Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Ashtar: contribuiți la pregatirea IMINENTELOR DEBARCĂRI

Vizualizari

Etichete !

luni, 19 mai 2014

Ashtar: contribuiți la pregatirea IMINENTELOR DEBARCĂRI


(16 mai 2014; by sweetwillowman)
Traducere Const. Mihăilescu

Acum se pregătește o petrecere minunată pe navele noastre spațiale. Flăcările Gemene sunt aici, în Noul Ierusalim și multe alte nave. Suntem o mare flotă, în care se află miliarde de suflete care au venit să aterizeze  împreună cu noi, cât mai curând posibil, imediat ce se vor asigura toate condițiile de securitate pe planeta voastră. 

Acestă debarcare va prilejui o sărbătoare grandioasă căreia dorim să-i acordăm un fast deosebit. Debarcările noastre vor fi făcute la vedere și nu se va ascunde nicio acțiune. Acordul de debarcare a fost hotărât cu multă vreme înainte și în el s-a prevăzut că debarcarea va avea loc numai atunci când va exista siguranța deplină a unei primiri pașnice și plină de bucurie.

La această dată, se pare că suntem încă un pic departe de a putea proceda la înfăptuirea actului debarcării, deoarece încă mai există foarte multă lume pământeană controlată de Cabala militară și polițienească. Această cabală este capabilă ca în cazul unei debarcări, să introducă rigorile legii marțiale, pentru a interzice populației să iasă în întâmpinarea noastră și să se manifeste favorabil. Planul forțelor întunecate este ca atunci când acțiunea debarcării se va declanșa, să scoată în stradă forțe militare mecanizate și armata pentru intimidarea populației, sub pretextul că dorește să apere populația și să asigure liniștea și ordinea. În principal, aceste forțe militare ar fi formate din lungi șiruri de tancuri, și alte tipuri ale mecanizării de război. Noi nu dorim să contribuim în niciun fel la crearea unor astfel de situații, motiv pentru care nu vom proceda la înfăpuirea acțiunilor de debarcare decât atunci când vom fi siguri că totul se va desfășura în liniște și cu deplină acceptare a pământenilor.

Suntem pregătiți în orice moment să debarcăm, pentru a vă întâlni pe suprafața planetei voastre șI, în această perioadă de așteptare, urmărim cu mare atenție tot ceea ce se întâmplă la nivelul planetei. Cunoaștem că aproape 100% din populația globului pământesc este convinsă de existența civilizațiilor extraterestre. Un procent de peste 65% din populație este convinsă că ființe extraterestre circulă printre voi și peste 50% sunt de părere că extratereștri sunt pașnici și prietenoși. 

Dragilor, pentru ca aterizarea navelor noastre să se producă, este absolut necesar ca aceste procente să se îmbunătățească substanțial, apropiindu-se de 100%. Un asemenea procentaj ne-ar asigura că orice debarcare nu se va transforma într-un act de ostilitate față de noi sau față de populația globului pământesc, din partea forțelor malefice.

Contrar a ceea ce se crede, SUA este unul dintre locurile în care procentajele ființelor umane convinse și favorabile nouă sunt cele mai scăzute. Aceasta se datorează, în princiupal, propagandei calomnioase permanente din mijloacele media, care doresc să convingă lumea că ființele extraterestre, „străinii”, vin pe Pământ cu dorințe de cucerire a bogățiilor planetei și exterminare a băștinașilor. Cei mai mulți dintre cei care citesc asemenea articole în presa scrisă, sau văd în filme, cred în "răpirile extraterestre”, care, de fapt, au fost efectuate de guvernul secret, din umbră, mai ales pe teritoriul SUA, sau în alte locuri de pe planetă, dar cu finanțare americană (n.m., căci acolo trăiesc majoritatea celor malefici).

Tehnologia pentru fabricarea de nave spațiale a fost oferită de noi pământeniilor cu cele mai pașnice intenții. O altă parte a cunoștințelor inginerești, privind navele noastre spațiale, a fost obținută prin recuperarea rămășițelor navelor extraterestre prăbușite pe Pământ, la începutul anilor 40. 

