Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Energia libera, Free Energy - Documentatie

Vizualizari

Etichete !

luni, 4 august 2014

Energia libera, Free Energy - Documentatie
Putem confirma ca Echipa Mondiala Fix a produs un dispozitiv de lucru Overunity, numit Generatorul de Energie Quantum (QEG). 

Da, functioneaza:Puteti citi mai multe despre QEG, aici:


Si descarcati/download planurile detaliate despre construirea QEG, aici:http://hopegirl2012.files.wordpress.com/2014/03/qeg-user-manual-3-25-14.pdf

Ar fi bine ca aceasta sursa de construire manuala a QEG sa fie facuta virala, astfel incat, cat mai multe unitati QEG sa fie construite independent, cat mai curand posibil. Deci, daca doriti sa detineti un dispozitiv Overunity, nu asteptati pruductia lor in masa, ci incepeti sa va construiti propriul dispozitiv, acum:
Echipa Mondiala Fix, este in cautarea persoanelor fizice capabile sau a grupurilor care pot produce unitatile QEG, tuturor oamenilor de pe planeta, de pe toate nivelurile, incepand cu mici ateliere macanice, pana la unitati de productie de mari dimensiuni. Persoanele cu astfel de posibilitati, pot contacta Echipa Mondiala Fix, aici:http://fixtheworldproject.net/contact.html


Puteti ajuta de asemenea Echipa Mondiala Fix, sa aduca energia libera lumii, aici:http://www.gofundme.com/HopeGirlFixtheworldQEG


Fortele Luminii au solicitat, cat mai multor Grupuri de Sprijin pentru Eveniment, sa inceapa constructia propriilor lor unitati QEG, cat mai curand posibil. Aceste Grupuri de Sprijin pentru Eveniment, vor servi ca si noduri de transformare, ce vor ajuta tranzitia planetara, intr-o noua societate Overunity. 

QEG, nu este singurul dispozitiv overunity, care va fi lansat. Exista multe alte proiecte in curs de elaborare in spatele scenei, cat si in ceea ce priveste organizarea retelei de distributie la toate nivelurile, de la garajele atelierelor mecanice, pana la intreprinderile globale.

Daca aveti posibilitati de productie la scara larga sau capacitati de distributie, contactati: cobraresistance@gmail.com si va vom include intr-unul din proiectele noastre.

Sa fie Lumina!
Cobra
Traducere: Light Writer


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.