Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: EMOTII UMANE

Vizualizari

Etichete !

marți, 13 mai 2014

EMOTII UMANE

 ♥ ♥ ♥

 “Sustin venirea stelarilor

Evolutia va adus multa stare de agitare, confuzie, neintelegeri, emotii foarte multe duse la un nivel niciodata experimentat de voi inainte. Ati eliberat eoni de traume, durere si suferinta , toate aceste frecvente au iesit din voi lasandu-va mult mai constienti de viata voastra. Toate durerile interne trebuie sa fie eliberate, doar asa pasiti in dimensiunea 5D.

Toate portalurile au lucrat asupra voastra pentru a aduce emotiile la suprafata , ca voi sa le eliberati si sa invatati sa va hraniti cu noile frecvente ale pamantului care curg acum prin vehiculul uman numit corp. Ati incercat cu disperare multi dintre voi sa mentineti aceleasi trairi, sa ignorati ceea ce se intampla cu voi , sa nu va detasati de viata voastra veche,in final toate acele emotii v-au facut rau pana cand ati invatat sa le eliberati.Din jocul asta de curatenie nu iesim niciunul decat daca vrem sa iesim si daca punem mana la treaba cu noi insine si ne purificam,scoatem din noi tot ce ne face rau, nu mai traim in conformitate cu vechile cai. Cand invatam in final ca daca nu colaboram cu energiile suntem impotriva lor , deci vom avea viata din ce in ce mai grea pentru ca nimic nu ne va mai ajuta .
Cand va simtiti obositi, stresati,cazuti moral sau energetic, luati o pauza de cateva minute, lasati totul deoparte, odihniti-va mintea si corpul. In aceste cateva minute faceti conexiunea cu Ingerii vostri pazitori, rugati-i sa va ajute sa va restabiliti energetic. Daca stati pe mai departe in acea stare de trauma interna va faceti rau atat mental cat si corpului vostru. Nimic nu este mai important  ca voi sa va simtiti revigorati, lasati lucrurile cu care va ocupati cateva minute si aveti grija de voi. Niciodata sa nu va lasati prada emotiilor umane sau lipsei energetice din voi.

Puteti sa aveti zile cand cei din jurul vostru va trag in jos, va trag spre vechile paradigme, voi trebuie sa fiti atenti la echilibrul vostru,pentru ca ei nu stiu ce fac, viata asa cum ei o percep este “normala” pentru ei, deci voi nu aveti ce cauta in normalitatea vietilor lor. Voi pastrati-va increderea in alegerile voastre, in credinta voastra, in experienta voastra umana care va aratat clar ca iluzia este un joc ,apreciati frumusetea care sta in voi, lasati lumea din jurul vostru sa isi pastreze opiniile ei si “valorile” ei castigate in iluzie.

Procesul isi va urma cursul lui,cine merge cu el va ajunge in final intr-o lume total diferita de ceea ce vedem cu totii aici. In aceasta viata noi toti ne dam examenul de trecere in lumea dimensionala 5D, acest examen presupune multa munca, multa curatare si multa rabdare . In final vom pune punct incarnarilor si ne vom intoarce in lumea spirituala, cine nu intelege procesul, sau nu il accepta din diferite motive, nu va fi alaturi de cei care vor pasii in lumea 5D. Noi toti facem alegeri pentru viata noastra, invataturi sunt peste tot,cine doreste le poate gasi si evolua cu ajutorul lor,cine refuza din diferite motive va merge mai departe acolo unde ii este locul .

Namaste!

L.N

♥ ♥ ♥

In fiecare seara la ora 21:00 ora Romaniei va astept sa va alaturati rugaciunilor  care le vom  face  pentru Romania si planeta. Ne vom ruga in intervalul 21:00-21:30, in acest timp pret de cateva minute va rog sa vizualizati cum voi sunteti un pilon de lumina care face conexiunea cu grila planetara si inima planetei, astfel vom activa grila de deasupra Romaniei transmitand energia noastra in acea zona.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.