Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Vaticanul pregateste o declaratie cu privire la viata extraterestra

Vizualizari

Etichete !

joi, 31 iulie 2014

Vaticanul pregateste o declaratie cu privire la viata extraterestra
Papa Francis pregătește un raport cu privire la viata extraterestra si implicatiile sale teologice.Papa Francis vrea sa fie gata cu afirmatiile despre „Primul contact”,detaliile inca nu au fost anuntate oficial,dar interesul Vaticanului privind viata extraterestra este bine documentat de la conferintele recente tinute la Observatorul Astrobiologic al Vaticanului.
Interesul științific al Vaticanului privind viața extraterestră a fost dezvăluit în mod public pentru prima dată în mai 2008, când șeful Observatorului Vaticanului, Pr. Gabriel Funes, de asemenea, un iezuit, a acordat un interviu ziarului Vaticanului, L'Osservatore Romano. Funes a făcut o serie de declarații uimitoare despre cum extraterestrii este probabil să fie mai etic evoluati mult fata de oameni și pot fi salutati ca frați. În interviul său, care a fost intitulat "extraterestrii sunt fratii mei", Funes a declarat că viața inteligentă extraterestră nu a experimentat o "cădere", și poate fi "liberi de la Origini,ramasi în prietenie deplină cu Creatorul lor." acest lucru face posibil ai considera ca "frații noștri", după cum a explicat Funes. La fel cum există o multitudine de creaturi pe pământ, pot exista alte fiinte, chiar inteligente, create de Dumnezeu. Acest lucru nu este în contrast cu credința noastră, deoarece nu putem pune limite pe libertatea creației lui Dumnezeu ... "De ce nu putem vorbi de un" frate extraterestru "? Acesta ar fi în continuare parte din creație ... „

Daca Papa va face o declaratie in care va spune din nou ca extraterestrii sunt frati demni de a fi botezati in credinta crestina ,nu va fi un lucru care sa bucure .Poate crea un razboi religios intre cei ce cred in extraterestri si cei ce nu cred,sau cei ce cred ca extraterestrii au motivatii negative.

Din fericire evolutia Vaticanului asa cum este reflectata acum de astronomii de la conducere arata o atitudine mult mai luminata cu privire la viata extraterestra.O declaratie a Papei arata parerea despre extraterestri si este o pozitie de bun venit unei probleme controvesate cu importanta majora in lume.
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.