Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MESAJ - Despre gandirea pozitiva

Vizualizari

Etichete !

joi, 14 august 2014

MESAJ - Despre gandirea pozitivaDragilor,astazi dorim sa vorbim cu voi despre gandirea pozitiva.Cea mai mare arma dintre toate,care este insa nevazuta,este puterea gandului.

Nu vedem cu ochii fizici efectul pe care gandirea pozitiva o are in viata noastra,dar el are loc la nivel energetic indiferent ca noi avem incredere in aceasta sau nu.Voi impartiti acel corp cu inca doua spirite reptiliene,care incearca mereu si mereu sa va aduca pe frecventa lor,care este una profund negativa.Este foarte usor sa sariti de pe frecventa voastra benefica si sa intrati pe a lor,pentru ca au numeroase tactici prin care va pot pacali sa emiteti ganduri negative.Daca le permiteti,ei vor acapara cu totul campul din jurul vostru si vor emite mereu nori intunecati de furtuna,in vreme ce voi veti deveni simpli spectatori.Ei vor prelua controlul corpului vostru,vor vorbi prin gura voastra,vor executa actiuni iar voi veti privi neputinciosi de pe margine,ca si cand ati fi o papusa in mainile lor.

Nu ii lasati sa va mai ia puterea!

Nu realizati cat de puternici sunteti cu adevarat pana nu ii infruntati in mod direct.Incercati o zi intreaga sa emiteti doar ganduri de iubire,pace si armonie si ei vor slabi vizibil.La inceput poate parea greu sa distrugeti programarile lor,dar cu fiecare zi drumul se netezeste,ii veti auzi din ce in ce mai rar,ca apoi sa nu ii mai auziti deloc.

Aici intervine planul B al archonilor;daca ei vad ca nu mai pot sa va deturneze de pe cale,ei au o tactica de rezerva:va provoaca stari fizice dezagreabile,atacuri energetice ca sa va faca sa emiteti acele ganduri negative pe care voi refuzati sa le mai emiteti.Puterea voastra de influenta este incredibila,voi nu sunteti responsabili doar pentru voi,ci si pentru intreg spatiul din jurul vostru pe care il scaldati in acele frecvente.De cate ori mergeti intr-un anume loc,spatiul acesta va inconjoara mereu ca un cocon si din el voi emiteti imprejur pe o raza de kilometri intregi aceste energii.Sunteti direct resposabili pentru ceea ce ganditi,asa ca nu mai saltati pe frecvente archonice.

Repetati-va mereu ca sunteti Lumina si Iubire,mai ales in timpul unui atac direct,care va da stari dezagreabile.Ei profita si de cea mai mica slabiciune sau scapare a voastra pentru a va infuza mintea cu energia lor,in acel moment ganditi tulbure si nu va simtiti in largul vostru,sau incepeti sa va simtiti rau fizic sau psihic.Arma voastra este gandirea pozitiva,forta gandului vostru,care poate spulbera orice umbra de negativitate.

Ei va vor induce mereu ca nu sunteti suficienti de puternici,pentru a va scoate de pe drum,dar nu cadeti in capcana pentru ca stiti foarte bine ca sunteti o Forta a universului.

Sunteti fiinte marete,gradioase,luminoase si ati mai facut aceste lucruri de multe ori,trebuie doar sa va amintiti cum se face.Orice ar fi ,nu uitati ca lupta este una zilnica,iar armele sunt gandirea pozitiva care vor antrena in voi si starile de beatitudine,acele stari prin care permitati iubirii sa curga prin voi.

Archonii va dau stari urate?Schimbati frecventa pe cea a iubirii,si atunci voi le veti da lor stari urate.

Nu uitati,ca voi trebuie sa detineti controlul total al acestui corp in final,si al acestei minti,nu ei.

Voi ati avut intotdeauna puterea,chiar daca ei murmura ca nu ii puteti invinge,ar spune orice sa va faca sa nu aveti incredere in voi.Si cand spunem Orice,asta inseamna chiar orice metoda.

Alegeti iubirea in fiecare actiune a voastra,pentru ca ea va defineste,este starea voastra naturala.Tot ce este negativ nu va apartine si nu va face cinste,nu este al vostru,ci al reptilienilor din voi.

Ei lupta pentru viata lor,credeti ca o sa va lase cu una cu doua,sa abandoneze?Niciodata nu vor abandona,de asta datoria voastra este sa ii slabiti.Pana in momentul in care starea de a respira Iubire va fi ceva la ordinea zilei,iar voi va veti simti mintea eliberata de aceste idei parazitare.

Sufletul vostru este liber,inima voastra este libera,acum este momentul sa va eliberati si mintea din stransoarea lor si din programarile 3 D.

In ziua in care cele trei vor fi perfect aliniate,veti deveni cine sunteti cu adevarat:Voi.

Stelele se intreaba de ce stralucesc?Nu,doar o fac si ne lumineaza noptile.


Fii tu insuti si este de ajuns.
Asa vei ajunge sa stralucesti pentru ceilalti.

Cu mare dragoste pentru voi,
Gabriela si LuciferSursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.