Noi am oferit, de asemenea, asistență de specialitate privind folosirea pașnică a reacțiilor nucleare și atomice, din dorința de a ajuta la progresul omenirii șI pentru evitarea unor experiențe nucleare periculoase pentru mediu și pentru ființele vii. Cu toate acestea, de-a lungul a cca 75 de ani, pământenii au experimentat diverși combustibili nucleari, mai ales cu scopul perfecționării armelor nucleare, ceea ce a proape că a distrus planeta Pământ.

După cum știți, programul inițial, în care ne-am oferit asistență în unele modalitățI incipiente, a fost preluat și utilizat abuziv de către Cabala malefică care a încercat să formeze o Nouă Ordine Mondială cu scopul de a acapara și pune sub control absolut toate resursele, inclusiv alimentele, energia, apa și asistența medicală. 
 Intunecații s-au folosit de orice mijloc de represiune și intimidare, printre care și asasinatele (JFK, RFK, MLK, JFK, Jr., și Paul Wellstone în SUA etc), dar și calomnia, obstrucționarea sau sabotajul direct (așa cum s-a întâmplat și se întâmplă în Congresul SUA de la alegerea lui Obama).

Din păcate, Cabala a reușit în moduri inteligent aplicate să se opună fiecărei încercări a administrației Obama, prin care președintele urmărea ca o cât mai mare parte a puterii să fie pusă în slujba poporului. O primă izbândă a obținut Obama asupra societăților de asigurare.
Recentele hotărâri luate de Curtea Supremă a SUA au ajutat elita bogaților țării să aibă posibilitatea de a cumpăra alegerile, prin utilizarea unor mari sume de bani. Acest rău exemplu instigă bogații altor state să se gândească la acțiuni similare. Asemenea măsuri, care apără interesele minorității bogate și exploatatoare, nu pot conduce decât la despotism, polarizarea societății și, până la urmă, la anarhie. Controlul asupra mass-mediei, prin corupție, mituire și privilegii materiale, face ca multe minți ignorante să se lase manipulate de oligarhia locală care-și asigură periodic realegerea în posturile cheie ale statului și economiei. Aceasta va face, până la urmă, ca nemulțumirea oamenilor conștienți să crească și să apară manifestări dintre cele mai drastice din partea celor asupriți și înșelați.

Noi vedem multe suflete care se trezesc, devenind conștiente de faptul că lucrurile merg din ce în ce mai rău, deși guvernanții încearcă să inducă lumea în eroare, prin minciună și  promisiuni deșarte. 
Lucrătorilor în Lumină care se opun acestor manipulatori este în continuă creștere, atitudinea lor de demascare ajutând la curățarea societății de racilele care s-au acutizat în ultima perioadă.

Aproape în fiecare săptămână apare un nou documentar care atenționează oamenii despre practicile care otrăvesc solul, hrana și apa, dar, mai ales demască manipulările în  procesul electoral.  
Un nou nivel de preocupare este în creștere peste tot în legătură cu abuzurile și agresiunile asupra Mamei Pământ și a resurselor sale.
Acest lucru a creat oportunități pentru ca lumea să fie preocupată mai intens de descoperirea și utilizarea noilor tehnologii nepoluante, prin aplicarea cărora s-ar obține energia liberă și gratuită. 

Cea mai importantă este conștientizarea că Mama Pământ este o ființă simțitoare ca și voi. Aceasta se datorează, de asemenea, în primul rând, eforturilor pe care le depun Lucrătorii în Lumină din întreaga lume. Ei readuc la suprafață și reactivează înțelegerile popoarelor vechi.
 MulțI oameni au ajuns la concluzia că navele noastre spațiale trebuie să folosească un altfel de combustibil decât cel fosil, din moment ce cu ele se pot efectua călătorii extrem de lungi, fără a fi nevoie de stații de alimentare pe traseu.

