Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: PRIMII PASI IN NOUA VIATA

Vizualizari

Etichete !

luni, 2 iunie 2014

PRIMII PASI IN NOUA VIATA

 

Sursa:
http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2014/05/primii-pasi-in-noua-viata.html Dragilor, fiecarui om de pe acesta planeta ii este dat in egala masura posibilitatea de a evolua, ii sunt deschise larg portile, este indrumat, povatuit, ajutat, ridicat, inspirat si in egala masura iubit. Usile ascensiunii nu sunt refuzate nimanui. Nu uitati ca suntem in egala masura iubiti neconditionat de catre Creator si niciodata nu vi se va refuza sub ce forma sa experimentati Creatia.

Cand ati facut primii pasi in jocul dualitatii, voi nu ati fost parasiti niciodata cu adevarat, prezenta Creatorului si a Co-Creatorilor a fost extrem de subtila si identificabila prin filtrele inimii. Inima intotdeauna a aratat prezenta divina in vietile voastre. In momentul cand va simteati singuri si parasiti in vietile voastre, Dumnezeu a fost cu voi, v-a dat mangaiere si a varsat din Izvorul Inimii Eterne, Iubirea nemarginita pentru a va intari.

Noul om care s-a nascut din fiinta voastra nu mai poate sta in vibratiile vechii paradigme, vechilor energii, deoarece atunci cand deschiderea inimiii se realizeaza, intelegerea faptului ca sunteti fiinte divine va inalta, va da aripi sa zburati catre taramurile inalte, catre adevarata voastra casa, catre iubirea familiilor voastre de suflet.

Cumpana indeciziei majoritatii, va cantari in final in favoarea dreptatii si egalitatii fiecarui suflet, nimeni nu va fi uitat sau lasat de izbeliste, caci Umanitatea se trezeste la unitate si va rupe lanturile intunericului in care a zacut de mii de ani.

Noul om nascut din cenusa vechiului, priveste totul acum cu detasare si prin filtrul unei atitudini intelepte, el are rabdare cu ceilalti frati si surori pierduti inca in negura intunericului, noul om face ca inimile celorlalti sa se inalte, pentru ca a inteles unitatea si traieste din inima si pentru inimi. El va fi mereu de acum incolo legatura cu divinitatea, care o va exprima prin neputinta celorlati, el va darui constant iubire si gratie divina, chiar daca poate este macinat de neajunsuri materiale sau sufera de incapacitati fizice.

Noul om este un exemplu de cum trebuie privita viata, inima noului om este puternica pentru ca prin ea curge Iubirea lui Dumnezeu, exemplu sau poate fi urmat de catre oricine stabileste o legatura subtila cu inima lui. Noul om nu se va plange niciodata ca viata este grea si va impartasi din intelepciunea inimii, hrana spirituala pentru cei care vor sa evadeze din rutina vietii iluzorii.  
Fiinta abia nascuta va zambi vietii, caci viata de acum incolo va fi o binecuvantare ci nu un chin nesfarsit, va da celorlalti din plinatatea inimii in speranta ca ceilalti vor observa marea metamorfozare in iubire, vor observa marea schimbare.
Desi filmul vietii se desfasoara intr-un tablou sinistru in care se tot vad la tot pasul incapacitatile celorlalti de a-si depasi conditia umana, fiinta noua, nu mai apartine locului, inima ei traieste in vibratiile inalte, ea desi este prezenta, din absenta ei hraneste inimile pentru ca inima sa este izvor de iubire. Desi pare a trai la frontiera dintre doua lumi care se manifesta in egala masura, noul om traieste acasa in sanul familiei divine.

Noua fiinta rupe sigiliul vietii in intuneric si deschide drumul catre lumina, catre un nou model de viata, viata in adevar. Este usor de identificat dupa sensibilitate si dupa devotamentul cu care se daruieste celorlalti, tocmai pentru a se face inteleasa lucrarea iubirii lui Dumnezeu printre oameni.  

Priviti in ochi o asemenea fiinta. Lasati-va purtati de legatura pe care o stabiliti cu ea, simtiti invaluirea tandra a iubirii si cadura sufleteasca pe care o emana prin toti porii fiintei sale, priviti lumina cum va atinge si jocul particulelor de iubire care danseaza din imbratisarea voastra.

Traiti momentul cu toata suflarea voastra caci ati atins iubirea si exprimarea ei fara de cuvinte. Cuvintele sunt atat de seci ca niste seminte uitate de timp sau pastrate in conditii neconforme, cand vine vorba de a exprima ce simti in legatura cu iubirea. Creatorul a pus in pamantul iubirii, semintele noi, care au germinat si s-au dezvoltat armonios, indiferent cate ploi au cazut sau cat de tare a suflat vantul. 
Aspectul cel mai important este ca au gasit drumul catre inaltimi, si-au gasit rostul. Noile seminte ale iubirii au crescut printre ciulini inalti si ierburi rele, insa intotdeauna au gasit o cale sa se observe in toata splendoarea lor.

Cand intalniti fiinta cea noua este imposibil sa nu vedeti zambetul si charisma prinse intr-o armonie perfecta pe fata ei. Fuzionati cu fiinta noua caci ele va arata drumul uitat catre voi insiva. Deschideti portile inimilor voastre larg si pasiti in iubire caci este starea primordiala a fiintei. Din iubire ati fost creati si in iubire cu siguranta ca va veti intoarce la un moment dat. Momentul, voi singuri il hotarati caci aveti liberul arbitru si puteti hotara pentru voi. Nu uitati ca totul este un joc iar trezirea voastra va aduce acasa, acolo unde simtiti adevarata iubire. Aici pe Pamant, puteti aduce o idee de dincolo, singura idee care conteaza in economia jocului.

Deschideti-va la adevaratul vostru potential si realizati schimbarea manifestand-o din planul inimii.

Noi suntem iubire, Noi suntem Unul!

Cu multa dragoste,

S.K.Sursa:
http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2014/05/primii-pasi-in-noua-viata.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.