Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: DRAGOSTEA INVINGE ORICE BARIERA

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 13 septembrie 2014

DRAGOSTEA INVINGE ORICE BARIERA
Dragilor, aveti aici o vorba dupa care va conduceti uneori conversatiile sau va ghidati in viata, si anume: “Daca dragoste nu e, nimic nu e”. Nimic mai adevarat in aceste cuvinte si in energia pe care o transmit. Aceste cuvinte fac referire direct la motorul fiintei voastre de lumina, fac referire la inima voastra.


Dualitatea va invatat ca daca va exprimati sentimentele fata de o persoana “straina”, sau fata de o persoana, un prieten drag, un membru al familiei voastre, sau uneori chiar fata de copilul vostru, este un mod prin care va simtiti stanjeniti, ascundeti emotia pe care inima voastra o traieste din plin. Nu exista “straini” este doar perceptia separarii dintre voi, este programul care a permis sa se infiltreze in constiinta comuna ideea de separare. Uneori, dragostea ca si natura, este inteleasa in termeni duri, deoarece ati crede, sau uneori credeti ca exprimarea pe fata a ceea ce simtiti v-ar aduce prejudicii. Nu trebuie sa va fie rusine cu esenta voastra de iubire. Nu va negati doar identitatea, dar si rapiti prin exemplu vostru, crearea de situatii care ar putea ajuta unele suflete sa evolueze. Uneori va temeti ca spunand un simplu- Te Iubesc-, ar putea sa schimbe modul de perceptie a persoanei careia ii spuneti acest lucru, unii vor percepe deschis si vor simti caldura si energia create, insa altii care sunt obisnuiti cu inhibarea sentimentelor, cu stergerea lor din centrul fiintei lor emotionale, nu vor simti nimic. Incercati si faceti acest pas, spuneti sau manifestati-va sentimentele in mod liber, priviti-va in ochi si observati cum din inima porneste legatura care va da aripi si va uneste intr-unul, simtiti invaluirea plina de beatitudine care va scalda fiinta.


Dragi suflete, nu condamnati acesti copii pierduti pe carari pustii, care incearca sa identifice acest univers de iubire din inima lor, nu judecati pe cei ce nu simt la fel ca voi, pe cei care nu stiu sa-si exprime emotiile, iubirea, care nu stiu sa se bucure cu voi , atunci cand totul pare sa indice veselie in jur. Atunci cand ati hotarat sa jucati diferite roluri in dualitate, voi ati vrut sa treceti prin toata paleta posibila de experimente, de aceea, unele lectii pe care vi le-ati luat sa le invatati, asimilati si care va ajuta sa dobantiti starea de renastere in iubire, sunt foarte grele. Cand intalniti aceste suflete, ele de obicei nu stiu sa spuna <ajutor>, altele nu vor, iar unele vor, dar nu stiu sa ceara. Cei care sunteti aici sa ghidati aceste suflete catre lumina din inima lor, catre scanteia lor de divinitate, trebuie sa aveti gradul de maiestrie, sa invatati, sa vindecati, sa indrumati in eventualitatea in care vi se cere acest ajutor, “pacientul” vostru cu iubire, calm, blandete si foarte multa intelepciune catre restabilirea conexiunii cu Sursa. Aceste suflete cauta mereu sa se uite in ochii vostrii si sa gaseasca in voi pe Dumnezeu. Ei doresc sa aiba in fata o fiinta radianta care prin simpla lor prezenta ii calmeaza si le aduce liniste si compasiune care nu se supara, nu se razbuna, nu tipa, nu judeca, nu este asemenea celor care i-au creat sentimentul de respingere, de repulsie fata de sine insusi si fata de oameni in general. Din cauza faptului ca au uitat ca sunt iubire, este necesar sa aveti foarte multa rabdare cu ei. Exemplu vostru de lumina, le va oferi posibilitatea sa renasca, chiar daca timpul va fi un factor determinant, incerati sa treceti peste acest aspect. Fiecare om are in inima sa conexiunea cu Sursa, insa blocajele, fricile, temerile, angoasele, limitele de orice fel au pus bariere inimii lor.


Foarte multi parinti isi educa copii in spirit competitiv, unii fata de altii, fara implicarea emotiilor fara implicare inimii in relatiile lor. Imaginati-va daca parintii ar fi iubitori si constanti cu copii lor, daca i-ar creste dandu-le mereu iubire, daca armonia ar fi mereu prezenta in viata lor si in relatiile lor, altfel ar fi aratat lumea in care traiti. 


Intotdeauna cand intalniti suflete “ranite”, turnati din inimile voastre iubirea si mentineti legatura in permanenta cu ele, pentru ca voi le dati incredere, le schimbati perceptia viciata de iluzie, asupra iubirii in general. Voi sunteti vraciul, dar nu sunteti orice fel de vraci, care actioneaza asupra efectelor ca majoritatea, voi inlaturati valul iluziei din mintile pline de programe negative ale majoritatii, ghidand fiintele la introspectie si la descoperirea de sine, la descoperirea bogatiei interioare. Voi sunteti apa care curata rana si medicamentul care o vindeca cu rabdare, intelegere, si iubire.


A incerca sa ajuti un suflet care respinge din start ideea de ajutor, este o incalcare a liberului lui arbitru. Dragilor nu puteti intra in viata cuiva pentru a-l invata sa iubeasca, pentru ca nu stiti ce alegeri a facut respectivul suflet la nivel de sine pentru a experimenta Creatia. Atunci cand vi se cere ajutorul nu ezitati sa il acordati. A impune ajutorul in vreun fel celor care nu il doresc este o atitudine egotica care trebuie sa fie mai intai analizata si apoi lucrata asupra ei. 


Aveti mereu in vedere libertatea sufletelor de a alege singure ce este mai bine sa imbratiseze pentru evolutia lor.


Fiinte dragi, nu ganditi ca daca aveti o familie, in interiorul ei se monopolizeaza iubirea, iubirea nu are monopoale, limite, unitati de masura, oriunde mergeti, purtati-va unii cu altii ca si cand ati fi cu totii o mare familie, ceea ce este perfect adevarat. Este gresit a crede ca sunteti separati doar ca nu aratati la fel la culoarea pielii sau ca nu impartasiti acelasi sistem de credinta sau ca nu aveti o casa la fel de frumoasa ca a vecinului vostru. Acestea sunt programe negative care v-au otravit constiinta de foarte multi ani. Ganditi-va cum ar fi ca natura sa ofere hrana doar pentru continentul Europa, iar restul sa moara de foame. Nu dragi suflete, Mama Gaia hraneste si adaposteste pe oricine alege sa vina, ea este o mama iubitoare pentru toti copii in egala masura. Iubirea vindeca totul, constientizati ca sunteti iubire si veti descoperii tezaurul de frumusete care a stat atat de mult timp ignorat.


Experientele sunt frumoase, daca din ele voi invatati ca sunteti iubire si ca rolul lor este de a va arata adevarul pe care il detineti de la nastere in voi. Ajunsi la nivelul in care vedeti imaginea de ansamblu, veti retrai magia regasirii cu voi insiva. Totul este iubire, caci din iubire venim si in iubire ne intoarcem.Va iubesc!
S.K.


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.