Înafară de aceasta, faptul că noi nu ne impunem voința și așteptăm răbdători ca prin creșterea conștiinței, pământenii să înțeleagă intențiile noastre pașnice și frățești, dovedește că nu avem planuri ascunse, așa cum propaganda maleficilor încearcă să demonstreze.
În ceea ce ne privește, treptat, am crescut numărul aparițiilor navelor noastre pe cerul planetei, prin alegerea unor distanțe și zone în așa fel încât lumea să se obișnuiască din ce în ce mai mult cu această prezență. Ne lăsăm navele mai mult timp să fie observate de către pământeni, astfel că asemenea apariții să intre în cotidian. Dacă la început oamenii discutau despre aceste apariții cu oarecare teamă și uimire, în prezent numărul curioșilor a crescut proporțional cu dorința celor care ne observă, de a ne vedea din ce în ce mai aproape. 

 Lumea voastră începe să se obișnuiască cu prezența navelor noastre pe cerul planetei. Din statisticile noastre, se poate spune că mai mult de 60% din populația globului a văzut cel puțin o dată un OZN pe cer sau aterizat.
Ne-am apropiat încet și cu mare grijă de voi pentru a nu produce panică. Suntem conștienți de faptul că aceia dintre voi care sunt nerăbdători să ne vadă aterizând este din ce în ce mai mare; dar nu putem să nu fim prudențI la intențiile și acțiunile Cabalei beligerante care nu a renunțat la strădania de a zădărnici întâlnirea noastră. Deși forțele întunecate și-au pierdut mult din putere și control, ele dețin încă trupe importante și arme. 

Una dintre preocupările noastre este ca, prin diferite mijloace, să luăm legătura cu cadre din conducerea acestor armate pentru a le face conștiente de realitatea că sunt supuse unor manipulări permanente de către forurile lor cele mai înalte. Munca noastră dă roade, un număr în creștere de ofițeri și alte cadre militare înțelegând că nu li se spune adevărul.

Avem multe cazuri de ofițeri care „înghit cu dificultate această pastilă” căci, în educația lor cazonă, au fost obișnuiți cu acte de devotament și sacrificiu pentru țelurile militare și nu accepătă decât cu mare greutate că onoarea pe care o acordă armatei s-ar putea să nu fie justificată. Multe dintre aceste cadre militare vor fi ajutoare de nădejdie ale noilor structuri pe care se construiește Noua Lume. 

Totul este în curs de pregătire, preaiubiților, pentru deschiderea Noii Epoci a omenirii. Totodată, în ultimul an a crescut numărul de organizații non-profit și asocieri de voluntari care se pregătesc să-și aducă contribuția la reorganizarea societății umane pe noi principii. Totul se schimbă, totul este în mișcare.
Am venit astăzi la voi, dragii mei prieteni, deoarece considerăm important ca un majoritatea populației Pământului să fie conștientă de ceea ce se va produce în viitorul apropiat. Așa cum v-am spus, din punctul nostru de vedere, în orice clipă, putem fi angajați în operațiunile de debarcare. Nu mai depiunde de noi ci NUMAI DE VOI. 

Mulți dintre voi ați muncit din greu pentru a vă ridica vibrațiile dar nu s-a atins punctul critic, pentru a se produce bascularea. Voi ați ajutat la crearea unei Groundswell de energie vibrațională mare.
Vreau să vă descriu ceea ce vedem noi ca fiind o provocare pentru finalizarea misiunii de a ridica toate ființele planetei la un nivel vibrațional înalt, necesar pentru ca ascensiunea colectivă să se producă.

