Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: VIATA INTRE FRUMUSETE SI ILUZIE

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 13 august 2014

VIATA INTRE FRUMUSETE SI ILUZIESursa:Dragilor, viata fiecaruia dintre voi poate fi privita din mai multe unghiuri de vedere. Viata reprezinta fundamentul Creatiei, baza care sta la carma Creatiei. Viata poate imbraca diferite forme, voi insiva experimentati viata cu tot ceea ce implica ea pe acesta frumoasa planeta albastra.

Despre viata, in general vorbind, se pot spune multe lucruri, insa cele mai esentiale ies din randul unor abordari simpliste, deoarece acestea se refera la calitatea acesteia. O viata petrecuta numai muncind, uitand de faptul ca sufletul trebuie cultivat cu cunoastere, trebuie alimentat cu energie si revitalizat, nu poate oferi deschideri prea mari in a descoperi esenta vietii.

Priviti viata dragilor, ca pe un dar, ci nu ca pe o corvoada care va stoarce de energie, priviti totul din perspectiva sufletului, a evolutiei, priviti totul ca este in miscare si nimic nu sta pe loc. Evolutia transforma frumos fiinta in intelepciune, necesara activarii potentialului inalt din fiecare dintre voi. Viata este frumusete, inaltare si iubire. Viata nu reprezinta etichete si limite in niciun fel. Cand vorbiti de viata voastra, vorbiti despre inima si modurile cum o percepeti, descrieti povestea vietii voastre intr-un roman al experientelor desavarsite. Cantati viata voastra cu toate instrumentele frumusetilor si creativitatilor voastre interioare. Viata este o taina, un izvor de experiente, o continua descoperire a Creatiei.

Ultimele decenii au scos la iveala complotul malefic impotriva vietii, impotriva umanitatii. Au fost scoase la iveala agende ascunse care puneau viata in pericol si o data cu ea, evolutia intregii planete. Planurile de a domina planeta au fost bine puse la punct, rigoarea cu care au lucrat aceste minti funebre in a ascunde adevarata esenta a oamenilor si adevarata lor istorie, pareau ca nu vor fi descoperite niciodata de oameni. A supune sufletul uman la cele mai barbare experiemente doar din dorinta de a domina intreaga planeta este impotriva Divinului.

Oamenii au fost pusi in situatii extreme, deposedati de demnitate, umiliti si batjocoriti de infatuarea celor ce au crezut ca viata este la dispozitia bunului lor plac, ajungandu-se pana la limita de a transforma oamenii in roboti, fara posibilitatea de a actiona liberi, fara libertatea de a se exprima liberi si fara multe alte libertati care tin de viata. Oamenii au fost mintiti ca sunt mici si neinsemnati si ca nu pot lupta cu o masinarie mult prea sofisticata de putere si cuprindere. Trucurile folosite pentru acesta dominatie monstruoasa au pacalit fiinta numita om care a crezut in fond ca este buna numai de a munci zi-lumina si a sluji “capetele incoronate”. Multi ani s-au dus pentru ca omul in general nu a stiut sa iasa din acest hau, din aceasta afacere profitabila numai pentru un grup restrans de oameni. 

Mana de oameni de stiinta pe care multi ii cunoasteti astazi neputinciosi si mereu dand din umeri, care nu pot gasi viata extraterestra din cauza distantei mult prea mari intre planete, este cu mult mai avansata si mai sofisticata decat isi poate inchipui majoritatea oamenilor. Toate acestea sunt tinute la cheie. Viata voastra este tinuta sub microscop, condusa in cele mai mici detalii. Se pare ca nu aceasta este definitia vietii, se pare ca nu toti oamenii gandesc asa. Voi sunteti multumiti cu statutul de sclavi ai unor oameni care-si spun puternici? Am mai spus in multe randuri ca, puterea nu este ceva care se da, ca si cand ai cumpara la piata, este o trasatura de substrat a mentalului, puterea exista, este intrinseca, nimeni nu da puterea lui altcuiva pentru ca este imposibil. De exemplu, nu poti spune cuiva ca ii dai puterea de a iubi, sau puterea de a creea, acestea exista si sunt manifestari firesti ale fiecarei fiinte existente.

