Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Ce este vindecarea si care este rolul Inteligentei Superioare in procesul de vindecare - ROsub UStag

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 5 iulie 2014

Ce este vindecarea si care este rolul Inteligentei Superioare in procesul de vindecare - ROsub UStag

Ce este Vindecarea Reconectivă?

Vindecarea Reconectivă este o formă de vindecare aflată pentru prima oară pe planetă. Ea ne reconectează la totalitatea universului, dat fiind că ne reconectează la deplinătatea fiinţei noastre şi a ceea ce suntem. Se consideră că ea poate să ne reconecteze cu universul şi cu însăşi esenţa noastră, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvenţe de vindecare, ci, poate, printr-o bandă de frecvenţe cu totul nouă. Realitatea existenţei sale s-a prezentat în mod clar, în practică şi în laboratoarele de cercetare.Reconectarea este procesul generic al reconectării cu universul, care îngăduie Vindecării Reconective să aibă loc. Aceste vindecări şi frecvenţe de evoluţie aparţin unei benzi de frecvenţe cu totul nouă, introdusă prin intermediul unui spectru de lumină şi informaţie. Reconectarea este cea care ne permite să interacţionăm cu aceste noi niveluri de lumină şi informaţie -- şi aceste niveluri noi de lumină şi informaţie sunt cele prin care putem să ne reconectăm. Este ceva nou. Este diferit. Este real -- şi fiecare dintre noi poate intra în stare de antrenare cu aceste frecvenţe.
Cum a descoperit Eric Pearl Vindecarea Reconectivă?

Ca doctor, Eric a avut timp de 12 ani un cabinet de chiropractică de foarte mare succes, până într-o zi, când pacienţii au început să îi spună că simt atingerea mâinilor lui -- deşi el nu îi atinsese fizic. În primele câteva luni, palmele lui s-au acoperit de băşici şi au sângerat. Curând, pacienţii au început să relateze că văd îngeri şi că primesc vindecări miraculoase în boli cum ar fi cancerul, afecţiuni conexe în SIDA, sindromul oboselii cronice, malformaţii congenitale, pareză spastică şi alte afecţiuni grave. Toate acestea se petreceau atunci când Eric doar îşi ţinea mâinile în apropierea lor. Şi acest lucru continuă să se întâmple şi în prezent.

Şi comparând asta cu alte frecvenţe, prin ce anume diferă de celelalte forme de lucrare energetică folosite în prezent?
Există un lucru pe care îl trăim acum şi de care cei mai mulţi dintre voi sunteţi conştienţi, cel puţin într-o oarecare măsură. Anume, timpul pare să meargă mai repede, dar, în acelaşi timp, să se extindă. Această tranziţie are multe denumiri. "Trecerea" şi "Trecerea dintre ere" sunt doi dintre termenii pe care îi foloseşte Gregg Braden. Tranziţia aceasta a fost prezisă de maiaşi, de incaşi, de indienii Hopi, de Nostradamus, de Edgar Cayce şi de Cabala (cea iudaică şi cea creştină deopotrivă). În cartea sa, Păşind între lumi, Braden defineşte această trecere ca fiind "atât o perioadă din istoria Pământului, cât şi o experienţă a conştiinţei umane. Definită prin convergenţa dintre reducerea magnetismului şi creşterea frecvenţei planetare la un anumit punct din timp, Trecerea dintre ere -- sau, pur şi simplu, Trecerea -- reprezintă o ocazie rară de a modifica, la nivel colectiv, tiparele de expresie ale conştiinţei umane. Trecerea este termenul folosit pentru a descrie procesul prin care Pământul îşi accelerează parcurgerea unei schimbări evolutive, iar specia omenească, la alegerea sa, este conectată la câmpurile electromagnetice ale Pământului şi dă curs acestui proces printr-un proces de transformare celulară."

În domeniul vindecării, multe din tehnicile care au trecut testul timpului funcţionează la fel de bine acum ca şi întotdeauna; doar că acum avem mai mult -- şi suntem mai mult, astfel că vechile tehnici nu mai sunt suficiente. Oricât de bune ar fi fost, în contextul lărgit al noilor noştri parametri, ele nu mai sunt potrivite -- la fel cum nişte felinare nu ar fi potrivite ca faruri la o maşină, deşi erau foarte bune pentru şarete. Slăbiciunile care însoţesc aceste tehnici -- faptul că necesită îndepărtarea bijuteriilor, îndepărtarea accesoriilor din piele, credinţa din partea primitorului, ritualuri de protecţie pentru ambele părţi implicate -- nu mai sunt prezente în noile frecvenţe.

Mai amintiţi-vă şi care este motivul pentru care mulţi dintre noi, cei care practicăm tehnicile de vindecare, ne-am dedicat acestora de la bun început. Nu am făcut-o pentru a deveni adepţi fanatici ai tehnicii în sine, ci pentru a deveni vindecători. Tehnica a fost, pur şi simplu, unul din paşii noştri de început în acest proces.

http://www.ianramon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.