Noi vedem ceea ce s-ar putea numi un fenomen bi-modal (o dualitate). Imaginați-vă un grafic sub formă de clopot care ar ilustra intensitatea generală a nivelului de energie dată de întreaga omenire. Acest grafic ar cuprinde, de fapt, trei clopote: unul situat la un capăt și care include toate ființele umane trezite, care simt bucurie față de ceea ce știu că se apropie, și, spre capătul celălalt un alt clopot (Turnul Luminos) mai mic decât primul dar care se află plasat mult mai sus. Între ele se află o masă mare de ființe umane, dintre care unele aleg să călătorească pe drumul către Turnul Luminos, un drum în urcare, abrupt și destul de anevoios, care solicită un efort considerabil, de încredere și voință. Pe acest drum mărșăluiește grupul cel mai mare de suflete care nu sunt nici entuziasmate, nici complet deprimate de călătorie. Ele migrează încet spre destinație, fiindu-le parcă indiferent cât va dura această călătorie, dar având credința că vor ajunge cândva la destinație. De la masa mare de finițe mai pleacă însă un drum abrupt care merge spre un clopot (Turnul Întunecat) mult mai mic decât cel aflat la înălțime, și care se află plasat la un nivel mult mai jos. Pe acest drum mărșăluiesc, într-o dezordine totală, ființe furioase, nemulțumite, pline de resentimente și temătoare. Sunt acele ființe umane care, în timpul vieții, au fost cel mai afectate și cel mai manipulate de forțele Cabalei întunecate. 

 Adesea, în familiile voastre există atât persoane care se îndreaptă către Turnul Luminos cât și persoane care merg spre Turnul Întunecat. De obicei, cei nemulțumiți din familie sunt și cei care nu scapă ocazia să-și bată joc de cei liniștiți și mai toleranți. Ei se consideră, de asemenea, cei mai îndreptățiți să primească ceea ce este mai bun și mai mult. Acești, „agitați și nemulțumiți” sunt cei care călătoresc spre Turnul Întunecat în timp ce „toleranții” merg spre Turnul Luminos.

Dragilor, aproape în fiecare casă în care există mai mulți membrii se află, de obicei, măcar un suflet trezit, care se îndreaptă spre Turnul Luminos. Pe fiecare stradă, în fiecare localitate, există suflete care întrevăd zorii luminii divine. 

În această perioadă există oportunitatea de a accepta noua versiune a adevărului pe care o oferim: calea Mamei / Tatalui Dumnezeu numită șI  Adevărata Cale. Este o cale de adevăruri simple, una care încurajează compasiunea, iertarea, bunătatea și dragostea, nimic mai mult. Nu există nici o dogmă implicată, nu există structuri privilegiate, nu există legi acuzatoare.

Aici, în dimensiunile mai înalte, Legea universală, se bazează pe înțelegerea de la inimă la inimă, Legea Regulii de Aur (care nu este, de fapt, o regulă, ci o simplă filozofia a dragostei). Comportamentul nostru este ghidat mereu de ceea ce reprezintă în mai mare măsură binele tuturor. Noi nu avem nevoie de nici o religie, nici de 10.000 de pagini de reguli și reglementări. Deciziile noastre sunt toate luate în unanimitate; sentimentele noastre reciproce sunt de dragoste și respect profund. Noi nu se temem să discutăm, să dezbatem și să ne prezentăm punctele de vedere personale, pentru că știm că toți suntem parte din marele UNU. Suntem în UNU împreună, inclusiv cu voi.

Aceasta este direcția spre care te îndrepți și tu, dragă omenire. 
Acum este timpul pentru voi pentru a ieși cu îndrăzneală în lume pentru a vă arăta cunoașterea. Oferiți aceste mesaje celor care doresc să le primească, celor însetați de adevăr. Celor care nu sunt încă curioși, puneți-le întrebări de genul:"Ce zici despre existența navelor spațiale extraterestre? Mulți declară că le-au văzut? Toata lumea vorbește despre aceasta?" Asemenea întrebări vor ocaziona deschiderea unor conversații în care voi putețI opina că nimic nu dovedește că ființele extraterestre sunt rău-intenționate. Vorbiți-le despre intențiile noastre pașnice, frățești. 

