Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: General NATO: “Ne aflăm în plin război mondial climateric”

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 13 august 2014

General NATO: “Ne aflăm în plin război mondial climateric”
Sintagma celui de-Al Treilea Război Mondial pare să fie străină celor mai mulți dintre noi. Dacă inițial, s-a crezut că un nou război clasic, adică cu arme convenționale, trebuie să izbucnească, generalul NATO Fabio Mini, avertizează că omenirea se află într-un război mondial de ordin climatic de câțiva ani.

În condițiile în care cei mai mulți dintre oameni se așteptau ca următorul război mondial să aibă la baze armele convenționale, se pare că cele mai importante guverne ale lumii au aprins deja un altfel de conflict. Acest război este unul nou, care are la bază armele chimice îndreptate spre modificarea climei.

Generalul NATO Mini a oferit un interviu șocant unei televiziuni italiene și susține că cel de-Al Treilea Război Mondial se află în plină desfășurare și cea mai puternică armă este cea cu care se modifică clima. Din această cauză lumea din ziua de astăzi este lovită de furtuni puternice, cutremure majore, tsunami și alte evenimente care pot aduce moartea. Exemplul concret pe care l-a oferit Mini este tsunami-ul produs în Indonezia în 2004. S-a știu cu mult timp înainte că un asemenea tsunami avea să se nască în urma unui cutremur de intensitate mare, dar pentru a nu se crea panică în rândul oamenilor informația a fost ținută la secret.


Conform declarațiilor generalului, cele mai mari puteri ale lumii se folosesc de aceste arme de ultimă generație cu care pot modifica clima și pot induce anumite fenomene care în trecut s-ar fi petrecut doar în mod natural. Marile puteri ale lumii şantajează astfel ţările mai mici și în caz că nu se supun sau nu respectă normele impuse atunci sunt atacate pe această cale. Astfel, acest tip de arme este considerat în prezent mult mai periculoase decât bombele atomice pentru că pot extermina în cel mai silențios mod orașe întregi.

Pentru a nu părea deplasat, argumentele celor spuse de Mini sunt susținute prin proiectul “Seal”, realizat de omul de știință din Noua Zeelandă, Thomas Leech, încă din 1946. Cercetarea a avut ca bază crearea de mici tsunamiuri în laborator. Succesul proiectului a fost recunoscut la nivel global și imediat după încheierea cercetării, specialistul a fost înlăturat, iar rezultatele au fost trimise bazelor militare.
Astfel, încă din anii ’50 s-au dezvoltat primele arme climaterice. Odată cu trecerea anilor este imposibil să nu realizăm că aceste arme au fost perfecționate pentru ca în ziua de astăzi să devină parte importantă din dorința nebuna a unor națiuni de a controla întreaga planetă.

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.