Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: "ROMANIA A INTRAT PE DRUMUL FARA INTOARCERE " - MESAJ IN TIMPUL MEDITATIEI DIN ZIUA DE 6 AUGUST 2014 " SCHIMBAREA LA FATA A DOMNULUI"

Vizualizari

Etichete !

joi, 14 august 2014

"ROMANIA A INTRAT PE DRUMUL FARA INTOARCERE " - MESAJ IN TIMPUL MEDITATIEI DIN ZIUA DE 6 AUGUST 2014 " SCHIMBAREA LA FATA A DOMNULUI"

Ieri, in timpul meditatie de la ora 21.30, am vazut 3 ingeri de lumina, unul verde, altul auriu si altul argintiu. Mentionez ca acesti ingeri mi-au aparut si in vis in una din noptile anterioare. Atunci am stiut ca ei au venit pentru a ma ajuta in munca mea, prin care incerc sa ajut cat pot mult oamenii si tara noastra. Desi ei nu mi-au spus cine sunt, eu i-am perceput ca fiind Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel si Arhanghelul Rafael.Pe 6 august, ei m-au insotit si m-au ghidat pe parcursul meditatiei. Simteam cum vindeca, si curata tara aceasta si pe masura ce timpul trecea, urcam si intram pe o drum foarte bine definit. Apoi a venit mesajul:
"ROMANIA A INTRAT PE DRUMUL FARA INTOARCERE AL OCUPARII POZITIEI EI DATA DE DUMNEZEU, DE SALVATOR AL LUMII!"
Senzatia era ca vor urma un cumul de framantari, asemanatoare unei "nasteri" si ca orice nastere, este insotita de durere. Nu am simtit frica sau spaima, pentru ca stiam ca Ingerii de Lumina ne vor insoti si ne vor calauzi pe tot parcursul acestei "nasteri". 

Apoi, am iesit in afara Matricei energetice a Pamantului si am fost condusa de o prezenta extrem de benefica si puternica, pe care din anumite motive nu o voi numi si am ajuns in fata Marelui Cretor al Universului, care mi-a transmis urmatorul mesaj:


"Voi nu intelegeti ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti. Cautati in afara voastra sa gasiti raspunsul la intrebarile existentiale, cand toate raspunsurile sunt in voi. Preferati sa va complicati existenta si sa cautati metode de a ajunge sa- L cunoasteti pe Dumnezeu. Toti spuneti ca Eu sunt in voi, dar voi nu reusiti sa patrundeti intelesul acestui adevar. 
Nu va mai complicati! Invatati sa va intelegeti si sa intelegeti ca in voi veti gasi tot ceea ce aveti nevoie. In voi sunt toate uneltele pentru a dobandi fericirea si tot acolo sunt toate raspunsurile intrebarilor voastre. 
Priviti in voi si in jurul vostru si veti intelege ca totul este atat de simplu! 
Cand veti intelege toate acestea, atunci veti intelege ce aveti de facut pentru a va elibera si de a evolua!"

Din punctul meu de vedere, acest mesaj este esenta cautarilor si intrebarilor noastre, iar faptul ca Ingerii de Lumina au venit sa fie langa noi si sa ne ajute in aceste timpuri, atunci intr-adevar pe 6 august 2014 s-a intamplat "SCHIMBAREA NOASTRA LA FATA".


Sursa:

2 comentarii:

  1. Binecuvantari cu singura iubire care exista:Cea a Tatalui Creator ,pe care vreau sa o impartasesc cu voi si este a mea, a ta , a tuturor AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  2. laconic de tot mesajul.... ineficient din pacate... ca majoritatea... doar bla-bla-uri...Mereu lipsa de cunoastere suficienta pt fii Luminii, in schimb un excedent informational e oferit in partea ailalta numai pt a-l utiliza eficient contra celor ALESI sa fie napastuitii lor.... CAM HADA REALITATEA IN CARE PLINI DE INTENTII BUNE NE AVANTAM LA INTRUPAT... DOAR SA FIM SCLAVII TIGANILOR CE VIN PE POST DE STAPANI AI NOSTRI...Multe ar fi de zis, dar cine sa le zica... ele trebuiesc cerute de cei ce pot comunica cu Dz Tatal, dar parca nu-i duce mintea pe nici unul sau vb cu impostori ai Tatalui... ce nu ar putea evident solutiona asemenea cereri...

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.