Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: 1977 - Emisia televiziunii ITN intrerupta de un mesaj extraterestru

Vizualizari

Etichete !

marți, 20 mai 2014

1977 - Emisia televiziunii ITN intrerupta de un mesaj extraterestru


Desi este o stire mai veche si arhicunoscuta de pasionatii de OZN-uri, si desi s-a scris despre ea (inclusiv pe acest blog), eu cred ca merita sa revedem si sa memoram continutul acestui mesaj.

În seara zilei de 26 noiembrie 1977, în sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. Utilizând o tehnologie care nu exista pe planeta Pământ la acea vreme, o voce neidentificată a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News şi a adresat pentru prima dată în direct telespectatorilor, în limba engleză, un mesaj alcătuit din 600 de cuvinte. Înregistrarea audio completă a acestui mesaj misterios este disponibilă pe Vimeo. Frecvenţa sonoră respectivă a început fix la ora 17:10 şi a durat aproximativ 6 minute. O agenţie guvernamentală din Marea Britanie a încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât şi Poliţia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autorităţile şi-au cerut de 3 ori scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă, dar cu toate acestea, până în prezent sursa enigmatică a acelei „farse" nu a putut fi niciodată identificată. Pentru aceia care sunt capabili să vadă dincolo de aparenţe, acest aspect este cât se poate de semnificativ. Chiar dacă pentru cei sceptici, aceasta nu înseamnă, ca de obicei, nimic, pentru cei care sunt înzestraţi cu inteligenţă şi intuiţie este aproape evident că această întrerupere completă a unei emisiuni de televiziune nu putea fi realizată de oricine pe vremea aceea. Acest aspect indică o enigmă tulburătoare care, dat fiind faptul că mesajul respectiv se defineşte din start ca fiind un mesaj de la extraterestri, ne face imediat să gândim că a fost şi rămâne nimic altceva decât un mesaj ce provine de la o civilizaţie extraterestră.
1977 - Emisia televiziunii ITN intrerupta de un mesaj extraterestru from Pozitiv D on Vimeo.Cei care nu doresc ca sa vedeti informatii importante fac tot ce pot ei ca sa stearga aceste filmulete.
Daca nu functioneaza mai sus aveti si aici un link :

https://www.youtube.com/watch?v=t7MSsdrVH80

https://www.antena3.ro/life-show/bizar/interven-ie-extraterestra-live-in-1977-oamenii-au-fost-oca-i-iar-exper-ii-nu-o-pot-explica-nici-in-ziua-de-azi-191023.html

https://vimeo.com/138088263

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.