A da in mainile catorva oameni sa conduca viata asa cum inteleg ei ca trebuie traita, va limiteaza posibilitatea de a trai viata insasi si ceea ce ofera ea. Iesiti din acesta capcana mentala si revizuiti-va atitudinea fata de voi insiva si fata de viata, caci nu este normal sa fiti niste oi duse la taiere. Oamenii nu sunt animale de sacrificiu, oamenii au suflet, animalele au suflet, totul are suflet. Nimic din Creatie nu este fara de viata.

Cei ce inteleg ca pot jongla cu viata celorlalti se inseala amarnic, insa oamenii care cred ca sunt neputinciosi si nu pot schimba nimic pentru a duce o viata mai buna, se inseala si mai amarnic. Totul tine de programele cu care mintea a fost scrisa. Inlaturati programele si totul se poate. Exista timp. Exista viata si dupa suferinta, umilinta si lipsuri multiple. Inima poate gasi intotdeauna calea prin care viata poate fi traita asa cum este firesc sa fie traita. Ratiunile acestea sunt simple si eficiente numai daca va treziti din letargie si luati atitudine, schimband totul din temelii.

Copii vostrii pot trai frumos si curat numai daca acum voi luati deciziile sa schimbati totul. Incepeti cu voi, si ceilalti va vor urma, caci cu totii doresc schimbarea insa nu au suficient curaj sa o produca. Efectul dorit care consta in inlaturarea acestui sistem mincinos si daunator vietii, poate fi manifestat numai daca voi manifestati schimbarea. Sistemul nu doreste sa se schimbe, este multumit de el. In timp ce sistemul este multumit de el, voi sunteti nemultumiti de sistem. Care este cheia nefericirii voastre? Sistemul. Pai inlaturati sistemul si veti fi fericiti. Unii oameni care sunt obisnuiti sa gandeasca negativ, vor imbratisa neputinta si greutatea cand vine vorba de schimbare, dar va spun ca schimbarea in bine este la fel de sanatoasa ca si sportul.

De exemplu un om supraponderal va gandi ca pofta este intotdeauna suverana si este o forta careia nu i se poate opune. Ce este pofta, daca nu o obisnuinta a mintii de a fi comoda? Dorinta de a manca, este un mecanism stiut de minte, unul care ii confera siguranta ca actioneaza exact asa cum trebuie. Corpul va da semnale ca este depasit de situatie, insa mintea va spune ca detine controlul. Asa putem spune si despre viata, ca noi detinem controlul si ca ea nu iese din parametrii controlului.

Daca ati analiza cu totii viata in profunzime, si ati pune in balanta de ce nu sunteti fericiti, sau de ce nu va traiti viata asa cum doriti, ati face un pas important in evolutia voastra, pentru ca deveniti constienti ca sunteti, ca existati cu un scop, deveniti constienti ca aveti o viata si nu poate fi condusa dupa niste conduite intunecate sau rauvoitoare.

Intunericul sadit voit in constiinta majoritatii de catre cabalisti, a oprit evolutia graduala, a rapit posibilitatea omuluii de a se dezvolata armonios si natural, in conformitate cu esenta lui. Omul stia chiar daca la nivel inconstient ca ceva nu este in regula cu acesta viata, chiar daca lucrurile pareau perfect normale. Inima a trimis mereu semnale mintii pentru schimbare, deoarece inima intotdeauna a cunoscut adevarul identitatii umane.

Schimbarea lumii create pe suportul manifestarilor mecanismelor mintii, trebuie sa fie inlocuita de manifestarile inimii candide, imbratisand frumusetea, creativitatea si adevaratele valori, descoperind izvorul iubirii existent in fiecare fiinta umana. Doar asa se poate realiza schimbarea, stergand toate programarile negative sadite viclean in constiinta colectiva de catre intunecati.


Este timpul ca lumina si iubirea sa-si reia locul in inimile oamenilor, este timpul pentru marea schimbare interioara. 

Fiti in Unitate, fiti in Iubire!
S.K.
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.