Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Dolarul US mort, FMI, Banca Mondială și ONU reformate, Federal Reserve în faliment, Noua Republică Statele Unite funcționează, Jubileul datoriilor globale iar Papa Francisc a semnat Acordul Galactic

Vizualizari

Etichete !

joi, 28 ianuarie 2016

Dolarul US mort, FMI, Banca Mondială și ONU reformate, Federal Reserve în faliment, Noua Republică Statele Unite funcționează, Jubileul datoriilor globale iar Papa Francisc a semnat Acordul Galactic


Oameni buni, atunci când informațiile cu care sunteți ,,bombardați” zilnic pe toate căile simțiți că nu spun adevărul, trebuie să obțineți actualizări un alt mod ...
 Vreau să vă revelez aceste actualizări fantastice și încurajatoare din mediul on-line și vedeți dacă acestea rezonează cu inima și mintea voastră, atunci când acestea  sunt în aliniere ... și dacă o fac înseamnă că acela este adevărul. Pentru mine, această actualizare inteligentă rezonează ca adevăr, iar Galacticii noștri îl introduc pas cu pas în viața noastră printr-un mod direct și iubitor, pentru a ajuta ca umanitatea să elimine energiile parazitare din fiecare aspect al vieții noastre ... ei spun că am fost înrobiți în această ultimă perioadă de timp de 13.000 de ani de către alianța archonilor, care recent s-a întors către Lumină, rezultând pacea în această galaxie.

Slujitorii umani, sataniștii, membrii societăților secrete și ai altor energii parazitare, sunt acum eliminați sistematic de pe Pământ și duși pe un alt pământ în altă galaxie: http://beforeitsnews.com/alternative/2016/01/illuminati-are-history-on-this-planet-there-is-a-2nd-earth-in-another-galaxy-for-prime-betrayers-of-trust-latest-from-st-germain-3279728.html
Va fi un guvern temporar instalat pentru a ajuta oamenii la demararea construcției noii lumi împreună. Oamenii vor învăța cum să relaționeze împreună cu alți oameni și cu toate celelalte forme de viață. Nu este nimic ostil cu acest proces în sine ... ostilitatea vine doar din neputință și lipsa de iubire a celor neînvățați, a fost întotdeauna așa. Să ne unim unii cu alții pentru susținerea unui mod cu totul nou de a fi pe planeta Pământ, aici și acum.

