali aleși, sa dezvăluie activitățile lor cu extraterestrii.
Astronautii NSA (Agentia Nationala de Securitate) au aterizat prima dată pe Lună în 1961. Există probleme superficiale care se referă la zborurile NASA și întrebări profunde care se ocupă cu zborurile NSA, care au aparut cu opt ani înainte ca primii astronauti de la NASA sa ajunga pe Luna. De fapt, aceste nave ale NSA si ET erau parcate acolo când astronautii de la NASA au aterizat (vedeti articolele de pe blog). Au fost puse în scenă și zboruri reale pe Lună. În anii 1960 astronautii NSA au făcut zboruri săptămânale către Lună. Au fost stabilite Baze subterane comune umane și ET.
Cu toate acestea, numai zborurile NSA, cu ajutorul ET negativi, li sa permis să continue. NASA a fost aruncata de pe luna atât de extratereștri negativi cat și de NSA și le-a fost spus să nu vină înapoi, si dupa cum stiti de atunci NASA nu a mai calcat pe Luna.
Programul Spațial Secret al NSA folosește o autostrada, în interiorul unui munte, de la Academia Forțelor Aeriene. Este în interiorul muntelui, acesta este secretul.
Astronautii reali ai NSA zboara cu aeronave TR-3B ultrasecrete (a se vedea articolul de pe blog referitor la aceasta aeronava cu detalii), Aurora și alte aeronave antigravitationale - ca elicopterul Shark. Generația a 4-a si a 5-a de nave cu antigravitatie fac zboruri de rutina pe Lună și Marte de mai multe ori săptămânal. Cele mai noi au modurile de transport și de propulsie cuantice, in care executa ascensiunea la 5000 de m altitudine si coboara razant pe pista in mai putin de 5 secunde. Ei au călătorit adânc în spațiu și au executat sarcini utile în valoare de milioane, de zeci de ani.
   
   Audierile din Congres privind Dezvaluirea

Audierea cetățenilor privind Dezvăluirea, în 2013, a fost un mare succes( este vorba de conferinta de presa a lui Steven Greer). Aceasta a fost tradusa și transmisa ,,live” peste tot în lume. Treizeci de ore de mărturii au fost auzite de la martori din zece țări. Cei mai multi dintre martori sunt oficiali de rang înalt, militari, care lucrează pentru guvernele lor și toti la un nivel ridicat de secretizare (Top Secret). Subiectul OZN-urilor este ceva care ar trebui să fie acceptat în mass-media.
În calitate de lobbyist înregistrat, Stephen Bassett va reveni la Washington DC pentru a începe cu Paradigm Research Group audierea mărturiilor de pe 5.353 de DVD-uri care conțin inregistrari video complete a numerosi martori si a șase foști membri ai Congresului pentru toti cei 113 membri ai Congresului Statelor Unite ale Americii. În continuare ,,Noi Oamenii “ vom cere ca aceste mărturii sa fie audiate înaintea Congresului și Senatului, in subcomisii ale acestor martori și multe altele. Steve Bassett va fi în Washington DC, pentru a avea întâlniri atâta timp cât este nevoie pentru a programa audierile din Congres. Odată ce aceste audieri încep, embargoul asupra adevărului este terminat. Președintele Obama va merge in fata poporului american la un eveniment televizat și va spune elementele constitutive ale Statelor Unite ale Americii și a lumii :,, Nu suntem singuri în univers “. Există o altă lume cu totul pe cealaltă parte a ceea ce noi numim evenimentul Dezvaluirea.
   
   Guvernul Divin de pe Pamant

Ne îndreptăm spre Constiinta Unitatii și Egalității ca Noua Paradigma pentru Pământ. Așa cum vom trece prin dizolvarea sistemului vechi de credință, densitatea vibrationala a realității de a judeca, ego și ignoranta se va estompa. Ceea ce vine în lumina este energia pe care noi o operam acum de a merge mai adânc. Noi înțelegem că suntem instrumente sau vehicule ale Energiei - SURSA. Noi înțelegem că avem o responsabilitate de a deveni inima înaltă.
Prin inimile noastre magnetizam schimbările necesare pentru a aduce omenirea în aliniere cu Integralitatea. Începem prin a comanda compasiune, apreciere, iertare, înțelegere, umilință și curaj în viața noastră de zi cu zi, pentru a reda Pământului Integralitate. Ne aliniem cu Energia SURSEI în toate acțiunile noastre. Simțim o inspirație profundă de a ne implica în activități care restabilesc dragostea ca monedă a noastră. Ne aliniem cu Zeița Abundentei și ea ne ajută să aducem toate modificările necesare pentru a realiza Guvernarea Divină a Pământului.
   
   Tehnologiile extraterestre

Dupa Dezvaluire, ni se va revela ce progrese a făcut guvernul în reengineering și studierea tehnologiilor extraterestre. Nu vor mai fi capabili să se ascundă în spatele petro-dolarului. Energia gratuita va fi disponibila pentru oricine. Ei au avut această tehnologie în mâinile lor de zeci de ani, de la navele prăbușite. Noile tehnologii energetice și de propulsie vor rezolva o mulțime din problemele omenirii și Pamantului. Acest lucru va schimba pentru totdeauna Pământul. Eliminarea treptată a combustibililor fosili ca principala sursa de energie, ne va permite curățarea poluării de pe Pamant.
Avem nevoie de oameni să se implice acum. Munca grea a fost finalizata. Acum, treaba noastră este de a lasa Congresul sa stie, ca este important de a avea audieri privind prezența extraterestra angajand guvernul nostru. Dezvaluirea Galactica Completa și anunțurile cu intrarea în vigoare a Legii NESARA se va întâmpla în mod public pentru toti oamenii planetei. Ei vor vedea, emisiuni de televiziune și live stream transmise simultan în fiecare țară din lume, traduse în toate limbile locale. Cetățenii de pe Pamant vor experimenta acest lucru împreună. Toate țările vor beneficia de prevederile Legii NESARA și prezentarea informațiilor.
    sursa :  Elizabeth Trutwin© All Rights Reserved. 

           
                Drum drept spre Lumina !Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro/2014/06/arestarile-in-masa-si-dezvaluirea-sunt.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.