Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Round-op Alpha – agentia care organizeaza arestarile in masa ale guvernului din umbra

Vizualizari

Etichete !

marți, 13 mai 2014

Round-op Alpha – agentia care organizeaza arestarile in masa ale guvernului din umbra

De scurt timp am luat cunostinta cu aceste informatii si m-am grabit sa le postez pe blog cu scopul ca cei care le citesc sa fie informati de cursul lumii cu sperante si optimism ca aceasta lume se va schimba pentru totdeauna in bine. S-a format o alianta printr-o organizatie neguvernamentala pentru a pune in aplicare efectiv arestarile celor din varful piramidei malefice ale cabalei care se fac vinovati de crime impotriva umanitatii.


Round-op Alpha a fost înființată la 06 aprilie 2014, ca o Agenție Specială Internațională Non-guvernamentală de Justiție (SINGJA).

În scopul de a permite funcționarea eficientă a Round-op Alpha, și având în vedere caracterul excepțional al scopului nostru, este imperativ sa ne desfășurăm activitatea ca o agentie suverana, în conformitate cu dreptul internațional. Acest lucru ne oferă o jurisdicție executorie asupra propriilor activități care, împreună cu suveranitatea noastră trebuie să fie respectate de toate națiunile suverane, comunități, organizații, entități, grupuri și indivizi. În plus, aceasta oferă membrilor nostri, Comitetului executiv, membrilor permanenți și Reprezentanților, mai multa  protecție împotriva interferențelor de către guverne și organizații interguvernamentale / tratate, cum ar fi UE, ONU și NATO.

Scopul nostru

Societatea are nevoie de schimbare și în timp ce nenumărate inițiative și "mișcări", nu au reusit încă să producă rezultate semnificative, timpul trece și la o schimbare nu se ajunge. Având în vedere natura și așteptările oricaror inițiative anterioare din istoria recentă este de așteptat ca "schimbarea" pe care mulți oameni o doresc este la indemana, în cazul în care nu-i o iluzie, deoarece miezul problemelor nu a fost abordat, vreodată.

Intreaba-te: Cât de multe demonstrații și marșuri au fost organizate în ultimul deceniu? Cât de multe dintre ele au fost de fapt de succes? Presupunând că nu au existat inițiative de succes, la toate. Cum nu au reusit acestea sa schimbe nimic în societate?
La urma urmei, același grup de oameni este încă la conducere. Același grup de oameni încă mai fac legile și același grup de oameni încă iau salarii si profituri din războaie. Adauga la acest fapt de netăgăduit că majoritatea oamenilor din lume nu au nici cea mai mică idee de unde vin banii, cum sunt creati și ce valoare reală au acestia și devine clar de ce corupția, de exemplu, este încă răspândită.
Prin urmare, un grup tot mai mare de persoane fizice, oficiali guvernamentali și organizații non-profit din întreaga lume recunosc că, în scopul de a obține schimbări reale o acțiune trebuie să fie întreprinsă.

Round-op Alpha a fost doar o idee, care a fost în creștere pentru o lungă perioadă de timp. După cum ați citit acest lucru, planuri concrete de acțiune sunt gata și altele noi sunt în curs de elaborare în timp ce formațiunile reale sunt forjate și gata de a fi desfășurate.
Pe baza stării noastre actuale generale de funcționare, ar trebui să fim în măsură până la sfârșitul acestui an 2014, să începem punerea în acțiune a unor exerciții teoretice ale arestarii în mod eficient, a unui număr substanțial de persoane de nivel inalt pe care  Round-op Alpha, le consideră a fi responsabile de haiducia în curs de desfășurare - adică jefuirea averii publice; asuprirea populației; atacarea drepturilor la o sănătate bună, educație și independență; uciderea în numele profiturilor corporative; război psihologic - în lume, care provoacă în mod deliberat tensiuni regionale culturale și conflicte armate, sărăcia fortata și decăderea societății și valorilor sale odată respectabile.

Lista cu cele peste 700 de persoane ce trebuiesc arestate, care conspira în mod activ și cu bună știință în eforturile bine planificate pentru a consolida puterea și resursele - cu intenția de a stabili un guvern mondial, care le-ar oferi imunitate completă de la orice formă de urmărire penală cu privire la crimele lor trecute și viitoare - și sunt, prin urmare, conform Round-op Alpha, colectiv vinovati de crime împotriva umanității, aici :  http://roundopalpha.wordpress.com/list-r-oa2014/
Având în vedere caracterul excepțional și amploarea operațiunii - una care nu a mai fost organizata înainte în istorie, Round-op Alpha, sunt conștienți de faptul că guvernele, instanțele și organizațiile interguvernamentale precum și agențiile nu vor solicita / comanda astfel de arestări pe cont propriu, nici nu vor cere urmărirea penală a persoanelor R-oA2014-listate pentru infracțiunile menționate mai sus împotriva umanității, deoarece aceste persoane dețin poziții (executive) în aceste organisme de conducere.