Urmăriți în următoarele săptămâni și așteptați-vă la anunțuri uimitoare în masă ... capacitatea de a percepe adevărul este de cea mai mare importanță din acel moment. Dacă credeți că băieții răi câștigă totul de fiecare dată, gândiți din nou ... dar cu inima de data asta!
Iar după ce totul a luat un alt drum și suntem conștienți de prezența fraților noștri galactici, va trebui să ne pregătim pentru întâlnirea cu Nibiru… http://beforeitsnews.com/alternative/2016/01/january-2016-strong-prophecy-signs-monster-volcanic-eruptions-libya-sky-turns-red-second-sun-sightings-giant-planets-announced-3283472.html
  Dar să vedem informațiile :
·        Toate cele 210 națiuni suverane ale lumii libere s-au lepădat public și/sau privat de petro-dolarul US ca unitate de măsură economică. USD printr-o lipsă de expresie mai bună, a fost oficial "demis din toate schimburile monetare" de la 1 ianuarie 2016.
·        Toate datoriile suverane (inclusiv cele noi/vechi de petrol brut și vânzările de petrol) sunt acum decontate prin intermediul Yuan-ului chinez, ruble rusești sau lingouri de aur. Petro-dolarul US nu va mai fi acceptat ca mijloc legal de plată al SUA, care include și pe foștii aliați ai SUA, Arabia Saudită și toate națiunile OPEC.
·        Prețul spot al aurului este acum stabilit de Shanghai Gold Exchange (SGE), care a înlocuit definitiv London Gold Exchange (LGE) ca administrator șef  de stabilire a prețului metalelor la nivel mondial.
·        Organizația Națiunilor Unite a fost reformată pentru a fi incluse toate națiunile suverane ale lumii libere și o nouă Organizație a Națiunilor Unite ca entitate va guverna afacerile mondiale. O astfel de entitate a fost deja creată și va fi anunțată în curând, cu sediul în Beijing, China.
·        Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială au fost reformate pentru a fi incluse toate națiunile suverane ale lumii libere. Ambele vor fi în cele din urmă eliminate încet din existență.
·        BRICS și-a asumat rolul de administrator șef diplomatic al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord sau NATO.
·        AIIB și-a asumat rolul de administrator economic permanent al BM / ADP.
·        PBOC și-a asumat rolul de administrator permanent al ofertei de bani de la FMI / BIS / FED / BCE / BOE / CB Sistem.
·        Federal Reserve Bank (bancă privată deținută de familiile din Europa cunoscute sub numele de "Nobilimea Neagră") a fost declarată în stare de faliment de către Curtea Internațională și și-a tras obloanele.
·        Guvernul Noii Republici a Statelor Unite a fost instalat pentru a rula afacerile cetățenilor americani, inclusiv toate afacerile militare prin biroul combinat al Sefului Statului Major de Arme Întrunite. Președintele guvernului interimar al Noii Republici, generalul Joseph Dunford va activa în ambele roluri până când succesorul poate fi ales în noiembrie 2016 prin alegerile actualizate.
·        Trezoreria Noii Republici a Statelor Unite este la starea de funcționare deplină acum și funcționează într-o locație din Reno, Nevada în interiorul unui rezervații a nativilor americani.
·        Jubileul datoriei globale (care apare la fiecare 50 de ani) a început oficial așa cum a fost convenit de decenii anterioare de înțelepții europeni, familiile conducătoare suverane și negociatori binevoitori - care au supravegheat în liniște tot acest proces de tranziție pentru omenire.
·        Această tranziție pașnică a puterii a fost inițial programată să apară la 11 septembrie 2001.
·        Toate datoriile personale și suverane la nivel mondial vor fi aduse la zero și plătite în întregime, folosind activele financiare confiscate de la fosta autoritate monetară la nivel mondial găzduită de Banca Vaticanului (alias închiderea conturilor ,,ecranul negru” ale Nobilimii Negre).
·        Sfântul Scaun romano-catolic a finalizat procesul necesar renunțării legale și a lansat astfel, controlul și libertatea omenirii la propria sa alegere.
·        Ca parte a acestui acord, Papa Francisc a fost de acord de asemenea, să transfere toate activele Băncii Vaticanului înapoi umanității pentru jubileul datoriilor, reevaluarea valutară precum și proiecte umanitare mai bine gestionate de noul Consiliu Superior al AIIB (Banca Asiatică de Investiții în Infrastructură).
·        De asemenea, grupul infam London Temple Crown (domiciliat în City of London, controlat de Ordinul Iezuit Roman) nu mai pretinde autoritate legală prin rețeaua judiciară mondială, care include toate asociațiile active de avocați și judecători din statele Unite ale Americii și Canada.
·        Papa Francisc a semnat ceea ce se numește cu caracter obligatoriu "Acordul Galactic" duminica trecută (17 ianuarie) în interiorul zidurilor Vaticanului, au fost martori Christine Lagarde și consilierul juridic al FMI : http://en.radiovaticana.va/news/2016/01/18/pope_francis_meets_with_imfs_christine_lagarde/1201917
Papa Francisc a fost primul și ultimul Papă alb / negru (șeful Ordinului Iezuit) din istoria papală. Acest lucru este foarte neobișnuit, deoarece Ordinul iezuit jură prin jurământul specific nu pentru a servi ca Papă. De-a lungul istoriei, atât Papii Albi cât și cei Negri au fost în secret supuși autorității absolute a unui al treilea Papă ascuns – Papa Gri, care a supervizat toate aspectele papale la nivel mondial pentru această familie a "Nobilimii Negre". Rothschild-zii sunt doar o familie care participă în afacerile mondiale în calitate de membri ai acestei Nobilimi Negre.

Papa Francisc a renunțat ca Ultimă Autoritate Papală a Romei față de orice și toate pretențiile pentru bunurile, resursele și populația întregii lumi prin propria sa voință liberă. Papa Francisc de asemenea, își va anunța retragerea bruscă "din motive de sănătate." Dar într-adevăr, este o parte din capitularea necondiționată a Bisericii Romano-Catolice.
Fostul președinte al SUA Inc. (Corporația SUA) Barack Obama va fi dezvăluit în cel mai scurt timp ca agent operativ al Romei (Vatican) / CIA și public va fi făcut să renunțe la statutul de președinte pentru a fi amnistiat într-o țară străină – se zvonește Dubai. Privat, demisia lui Obama a avut loc deja iar el doar așteaptă un anunț public. De asemenea, Congresul Statelor Unite, inclusiv toți membrii Senatului și Camera Reprezentanților, nu mai au în mod legal autoritatea de a face legi pentru cetățenii Noii Republici a Statelor Unite ale Americii. Ei vor fi toți concediați sau eliminați.
Aceeași pedeapsă este valabilă pentru toți membrii Curții Supreme, care au promis în secret credință Romei înainte de a da jurământul lor de a servi legile și oamenii din SUA. Washington DC, de asemenea nu mai este un teritoriu suveran care servește exclusiv interesele Sfântul Imperiu Roman sub controlul Ordinului Iezuit American.

