Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: DIN INTELEPCIUNEA INGERILOR...PROTECTIA

Vizualizari

Etichete !

marți, 17 iunie 2014

DIN INTELEPCIUNEA INGERILOR...PROTECTIA
Utilizati instrumentele de protectie
Sunteti din ce in ce mai deschisi din cauza cresterii voastre spirituale, acest lucru va poate face sa va simtiti vulnerabili, mai ales in perioadele dificile sau haotice. Simtiti mai profund acum si nu este intodeauna distractiv sa fiti inconjurati de oameni care nu sunt complet constienti ca traiesc intr-o vibratie de energie care se poate simti.


Uneori unii dintre voi sunteti constienti cat de mult simtiti ce apartine altora. Sa stergeti din campul vostru ceea ce ati luat de la altii va poate ajuta foarte mult.

Ingerii va indruma sa va amintiti sa stergeti, sa folositi scuturi si filtre. Adresati-va Ingerilor vostri sa va ajute sa fiti inconujurati de sfere de lumina, sa simtit asta ca pe o manta pusa pe voi.

Adresati-va Ingerilor vostri sa stea aproape de voi, in legatura cu voi, sa va ajute sa va lumineze la tot ce trebuie sa fiti constienti si care va ajuta scopului vostru. Acest lucru va va ajuta sa va bucurati de energia altora intr-un mod nou.


Folositi-va scuturile atunci cand va angajati in munca voastra spirituala, cand va amestecati cu altii sau cand mergeti intr-o zona in care nu ati mai fost inainte. Ingerii sunt mereu acolo cu voi, cu toate acestea, nu trebuie sa va asumati riscuri inutile.


Afirmatie

Eu sunt protejat de scut de lumina umplut cu energie angelica.Sunt in siguranta.Eu sunt Lumina

Și așa esteSunteti iubiti si sustinuti intodeauna,

Ingerii si Ghizii
Traducere L.N


Sursa:
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/06/din-intelepciunea-ingerilorprotectia.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.