Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: GANDURILE CREAZA REALITATEA

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 19 iulie 2014

GANDURILE CREAZA REALITATEA♥ ♥ ♥
“Sustin venirea stelarilor”


In lumea asta mare traiesc sufletele care nu stiu cat de reale sunt aceste vorbe. Foarte multi nici macar nu cred in posibilitatea ca gandurile lor proprii sunt cele care le creaza realitatea de zi cu zi. Ratacind prin viata in bezna si cu gandirea rigida nu faceti alceva decat sa va faceti singuri rau. Cand ganditi pozitiv sunteti fericiti, suradeti zilnic, aveti chef de viata, zburati din floare in floare fara prea mare greutate. Un gand pozitiv va pune pe o cale pe care voi nu o cunoasteti daca nu ati incercat niciodata sa pasiti pe ea.

Aplicati metoda aceasta in fiecare zi, mai ales cu copii vostri. Este cel mai important aspect din viata, ei trebuie sa se hraneasca numai cu energie pozitiva, pentru ca gandurile lor sa fie pozitive. Puteti invata de la ei, ei intra in lumea lor frumoasa mereu, se rup de voi cu mare usurinta pentru ca nu se simt bine in lumea creata de voi.

V-ati intrebat vreodata ce diferenta este intre voi ca adulti si un copil de un an? Uriasa!! Acea mana de om are toata cunoasterea lumii, voi doar ceva de pe aici. Daca constientizati asta, sa stiti ca ati facut un pas mare in evolutia voastra proprie. Nu voi ii invatati pe ei, ci ei pe voi. Asta invata omenirea acum in aceste vremuri. Invatati cu totii sa deveniti ceea ce ati fost cativa ani de la nasterea voastra. Incercati sa dobanditi apoi cunoasterea aceia cu care ati venit, gandirea aceea pura si legatura cu lumea care nu o vedeti cu ochi fizici acum. Poate ca unii va ganditi ca involuati, pentru ca trebuie sa deveniti din nou copii de altadata, nici vorba de asa ceva, asta este evolutie la scara mare. In copii vostri sta cunoastrea si intelepciunea Universului, voi trebuie sa invatati de la ei sa fiti din nou ceea ce ati fost candva.


Alegeti-va gandurile cu grija, vedeti ceea ce ar trebui sa fie corect facut de voi si ceea ce va duce in sens gresit. Orice gand pe care il creati se va materializa la un moment dat, pentru ca acea energie exista, este parte din voi, asta face ca atunci cand nu va asteptati sa va treziti ca va luptati cu ceva urat, desi nu stiti de ce! Foarte simplu, un exemplu, poate ca intr-o zi va enervati urat, nu conteaza motivul, in acele momente injurati, ganditi acea persoana de rau, ii trimiteti vorbe grele, deci vibratii negative. In acele momente ati creat un val de negativitate care dupa legea Universului va face cale intoarsa la creatorul ei. Aceste ganduri vor crea realitatea voastra intr-o anumita perioada de timp, acea perioada va fi exact la fel de extrema si de rea ca si gandurile pe care le-ati creat voi cand ati avut conflict. Este simplu si foarte usor de inteles, ganditi pozitiv ca sa nu va treziti in realitatea voastra cu valuri de energie negativa creata tot de voi. Intodeauna veti primi inapoi ceea ce dati, indiferent ca este gand sau fapta. Asa a functionat intodeuna Universul, dar voi nu ati stiut aceasta lege. Vi se va aplica indiferent ca stiti sau nu stiti, tot ce veti gandi fie bun, fie rau se va intoarce la voi ca si creatori ai acelei energii. Cand lucrurile va vor merge foarte rau nu veti intelege de ce totul este impotriva voastra, de ce nu se leaga nimic, de ce nu reusiti sa aveti nimic din ceea ce doriti.Intrebati-va in acele momente ce ati facut voi bun in ultimul an din viata,cat de multa energie pozitiva ati creat in jurul vostru ca sa aveti ceva cladit din ea. Stiu ca sunteti multi pe blog care inca maraiti urat ca aveti viata grea, ca nu aveti o slujba, dar daca priviti bine veti vedea ca voi sunteti cei ce indeparteaza aceste lucruri frumoase de langa voi. Reusita voastra va fi intodeauna conditionata de ceea ce sunteti voi la interior ca fiinta. Daca azi ati creat o fraza de nemultumire, o fraza de repros adus cuiva, orice alceva ce este negativ, in umatoarele 3 luni veti avea exact ce ati creat azi. Mai simplu spus, acea energie se materializeaza in viata voastra,va fi una tot de nemultumire, tot de reprosuri, tot negativa, in final in loc sa fie ceva pozitiv in viata voastra veti avea mereu acelas lucru cu o continuitate care nu se va intrerupe decat in ziua cand voi veti multumi si pentru lipsuri si pentru orice alceva care nu va este prea comod. Atunci ati invatat lectia care se tot aplica asupra voastra si ati schimbat in final cursul vietii voastre.


Namaste!

L.N

♥ ♥ ♥


In fiecare seara la ora 21:00 ora Romaniei va astept sa va alaturati rugaciunilor care le vom face pentru Romania si planeta. Ne vom ruga in intervalul 21:00 - 21:30, in acest timp pret de cateva minute va rog sa vizualizati cum voi sunteti un pilon de lumina care face conexiunea cu grila planetara si inima planetei, astfel vom activa grila de deasupra Romaniei transmitand energia noastra in acea zona.


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.