Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: INGERII PAMANTULUI

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 21 iunie 2014

INGERII PAMANTULUI
Sursa:
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/06/ingerii-pamantului.html


♥ ♥ ♥
“Sustin venirea stelarilor”Dragilor, o sa facem o mica ordine in gandurile acelora care nu stiu cine sunt aici, dar stiu in inima lor ca sunt diferiti fata de restul omenirii. Toti cei care sunt obsedati de fericirea altora sunt Ingeri intrupati pe Pamant. Ingerii devin suparati la nefericirea altora, devine brusc si nefericirea lor, asta este ciclul Ingerilor pe Pamant, se creaza o co-dependenta, fericirea lui depinde de fericirea celor din jur. Normal ca Ingerii de aici nu pot controla fericirea celor din jur, ei ajung sa preia foarte multa suferinta din jurul lor, nici propria lor fericire nu o pot coordona pentru ca este conditionata de fericirea celor din jur.

Ingerii Pamantului se tem de confruntari si argumente. Pentru ei, oamenii furiosi sunt opusul oamenilor fericiti, deci daca se confrunta cu o persoana suparata, un Inger Pamantean va da dreptate celui furios pentru a stinge conflictul iscat. Ei intodeauna se simt vinovati daca nu reusesc sa aplaneze un conflic sau furiosi, simt ca le-a esuat misiunea de a aduce fericire acelora care erau in paza lor, erau responsabilitatea lor. Ingerii Pamantului vor face orice numai sa mentina pacea intre oamenii cu care ei interactioneza.

Lor mereu le este teama ca cineva va profita de bunatatea si amabilitatea lor, de multe ori cad in capcane din cauza acestei bunatati a sufletului lor. Sunt aici sa aduca vibratii inalte si sa ridice constiinta. Ei vad bunatatea din oameni, dorinta lor ascunsa de a schimba lumea, chiar daca aceste dorinte nu sunt intotdeauna strigate.

Ingerii Pamanteni se vad ca fiinte destul de duri ca firi, ei rezista in multe situatii limita, desi sunt extrem de sensibili. De multe ori ia de pe umeri povara altcuiva, nu cer ajutor si rareori accepta ajutor.

Ingerii Pamanteni cand privesc o persona, ei vad potentialul ascuns din acel om, trec de multe ori cu vederea comportamnete jignitoare fata de ei a oamenilor din jur. Chiar si in cel mai rau om ei vad un mare potential daca acea persoana nu s-ar mai tine strans de rautatea din el, sau de comportamentele rau voitoare de care se ajuta ca sa faca rau. De regula in preajma unor astfel de elemente recalcitrante ei cer scuze celor din jur in numele acelor persoane si chiar cauta justificari comportamentului lor. Ingerii Pamantului ar lua totul asupra lor daca ar avea aceasta putere, dar legea spune ca trebuie sa invete si persoanele acelea din greselile lor.

Ingerii sunt aici pentru a aduce lumina in lume. Ei de multe ori se simt obositi in mod constant, sunt storsi de energie si de alte resurse. Au mari probleme de sanatate din cauza dezechilibrelor energetice, probleme ale pielii, probleme de greutate, probleme in jurul gatului.

Ingerii Pamantului sunt oameni nefericiti, de multe ori in relatii se profita de ei. Oamenii nu observa capacitatea lor de vindecare a sufletelor. Foarte multe persoane ajung sa profite de sprijinul si bunatatea oferita de ei.

Dragi suflete, scopul vietii este sa invatati sa aveti limite sanatoase cu ceilalti. Iubirea de oameni este cel mai sanatos mod de a trai cu ceilalti in pace si armonie si in mare dragoste cu fiintele care va iubesc neconditionat.Fiti iubire si lumina
NamasteL.N


Sursa:
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/06/ingerii-pamantului.html

Un comentariu:

 1. Amber Divari cu primul ei album de debut "Incarnation of love" te conduce intr-o relaxare profunda, adânc in sufletul tau simțind pacea, liniștea, dar mai ales iubirea ! Textele originale sanscrite sunt armonizate de vocea ei suavă cu texte in limba engleza scrise de ea. Ascultând piesele ei poți parcurge o minunata călătorie muzicală, echilibrându-ti viata de zi cu zi. Melodiile ei iti ating magic receptorul ființei tale producand un efect de relaxare profund. Amber Divari este un artist excepțional ce isi compune, aranjează, produce, înregistrează si cânta singura muzica ei.
  https://youtu.be/2l-NpxmqebM
  Daca ti-a placut lasa un comentariu pe pagina ei YouTube sau Facebook https://www.facebook.com/amberdivarimantras/
  Gasesti CD-ul ei in iTunes sau https://www.amazon.de/gp/product/B01M0Y9HID/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF sau
  http://www.silenzio.com/epages/Silenzio.mobile/de_DE/?ObjectID=91132 sau fa o precomandă la adresa de mail amber.divari@googlemail.com si il vei primi prin posta :) Namaste ! (un înger al pământului)

  RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.