Spuneți oamenilor despre modul în care pot folosi o lanternă cu care să lanseze semnale de recunoaștere, atunci când observă nave spațiale pe cer. În momentul în care lansați aceste semnale luminoase, fiți atenți și rămâneți în așteptare, căci este posibil ca, în cazul în care dispuneți de abilitățile necesare, să recepționați mesaje de la noi. Cereți-le chiar, să vă răspundă telepatic. Pentru aceasta, gândiți-vă la ei și lansați un mesaj mental.
Nu insistați să vă convingeți semenii, doar încercați să faceâi ca mintea lor să lucreze asupra discuției inițiate de voi.

Avem o măsură de cât de repede se schimbă lucrurile. Grupurile de discuții spirituale directe sau pe blog-uri de pe internet sunt în creștere exponențială. În fiecare zi sute și mii de oameni citesc mesajele și fac comentarii. Noi le citim pe toate, așa că nu credeți că nu avem știință despre ele. Când Sananda transmite un mesaj scris sau vocal prin canalele (channeleri) noastre, cuvintele sale au ecou în întreaga lume. 
Cu această ocazie, mulțumim tuturor care ne răspândesc mesajele noastre și îi rugăm să continuie s-o facă.

În ceea ce ne privește, intenționăm să ne facem simțită prezența din ce în ce mai accentuat în viitor. Acest lucru vă va oferi o mai mare credibilitate și mai multe oportunități pentru a crește gradul de conștientizare printre cei din jurul vostru. Nu ezitați să discutați despre aceste lucruri oriunde v-ați deplasa. Faceți-o ușor, neagresiv și cu cât mai mult umor. Nu vă certați cu nimeni dacă nu vă agrează părerile. Dacă aveți de-a face cu oameni religioși, dați-le exemple din scripturi, căci colo se găsesc multe referiri la ființe extraterestre și la „carele de foc” cu care au vizitrat Pământul. Este nevoie ca, pentru aceasta, să citiți și voi Biblia sau alte scrieri bisericești, pentru a vă îmbogăți cunoașterea. 
De fapt, toate aceste nu sunt noutăți pentru ființele umane deoarece întreagă cunoaștere se află înscrisă în subconștientul vostru.

Am făcut acest apel către voi, dragii noștri, deoarece voi sunteți avangarda noastră de pe planetă, sunteți ajutorul nostru de nădejde care contribuie la pregătirea iminentelor debarcări. Gândiți-vă la cei mulți care încă nu s-au hotărât pe ce cale să meargă. Ajutați-i să se orienteze spre cărarea care duce la Turnul Luminos. Mulți dintre ei sunt gata de drum.
  
În ceea ce vă privește, nu veți avea mult de așteptat până când veți primi recompensa pentru efortul pe care-l depuneți.
Alăturați-vă nouă pentru a crea un mediu care ne va permite să aterizăm primele nave în condiții de deplină siguranță pentru echipaje dar, mai cu seamă, pentru pământenii dornici să ne întâlnească. 
Faceți ca "First Contact" (primul contact) să se consume în liniște, acceptare, fără haos și confuzie. Să fie o atmosfera de iubire și de încheiere a unei lungi așteptări, pentru a-i întâlni pe cei plecați cândva departe.
Venim în pace și vrem să vă oferim întregul nostru ajutor tehnologic și spiritual de care aveți nevoie. Prima noastră vizită va fi destul de scurtă, ea urmând să se repete în limitele dorințelor și cererilor voastre. 

A venit timpul, prieteni dragi. Sprijiniți această acțiune de pregătire a epocalei DEBARCĂRI.
 
Eu sunt prietenul și colegul vostru. Salut! Cu dragoste și mare entuziasm,
Al vostru Ashtar.


SURSE: http://sweetwillowman.wordpress.comwww.whoneedslight.org.; http://www.whoneedslight.net
 
 
 
Sursa :

Un comentariu:

  1. de mic copil citeam,eram curios ,imi puneam intrebari in legatura cu ce este dincolo de aceasta lume?exista extraterestri" etc...articolul este o lectura placuta ,sper sa nu raman doar o lectura !

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.