 Alte teritorii diplomatice suverane au fost de asemenea eliberate de statutul lor internațional de "paradis sigur", cum ar fi Vatican City, Ierusalim City  și City of London. Toți iezuiții hirotonisiți agenți care încă mai sunt în oricare din aceste teritorii "paradisuri sigure" sunt acum arestati, amnistiați, exilați sau exterminați în funcție de acordurile lor individuale cu noua autoritate de guvernare globală. Această curățare include diplomați, bancheri, avocați, politicieni și judecători implicați în conspirația secretă împotriva omenirii (cunoscută colectiv ca și cabala).
Noua Republică a Statelor Unite execută acum toate afacerile interne și internaționale pentru cetățenii SUA. Noua Republică are de asemenea, o nouă monedă digitală numită Treasury Reserve Note (TRN), precum și o nouă monedă locală sau internă numită United States Notes (USN). TRN / USN combinate înlocuiește vechea Federal Reserve Bank Notes printr-un raport de 1:1.

Acest adevăr a devenit legal și oficial, prin intermediul hotărârilor judecătorești internaționale din 2014 și puse în aplicare pe ecranele din spate în luna aprilie a lui 2015. Monedele noi și vechi din SUA vor fi permise a fi utilizate pentru o perioadă prestabilită de timp pentru a nu crea confuzie în comerț. Cetățenii US obișnuiți nu vor observa trecerea de la valoarea valutară din țară dacă ei vor ieși din țară, față de reevaluarea monedelor care va fi severă în unele țări. Noua monedă curcubeu USN este deja tipărită și este programat să fie lansată în sursa de bani publici, în același timp cu lansarea Reevaluării Globale (RV). Toate monedele fizice de hârtie din lume vor fi metodic scoase din circulație și arse, înlocuite cu monede digitale suverane, atât interne cât și internaționale, precum și monitorizate perpetuu prin sateliți, supercomputere și algoritmi foarte avansați, totul supravegheat de la o locație continentală din China care nu trebuie divulgată.

Toate fondurile speculative mari la nivel mondial, fondurile de pensii, fondurile de investiții și participații corporative majore au fost deja transformate în aur / TRN / USN reprezentând noul sistem. Toate băncile din SUA, T1 prin T5, fie au deja sau vor instala în curând noi terminale CIPS, software și coduri de tranzacție internaționale care rulează pe noua tehnologie / sistem. Tariful pentru reevaluare a tuturor țărilor este confirmat semnat, sigilat, livrat și încărcat în bănci. Băncile au trimis memoriile (electronice) managerilor de avere. Ele sunt pregătite pentru schimburi ... toate băncile importante din acest acord. Obama nu a fost la Davos (reuniunea din 22-24 ianuarie 2016), dar președintele irakian Abadi a fost. Între timp, atât noul sistem CIPS cât și sistemul SWIFT va funcționa concomitent pentru o perioada de timp prenegociată, sistemul CIPS înlocuind în cele din urmă sistemul SWIFT.

Energia Liberă, de asemenea îndelung suprimată, transportul, tehnologii medicale și de extensie a vieții vor fi acum eliberate pentru cercetare, dezvoltare publică și utilizare, precum și de vânzare comercială. Monedele globale Fiat suverane, cunoscute sub numele de "RV", vor fi reevaluate cu ajutorul unui punct de referință al prețului aurului deja prestabilit prin SGE. RV (reevaluarea monetară) este doar un aspect al acestei Resetări Globale mai mari sau de tranziție, toate sunt parte importantă a procesului atotcuprinzător de Resetare la nivel mondial. RV a fost în mod intenționat reținută pentru a realiza alte aspecte importante ale planului global mai mare de resetare economică și diplomatică, precum și pentru păstrarea tranziției pașnice a autorității militare la nivel mondial într-o chestiune privată. De îndată ce oamenii obișnuiți încep să devină milionari și miliardari din RV, se va trimite cu siguranță un semnal public că Resetarea Globală a început, într-adevăr.  

Și odată ce pisica iese din sac, nu există nici o cale de întoarcere. Uită-te pentru un anunț oficial de resetare la nivel mondial pentru a cuprinde toate aceste tranziții  globale masive în curând. Anunțuri și clipuri video educative au fost de mult timp preînregistrate de voci de încredere în orice cultură / țară și sunt gata pentru a fi distribuite în mass-media după aprobarea supraveghetorilor benefici, în armonie cu noul consens uman de guvernare globală. Greu de crezut? Fără îndoială. Adevărat? Poate. Dar tot adevărul va fi cunoscut cu certitudine absolută în foarte scurt timp.
Nimic din ce este real nu este amenințat, nimic din ce e nereal nu există ... în minciună se află adevărul lui Dumnezeu, la fel ca Lumina în întuneric…   Drum drept spre Lumină! 
     Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro/2016/01/dolarul-us-mort-fmi-banca-mondiala-si.html

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! DEA DOMNUL CA ÎN SFÎRŞIT TOT RĂUL SĂ SE TOPEASCĂ ÎN BINE,GRAŢIE DIVINĂ ŞI LUMINĂ PENTRU CEI PESTE 6 MILIARDE DE OAMENI PĂNÎNTENI. MULŢUMESC MUULT,SIGUR VOI FACE VIRAL ACEST MEGAmesaj.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.