Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: CREDETI IN IUBIRE

Vizualizari

Etichete !

duminică, 27 iulie 2014

CREDETI IN IUBIRE
Dragilor, credeti in iubire pentru ca este manifestarea frumusetii voastre interioare, fiti iubire pura in orice situatie care se iveste in zilele voastre. Iluzia v-a programat sa suferiti, sa va purtati inuman unii cu ceilalti, sa va credeti separati si diferiti in esenta unii de ceilalti.

O data ce descoperiti, adevarul din voi insiva, incepeti sa curatati, sa scapati de aceste programe care va fac rau, incepeti sa deblocati fiinta voastra la cele mai subtile nivele, sa redeveniti lumina care se gasea odinioara in constiinta si in sufletele voastre.

Drumul a fost lung si plin de incercari diferite, dar asta v-a calit, va dat putere sa mergeti mai departe, pe calea aleasa de voi. Credinta intr-o lume mai buna, intr-o lume perfecta, in care nu exista intuneric si toti au de toate, nu este manifestare utopica venita din plasmuire onirica(vis), ci este credinta despre adevar.

O lume frumoasa, in care talentul si buna-dispozitie sunt prezente in fiecare zi, nu este un vis. Este amintirea faptului ca va trageti din iubire.

Ajunsi la nivelul in care simtiti cu adevarat pace si lumina, mentineti acest curs cu credinta, lasati inima sa se exprime dupa muzica ei divina. Balastrul emotional si mental va mai incearca uneori acesta credinta in voi insiva, insa, taria voastra si transformarile prin care ati trecut, nu va mai permit sa va mai intoarceti la vechile obiceiuri si credinte; despre cum trebuie traita viata voastra. Oricat de greu va incearca aceste ganduri si oricat de grea pare la un moment dat lupta, amintiti-va cine sunteti cu adevarat.

Dragilor, iesiti cu credinta in lume si manifestati ceea ce inima voastra a dorit de mult timp sa fie, a dorit de mult timp sa se faca inteleasa. Nu va lasati descurajati de faptul ca, oamenii in general, sunt setati pe aceleasi idei de viata, pe aceleasi prejudecati. Ei la modul general reactioneaza doar din impuls, din ceea ce au fost invatati, pentru ca nu au fost receptivi la adevarul din inima lor, au fost mult prea mult timp privati de iubire si lumina, incat atunci cand intalnesc exprimarea lor, nu mai stiu ce sa creada cu adevarat. Ei se pot deprograma de intunericul din mintea lor, numai daca lasa lumina din inima sa iasa.

Mintea a fost mult prea mult timp folosita doar pentru a ascunde adevarata forta creatoare a inimii. Disocierea mintii fata de intregul fiintei, a facut posibila crearea Egoului, care stiti prea bine ce a cladit de-a lungul anilor. A gandi ca fiinta este una si aceiasi cu mintea, este gresit din start. Fiinta, pe diferitele ei nivele este cu mult mai complexa.

Daca fiecare ia din exemplul de lumina al aproapelui, tot ce este necesar ca interiorul sa se transforme, atunci manipularea si minciuna nu ar mai fi admise de voi, nici macar ca idei. Nimic din ce v-ar fi pus in fata ca adevar, dar care ar contraveni unitatii in general si iubirii, nu ati mai asimila si duce mai departe, pentru ca voi sunteti treziti la adevar. Stiind ca toate aceste neadevaruri, v-au otravit existenta, ati mai fi de acord sa le hraniti si sa le acceptati ca va reprezinta?

Dragilor sa nu credeti ca lumea se poate schimba cat bateti din palme, pentru ca schimbarea sa aiba loc, ea trebuie sa fie alimentata cu credinta schimbarii. Este chiar atat de greu sa traiti in lumina si adevar? Eu stiu ca nimanui nu-i face rau, sa bea un pahar cu apa cand ii este sete, dupa cum nici inimii nu i-ar face rau sa fie lasata sa iubesca. Decizia este mereu in voi insiva.

Este nevoie mai mult de iubire in aceste zile, schimbarea dorita, se poate face doar cu iubire, este cazul sa fiti iubire daca doriti schimbarea. Numai in felul acesta veti simti trecerea de la un model de viata sters, inert, la adevarata viata.

Aveti mereu ajutor, Dumnezeu va ajuta in toate modurile posibile, pentru ca voi sa fiti regasiti si stransi la sanul Iubirii Lui. Imaginati pe cat puteti, o lume fara interventia divina a luminii, a lui Dumnezeu. Puteti face asta? Imaginati faptul ca sunteti la mare ananghie si nimeni nu se uita la voi. O sa ziceti unii dintre voi ca se intampla asta. Este doar perceptia realitatii legii divine a actiunii - reactiunii. Voi sunteti oglinda lumii. Daca voi sunteti iubire, de ce nu se uita nimeni la voi? Asta-i perceptia voastra, insa nu uitati ca Dumnezeu v-a pus in cale inainte de a trage acesta concluzie plina de amaraciune, multe solutii la asa-zisele “probleme” ale voastre, dar nu le-ati vazut.

Daca voi spuneti ca sunteti iubire, de ce parintii vostrii se simt singuri si neajutorati. Ce daca sunt batrani? Ei nu mai sunt parintii vostrii? Amintiti-va cine v-a purtat pe brate si cine v-a dat sarutari fierbinti pline de iubire. Parintilor, voi aveti rolul de a ghida copii vostrii in viata, nu de a-i transforma in copiile voastre la indigo. Credeti in iubire si simtiti iubirea.

Orice rol ati juca in acesta existenta, acesta sa fie jucat cu iubire, rotiti rolurile in familia voastra si experimentati empatia de a fi in pielea altui membru al familiei, traiti caderile lui, dar si inaltarile si incurajati-va, cand empatizati in felul acesta, pentru ca atunci cand veti intra in propriul rol , sa stiti ce si cum s-a simtit. Simtiti unitatea, care este consolidata de iubire, simtiti cum fiecare situatie aparuta, are logica si lectiile ei, pentru a va putea oferi cresterea necesara.

In fiecare dimineata, cand deschideti ochii, prioritatea voastra este sa fiti iubire, si sa dati din preaplinul inimilor voastre. Oriunde va poarta pasul in zi si oriunde nazuieste gandul vostru prin intunericul noptii, fiti constanti si iubitori. Nu uitati ca sunteti energie si gandurile voastre sunt asemenea voua. Daca imaginati proiectia gandurilor voastre si ati raporta-o la intreg, uitati-va si la consecinte. Gandurile pot face bine, dar si rau, depinde cu ce sunt alimentate. Ganditi la intreg, la unitate, reuniti sufletele voastre in armonie, dati pace sufletelor voastre. Nimeni altcineva nu poate evolua, decat trecand prin izvorul experientelor care cizeleaza un suflet si ii arata adevarata cale.

NU uitati cel mai important lucru ca sunteti iubiti indiferent de ce credinte aveti fata de Divinitate.


Noi suntem Unul, Noi suntem Iubire!
A.S.K.


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.