Ca urmare, aceste organisme de conducere nu mai pot fi considerate ca reprezentări eficiente ale publicului larg, fie la nivel local, național sau la nivel internațional. Pentru executarea efectiva a arestarii persoanelor R-oA2014- listate, este necesar prin urmare, pentru publicul larg, de a desfiinta complet și demonta Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, Organizația Națiunilor Unite, Uniunea Europeană (Federația) și toate agențiile lor și organizațiile afiliate; de a interzice crearea de orice nou guvern și organisme internaționale (militare, monetare) legislative / executive; de a reforma guvernele locale și naționale.

Odata cu această informație avem în vedere faptul că noi, Round-op Alpha, invitam pe toți și pe oricine, în orice parte a lumii pentru a lua parte efectiv la execuțiile de arestări ale persoanelor R-oA2014-listate începând cu 31 decembrie 2014. Până la sfârșitul lunii februarie 2015, prima fază a operațiunii, arestarea tuturor persoanelor R-oA2014-listate, ar trebui să fie finalizată.
Este foarte important ca toate arestările indivizilor R-oA2014-listate au loc în această perioadă de 2 luni, în scopul de a permite o campanie de succes judiciar, și anume urmărirea penală efectivă a fiecărui individ R-oA2014-listat.

Round-op Alpha este conștient de natura și cantitatea de contramăsuri care sunt întreprinse de către cei care sunt R-oA2014-listate, însă acest lucru nu ne va împiedica de la finalizarea operațiunii noastre prin măsuri eficiente care sunt luate și o puternica - incasabila - alianță se formează.
Contactati-ne pentru mai multe informatii  roundop.alpha@gmail.com

Anunt international pentru ultimatum si distributie imediata (actualizare 30 aprilie ) – S.I.N.G.J.A. :

În acest moment operațiunea curenta Round-op Alpha cere ca oamenii sa se organizeze între ei, sa discute și sa-si împărtășească conceptul general, să caute modalități de a contribui la punerea in aplicare a obiectivelor.
Se pot face diverse lucruri care în cele din urmă ar putea avea un impact semnificativ asupra funcționării Alpha Round-op :

Ø Raspanditi mesajele si informatiile pe care le oferim
  Ø Organizati una sau mai multe echipe de oameni care pot fi de încredere, pentru misiuni specifice
  Ø Aduna informații cu privire la locul și statutul persoanelor fizice listate de Ro-op Alpha – 2014
  Ø Raportează-ne în mod regulat cu privire la actualizările și constatările voastre
  Ø Prezinta idei si solutii proprii
  Ø Creati instrumente de campanie, cum ar fi bannere, clipuri video și materiale audio pentru a informa publicul larg
  Ø Informati despre Round-op Alpha pe site-uri și blog-uri
  Ø Efectuati investigații în scopul de a identifica persoanele suplimentare care ar trebui să fie, de asemenea, listate de R-opA-2014 și furnizati dovezi și indicații pentru acele cazuri
  Ø Aduna probe și indicii cu privire la crimele și actele / activitățile persoanelor listate de R-opA-2014- (conspiratori), pentru a sprijini elaborarea dosarelor individuale al fiecarui individ listat, care vor fi folosite în timpul audierilor și urmăririlor penale în instanțele de judecată de drept

Intrebari importante :

1.     De ce o anumita persoana nu este listata inca ?
Round-op Alpha este complet conștienta de faptul că mai multe nume trebuie să fie incluse în lista R-op 2014. Cu toate acestea, ne confruntăm cu o lipsă enormă de resurse și echipa noastra administrativa actuala este in lupta în adevaratul sens al cuvântului, deoarece, treptat, la tot mai multe e-mail-uri trebuie să se răspundă și un număr tot mai mare de investigații trebuie să fie efectuate în mod continuu și în mod corespunzător.
2.     De ce exista o cantitate limitata de informatii cu privire la Round-op Alpha pe website?
In prezent, site-ul principal are o cantitate limitată de informații, sperăm să înțelegeți că acest lucru este pentru motive specifice. Round-op Alpha este în faza inițială și de aceea am optat ca treptat sa publicam anunțuri mai multe si informații pe măsură ce timpul trece. Acest lucru este pentru a) să evalueze interesul publicului larg pentru cauza și b) să nu pună în pericol funcționarea .
3.     Cum si unde vor avea loc arestarile?
Modalitățile si locurile cele mai favorabile pentru arestarea persoanelor R-oA2014-listate sunt executate cu sprijinul organelor de aplicare a legii, care : a) înțeleg situația dificilă și b) sunt dispuși să se schimbe în bine; și în cooperare cu cetățenii atunci când este posibil. Locurile reale ale arestarii persoanelor R-oA2014-listate depinde de locul unde fiecare individ R-oA2014-listat locuieste. Inițial Anunțurile de arestare în primul rând vor servi scopului de a invita publicul și organizațiile largi să se alăture operațiunii Round-op Alpha.
4.     Cand vor avea loc arestari si ce despre urmaririle in instanta ale legii?
Un interval de timp pentru arestare , care este probabil supus schimbarii având în vedere amploarea operațiunii , este de două luni. Ianuarie și februarie 2015 , este foarte important faptul că un număr semnificativ de arestări au loc în același interval de timp, fie că este vorba de perioada inițiala de două luni sau revizuita. Audierile și urmăririle penale nu pot avea loc în oricare dintre organele judiciare existente recunoscute și/sau organizate de entități dominante și facțiuni din aceste organizatii ale cabalei. Mai degrabă avem speranță pentru participarea multor altor locuri , inclusiv , dar nu limitat la Tribunalul din Kuala Lumpur (unde Bush, Cheney, Rumsfeld si altii sunt deja condamnati,n.a.) . Deși este adevărat că în prezent nu există putere din punct de vedere juridic , așa cum este percepută de majoritatea guvernelor , acest lucru nu înseamnă că nu este posibil ca contribuția lor să nu fie luata în serios . Orice loc de întâlnire judiciar creat de către entitățile conducătoare și facțiunile lor ar afecta doar cursul justiției . Noi nu preconizăm simulacre de procese și spectacole ciudate . Este în posibilități și deja anticipat că voința publicului larg (trebuie să) organizeze un loc judiciar nou, format din persoane care nu sunt afiliate în nici un fel cu oricare dintre entitățile conducătoare , facțiuni și persoane fizice R - oA2014 - menționate . Cel mai favorabil noul loc judiciar ar trebui să fie supravegheat de către oameni care vin de la " mișcarea adevărul " rămasi desigur necunoscuti, pentru a nu fi expusi - PSYOP , cooptați , agenții COINTELPRO .


