Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: NIVELUL ȘAPTE – pactul SUA cu extratereștrii

Vizualizari

Etichete !

joi, 14 august 2014

NIVELUL ȘAPTE – pactul SUA cu extratereștrii

În 1945, sub administrația Eisenhower, guvernul federal a decis să eludeze Constituția SUA și să formeze un tratat cu entitățile extraterestre. Se numea Tratatul Grenada din 1954, care în principiu făcea o înțelegere ca extratereștrii implicați să ia câteva vaci și să testeze tehnologiile de implantare asupra unor ființe umane, dar trebuiau să dea detalii despre oamenii implicați. Cu încetul, extratereștrii au modificat târgul până ce nu au mai putut să-l respecte.

În 1979, s-a petrecut lupta de la Dulce. Aici se afla o bază militară subterană, care ajungea până la nivelul șapte și peste patru kilometri adâncime. Generalul McArthur a declarat următoarele. Echipa săpase patru găuri distincte în deșert și era pe cale să arunce în aer mari suprafețe din deșert.

Generalul a coborât în găuri pentru a verifica mostrele de rocă și să recomande tipul de explozibil. În mijlocul unei găuri au descoperit extratereștri, cunoscuți ca și marii Gri. Au fost împușcați doi extratereștrii, iar alți 40 au venit acolo după ce au început focurile, fiind și aceștia omorâți.

Generalul a spus că aceștia trăiau pe planeta noastră de mult timp, aceasta putând explica mult din ceea ce stă în spatele teoriei vechilor astronauți. Generalul a fost împușcat în piept cu una din armele extratereștrilor, care era o cutie a corpului lor, care i-a făcut o gaură mare și a primit o doză mare de radiații cu cobalt, lucru care i-a pricinuit apariţia cancerului.


După doi ani de recuperare, revine la lucru, în Zona 51 de lângă Las Vegas, unde se testau nave ciudate. Tot generalul a declarat că două treimi din bugetul militar, este direcționat spre bugetul negru. Războiul stelelor se bazează din greu pe armamentul stealth, nave invizibile. Nici unul din programele stealth nu ar fi fost disponibil dacă nu am fi desfăcut farfuriile prăbușite ale extratereștrilor, susține generalul.


Ce transportă aceste nave?

Lingouri speciale de metal care sunt procesate în spațiu și nu pot fi produse pe Pământ. Au nevoie de vidul din spațiu pentru a le produce. În prezent există 129 de baze militare subterane în SUA. Aceste baze au început să fie construite în 1940. Ele sunt practic orașe subterane conectate prin trenuri magneto-levitante de mare viteză.

Richard Sauder, doctor arhitect, și-a riscat viața vorbind despre aceste baze. A lucrat cu un număr de agenți guvernamentali în bazele militare din subterane.În Idaho, există 11 din acestea, a declarat el. Adâncimea media a acestora este de doi kilometri. Aceste baze au mașini de găurit cu laser care pot săpa un canal de 11 kilometri într-o zi. Pentru fiecare an calendaristic care trece, tehnologia militară crește cu aproximativ 45 de ani în aceste baze subterane.. Harta sistemului de tunele subterane care există de-a lungul vestului SUA, a fost publicată în revista Ufo Universe, în 1993.
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.