Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Generalul Emil Străinu explică noianul de cutremure, care nu sunt de la Dumnezeu

Vizualizari

Etichete !

vineri, 11 iulie 2014

Generalul Emil Străinu explică noianul de cutremure, care nu sunt de la Dumnezeu

strainu[1]
În topul știrilor figurează, între cele mai citite, știrea prin care generalul Emil Străinu a dat peste cap toate explicațiile ”științifice”. După ce o ţară întreagă s-a isterizat din cauza celor peste 70 de cutremure care au avut loc în 10 zile în zona Galaţiului, dar si a zgomotelor suspecte din pământ, iar specialiştii nu au oferit nici un răspuns, generalul Emil Străinu a venit cu o explicaţie cutremurătoare. S-a schimbat ceva între timp? Știrea, pe care o reluăm mai jos, nu a fost contrazisă decât anemic.
Oamenii din judeţul Galaţi trăiesc sub teroare. În fiecare noapte ascultă zgomotele infernale din pământ şi susţin că totul este cauzat de activitatea petrolieră de pe deal. Seismologii însă nu au găsit cauza, susţinând că aceste cutremure nu au legătură cu apa sau cu explorările.”Ceea ce se întâmplă acolo, în judeţul Galaţi, este de natură umană. Ştim cu toţii că în judeţele împrejmuitoare există exploatări de gaze şi petroliere. De asemenea, în zonă s-au făcut sondaje pentru exploatarea gazelor de şist prin sistemul fracturării hidraulice, prin care se introduce în sol o cantitate foarte mare de lichide cu ajutorul cărora se ajunge până la stratul de gaze care se pare că au ieşit la suprafaţă. Sunetele de acolo sunt provocate de această presiune enormă folosită la sondare. Dacă solul e slab şi nu permite acest tip de exploatare, vom avea de-a face cu alunecări de teren, surpări, cutremure de suprafaţă, emisii de gaze şi alte fenomeme”, a spus generalul Emil Străinu, specialist în radiolocaţie, pentru ziare.com. Știrea revine azi când chestiunea gazelor de șist e mai actuală ca oricând, iar Guvernul Ponta o susține la vedere și la mai puțină vedere. Cutremurele, mici zgâlțâituri de pământ, se țin lanț, situația fiind aceeași cu momentul în care o explica, riscant și curajos, generalul Străinu.
AMPress

Sursa:
http://ampress.ro/stiri/generalul-emil-strainu-explica-noianul-de-cutremure-care-nu-sunt-de-la-dumnezeu/

Un comentariu:

  1. http://nfs-world-hack.com/ download (NFSW) need for speed world boost hack

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.