5.     Exista fisiere individuale sau dosare pentru fiecare individ R-oA-2014-listat?
Dosarele individuale pentru fiecare individ R-oA2014-listat, care conțin probele și informațiile care vor fi folosite în timpul audierilor și în instanțele de judecată, sunt imperative și sunt în prezent în curs de elaborare, dar avem o penurie de resurse și avem la dispoziție forte puține. Prin urmare, solicităm ca oamenii să ia în considerare pentru a contribui la acest lucru.
6.     Exista o alianta militara formata in spatele scenei ?
Există într-adevăr zvonuri despre o alianță militară, care are ca scop arestarea persoanelor-cheie, dar a pretinde că putem confirma acest lucru 100% ar fi iresponsabil, nu putem încă. Totusi, noi nu așteptăm cu nerăbdare să contribuie la operațiunile Alianței.
7.     Despre beneficii si profituri, exista bani implicati?
Nimeni de la Round op-Alpha nu este platit pentru munca depusa si nici nu colectam fonduri. Mai întâi de toate nu ne putem permite acest tip de cheltuieli, dar, de asemenea, chiar mai important, este ca în astfel de condiții șansele sunt mai bune pentru noi, de a găsi în cele din urmă oamenii potriviți pentru activitatea noastră. Desigur, atunci când publicul larg decide să doneze orice fel de resurse pentru Round-op Alpha sau oamenii noștri în mod individual, atunci acestea sunt binevenite și vor fi cu siguranță acceptate și implementate corespunzător. În cazul în care orice  contribuții personale de orice fel sunt facute, atunci este alegerea organizatiei de a accepta aceste oferte sau nu.
Beneficiile reale și profiturile pentru toată lumea, și nu doar pentru persoanele care lucrează cu Round-op Alpha, sunt la linia de sosire, deoarece există nenumărate taxe care vor fi eliminate în întreaga lume, ce sunt în prezent în vigoare, deși acestea nu sunt legale și cu siguranță necesare, un exemplu perfect în acest sens este taxa pe carbon (CO2), impozitul de însoțire a marfurilor de multe miliarde de dolari / euro.
Prețurile de bunuri și servicii, inclusiv utilizarea de bani (credite), este de asteptat de a se reduce substanțial odată cu urmărirea penală a persoanelor fizice R-oA2014-listate care au fost finalizate cu succes, deoarece nu sunt în prezent construcții financiare în vigoare, care sa serveasca în scopul unic de creștere a prețurilor perpetue , pentru a fi benefice doar pentru cei care au creat aceste construcții, de exemplu, aceiași oameni care sunt R-oA2014-listate, anturajul lor, instituțiile și entitățile care sunt afiliate. Valoarea totală la care toate acestea se ridică în cele din urmă este în intervalul intre 100 si 1000 de trilioane (de dolari, euro) pe an.
              Video : 


 Acestea sunt deocamdata informatiile. Daca corelam cu imaginea de ansamblu din care fac parte toti cei care sunt implicati in doborarea caracatitei malefice care detine planeta, sfarsitul acesteia este aproape. Fiti optimisti si sa ne implicam cu cat putem fiecare. Este deajuns si informatii. Oare o exista o lista a elitei romanesti ? Daca nu, cred ca este timpul s-o facem !
   
                 
                Drum drept spre Lumina !

Sursa :
http://burebista2012.blogspot.ro/2014/05/round-op-alpha-agentia-care-organizeaza.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.