Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MANIFESTARE

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 7 mai 2014

MANIFESTARE

 
Avem puterea de a manifesta tot ceea ce gandim, fie ca este ceea ce ne dorim cel mai mult, fie ca este lucrul de care ne temem cel mai mult
Daca oamenii ar fi constienti de aceasta putere si ar putea manifesta instantaneu, asa cum se intampla in sferele inalte, ar muri din cauza propriilor frici in cateva minute. Fiecare ne temem de ceva: de paianjeni, de apa, de singuratate, de spitale, de inaltime, toate aceste fobii exista ingropate adanc in noi iar daca le intretinem mereu, se vor crea si conditiile ca ele sa se manifeste. 
De ce se spune "De ce ti-e frica nu scapi?" Pentru ca gandul tau cel mai persistent, care iti ocupa cel mai mult mintea, va deveni realitate, poate nu intr-o zi, intr-o saptamana sau poate trece chiar si un an, dar pana la urma va deveni realitatea ta
De aceea ni se spune acum mereu si mereu sa fim atenti sa gandim doar ceea ce ne dorim nu ceea ce nu ne dorim, ca sa nu atragem ceva ce nu vrem sa atragem. Gandurile de razboi atrag razboaiele, gandurile de boala atrag bolile, gandurile de accidente atrag acel accident.  
Detinem o putere uriasa, chiar daca nu realizam aceasta. Insa fratii nostri dintre stele o stapanesc prea bine si de aceea incearca sa ne invete cum ar trebui sa o utilizam, dar cati asculta? Spunem ca nu vrem razboi, dar ne uitam la televizor la stiri, unde se vorbeste despre asa ceva si imediat ne speriem, adica ne scadem vibratia, lucrul care se si urmareste de fapt, de catre papusari.
Intunecatii sunt geniali din acest punct de vedere, pentru ca ei au avut timp de mii de ani lumea pe care si-au dorit-o si in care ei au fost stapani, folosindu-se de fricile pamantenilor. I-au mentinut intr-o frecventa joasa de vibratie ca ei sa se poate hrani si prospera de pe urma lor. De aceea ni se cere sa fim atenti la ganduri si sa trecem totul prin filtrul inimii, nu al ratiunii, care a fost cumplit distorsionata. Daca privim dintr-un punct de vedere mai inalt, toata aceasta lume a fost doar un gand cosmic al Creatorului, un joc intre piesele albe si negre de pe tabla de sah, o manifestare a gandurilor lui.
Noi, cei de dincolo, inainte de a ne intrupa, am creat un plan de viata in cele mai mici detalii, iar acum nu facem decat sa il urmam pas cu pas, ceea ce gandim noaptea transpunem ziua. Aici il numim destin, dincolo este numit plan de viata, cu anumite puncte de cotitura in care noi putem face anumite alegeri. 
Ceea ce experimentez eu acum nu este decat rezultatul propriilor alegeri iar toata viata mea terestra nu a fost decat manifestarea visului meu cosmic de dincolo. Eu mi-am creat filmul, cu accentele lui dramatice, comice sau romantice, eu cea de acum sunt doar manifestarea unui gand mai inalt al meu si urmez ad-literam ceea ce am decis din partea cealalta a valului. Cand nu intelegem acest lucru, ne simtim pedepsiti si nu intelegem de ce viata este atat de grea, dar totul este doar un simplu joc, orchestrat de catre mintile noastre geniale, cosmice. Noi, fiind o frantura din Marele Eu, posedam aceeasi capacitate, de a materializa ceea ce ne dorim, dar la fel de bine si ceea ce nu ne dorim.
Ceea ce vedem acum pe Terra nu este decat manifestarea gandurilor colective a cetatenilor acestei lumi. Pana pamantenii nu vor intelege ca ei isi creaza propria realitate si nu vor apasa butonul"restart", fratii lor din stele nu vor cobori sa ii asiste, ci se vor multumi sa ii priveasca de sus, cum se incurca in panza de paianjen a Intunecatilor. Manifestarea Evenimentului este de asemenea un rezultat al gandurilor si intentiilor colective iar acesta se amana cu fiecare zi.

OARE DE CE?
Pentru ca cei care isi doresc manifestarea lui sunt mai putini comparativ cu cei care viseaza o lume la fel cum a fost pana acum, care se hranesc cu stiri negative si intretin atmosfera densa. Unde-s multi puterea creste, nu se spune oare asa? De asta se insista atat de mult pe ideea de Unitate, pe ideea ca Toti suntem Unul, pe ideea ca suntem ceea de gandim, pe ideea ca doar noi ne putem salva din aceasta situatie.
Stelarii nu au venit sa ne salveze, au venit doar sa ne ajute sa ne salvam, pentru ca Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri. Ei nu au voie sa intervina direct, pentru ca ar incalca una dintre cele mai mari legi universale, cea a non-interferentei.

Cand pamantenii se vor decide insa sa rupa iluzia acestui Matrix si se vor descatusa, ei vor fi liberi sa se reconecteze cu fratii si surorile galactice, nimic nu va mai putea sa impiedice acest lucru. Cu fiecare zi care trece, mai multe suflete se trezesc, se aprinde cate o luminita pe Terra la fiecare minut, si curand ele vor intesa tot Pamantul, pana punctul critic va fi atins si depasit. Atunci lumina eliberarii ne va brazda fiecare celula si mintile noastre vor fi eliberate total din sclavia Intunericului. Sa nu uitam, ei sunt la fel de puternici ca si noi, doar ca se afla de cealalta parte a baricadei si timp de mii de ani au avut tot ceea ce si-au dorit, insa rolul lor s-a sfarsit, indiferent cat incearca sa se mai tina de el. Daca intelegem si noi asta si nu ii mai sustinem cu ganduri negative, plasa lor se va topi sub caldura binefacatoare a Luminii, la fel cum se topeste zapada la venirea primaverii.

Sa sustinem doar gandurile inalte: Pace, Lumina, Iubire pentru ca ele ne vor aduce libertatea.
Mira Mirela
Namaste!

Sursa:
http://lumifantasy.blogspot.ro/2014/05/manifestare.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.