Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Războiul din Spaţiu si Exopolitica

Vizualizari

Etichete !

luni, 30 iunie 2014

Războiul din Spaţiu si Exopolitica

exopolFotografia de mai sus este o copie după originalul din dosarele fostului KGB. Instantaneul a fost luat în luna martie, 1969, atunci când un OZN s-a prăbuşit în Sverdlovsk (Rusia).

Astfel de fotografii au început să fie revelate tot mai des în ultimii ani. Există chiar unle zvonuri că Guvernul SUA doreşte să înfiinţeze un aşa-numit Birou de Exopolitică şi are în vedere câteva personalităţi în domeniu care să lucreze în cadrul lui, precum şi un Director care să conducă noua instituție.

Ce înseamnă însă Exopolitica? Ea este recunoaşterea sinceră şi directă de către toate guvernele lumii că Pământul a fost vizitat încă din trecutul îndepărtat şi este vizitat în prezent de fiinţe extraterestre care posedă o tehnologie foarte avansată. Această recunoaştere trebuie însă adresată naţiunilor în termeni adecvaţi şi clari.

Exopolitica cuprinde de asemenea toate eforturile guvernamentale de a gestiona în mod corect şi eficient implicaţiile existenţei vieţii extraterestre şi a prezenţei ei pe planeta noastră. Este dificil să ne imaginăm în totalitate aceste implicaţii, dar putem totuşi presupune că, atunci când un astfel de anunţ va fi făcut la nivel global, el va afecta aproape fiecare domeniu de existenţă al societăţii contemporane şi toate instituţiile publice, incluzând aici atât instituţiile guvernamentale, cât şi cele neguvernamentale.

Unele informatii „la vârf” au afirmat că Guvernul Mondial Ocult, care a acţionat şi încă mai acţionează „din umbră”, are propriul său Departament de Exopolitică ce constă dintr-un comitet format din douăsprezece persoane, cunoscut în ultimele decenii sub numele de „Majestic 12”. În realitate, numărul celor ce fac parte din acest grup este mai mare.

Unele „scurgeri de informaţii” au arătat că în interiorul acestui grup s-a produs o „fractură” profundă: membrii mai tineri din Majestic 12 fac presiuni puternice pentru dezvăluirea completă a adevărului privind viaţa extraterestră, a vizitelor pe care reprezentanţii unor civilizaţii din spaţiu le-au făcut pe Pământ de-a lungul istoriei sale şi a legăturilor unor guverne (în special a guvernului american) cu unele dintre aceste civilizaţii, gândind că o astfel de acţiune este bine să aibă loc atâta timp cât încă nu este prea târziu. Cealaltă facţiune din grupul Majestic 12, cea a „veteranilor”, nu agreează însă o asemenea posibilitate, optând pentru conservatorism şi prezervarea propriilor lor interese murdare la nivel mondial.

Termenul „exopolitică” a fost introdus în circulaţie, mai ales în mediul internauţilor, în urmă cu 10 ani de către reputatul reporter Alfred Labramont Webre. El defineşte acest termen ca fiind „studiul procesului politic şi de guvernare într-o societate interstelară.”

Până la momentul actual, doar două persoane oficiale (care în prezent s-au retras din viaţa publică) au avut curajul şi determinarea de a face dezvăluiri complete în acest domeniu. Ele sunt: fostul Ministru Canadian al Apărării, Paul Hellyer şi fostul Guvernator al Arizonei, Fife Symington.

O altă mare personalitate din domeniul astronauticii, care este fostul astronaut american Gordon Cooper, a făcut declaraţii publice despre ceea ce a văzut cu mulţi ani în urmă:Alături de Gordon Cooper, astronautul Buzz Aldrin susţine de asemenea o intensă activitate de revelare a ceea ce el a văzut de multe ori în călătoriile sale din cosmos, afirmând în mod public și cu hotărâre că OZN-urile şi fiinţele extraterestre reprezintă o realitate cât se poate de palpabilă:De asemenea, astronautul Edgar Mitchell a afirmat într-un interviu pe 16 iulie, 2013 (Bloomberg): „După ce m-am întors din spaţiu, am fost contactat de către descendenţii celor care au fost efectiv prezenţi şi implicaţi în incidentul Roswell din 1947, incluzând persoana care a livrat Forțelor Armate Americane carcasele de mărimea unui copil, în care au fost puse trupurile celor două fiinţe extraterestre ce au eşuat cu nava lor în acea zonă. O altă persoană care m-a contactat în aceeași privință a fost unul dintre copiii şerifului ce a dirijat traficul în jurul locului în care s-a prăbuşit nava extraterestră.”

Întrebarea firească este: dacă aceasta a fost realitatea evenimentelor de acum aproape 70 de ani, de ce ele au rămas ascunse? Edgar Mitchell explică: „Eu cred că la început justificarea oficialilor din armată a fost aceea că populaţia planetei nu era capabilă să facă faţă unei asemenea ştiri. Însă acum nu se mai pune în acest fel problema. Aduceţi-vă aminte de ceea ce a rostit fostul preşedinte Eisenhower în discursul lui final în fata naţiunii americane: „Fiţi atenţi la complexul militar-industrial!” Personal, cred că acesta este adevărul. Totuşi, nu este vorba doar de partea militară; este vorba de asemenea şi poate chiar în primul rând de o cabală de organizaţii care nu urmăreşte altceva decât profitul ca motiv principal al oricărei acţiuni pe care ea o făptuieşte.”


Sursa:
http://www.galactis.net/razboiul-din-spatiu-si-exopolitica/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.