Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Glanda pineala ( al 3-lea ochi ) - Cel mai mare secret masonic dezvaluit

Vizualizari

Etichete !

duminică, 27 iulie 2014

Glanda pineala ( al 3-lea ochi ) - Cel mai mare secret masonic dezvaluit

Sau video aici:


Text de Omraam Mikhael Aivanhov.


In Geneza se spune ca Adam si Eva traiau în gradina Edenului, unde printre toate soiurile de arbori cresteau Arborele Vietii si Arborele Cunoasterii Binelui si Raului.

Dumnezeu le-a interzis sa manânce din fructele Arborelui Cunoasterii Binelui si Raului. Dar ,iata ca, sarpele a reusit s-o convinga pe Eva, care l-a convins pe Adam sa manânce din fructul interzis... Si cunoasteti continuarea.

Ei bine, acest Arbore al Cunoasterii Binelui si Raului nu e altul decât sistemul cheakrelor în lungul coloanei vertebrale, iar sarpele ,care era înfasurat în jurul lui însusi la baza arborelui,este forta Kundalini.

Sarpele i-a vorbit Evei, spunându-i: "Daca vei mânca din fructele acestui arbore (adica daca trezesti chakrele) vei deveni ca si Dumnezeu, vei avea omniscienta, clarviziune, puterea întreaga."

Evident, Eva a fost tentata si Adam la fel.

Ei da, dar era prematur, ei nefiind pregatiti sa suporte puterea acestor forte puse în actiune.Ar fi trebuit sa manânce fructele Arborelui Vietii,adica sa continue absoarbirea energie plexului solar, legatura cu cosmosul întreg.Pentru ca, gratie acestei energii, nu ar fi cunoscut nici oboseala, nici suferinta, nici moartea.

Da, Arborele Vietii e plexul solar, în timp ce Arborele Cunoasterii Binelui si Raului este coloana vertebrala!

Prea grabiti sa-i manânce fructele,Adam si Eva ar fi trebuit sa astepte pâna când Dumnezeu le-ar fi spus sa o faca, sa vina momentul.

Acum, acelasi lucru se petrece cu oamenii.

Cei care stiu sa se hraneasca cu plexul solar, care e legat de soare, ajung din nou sa manânce fructele Arborelui Vietii: ei absorb hrana, elixirul vietii vesnice

in timp ce aceia care vor sa se infrupte prematur din fructele celuilalt arbore ,înainte de a se fi întarit suficient, se expun celor mai mari pericole.

Ei încearca sa trezeasca forta Kundalini, ei vorbesc cu sarpele, iar acesta îi împinge spre moarte. Da, moartea spirituala!

Trezirea chakrelor actionata de forta Kundalini trebuie sa se faca cu multa precautie

Exista un obicei milenar de a arde esente sau alte substante parfumate în temple si biserici. Fumul, care se ridica în spirale, e un simbol al urcarii fortei Kundalini prin chakre.

Cadelnita cu jaraticul reprezinta chakra Mulhadhara, iar fumul reprezinta sarpele de foc, Kundalini

Acest simbol al cadelnitei arata ca trebuie sa aruncam anumite materii în camin, si sa alimentam, pentru ca forta sa se poata ridica.

Mentinând traditia de a arde esente în biserici, crestinismul a conservat ritualuri care i-au fost transmise dintr-un trecut îndepartat, chiar daca sensul lor s-a pierdut.

Aruncand o privire asupra altor traditii spirituale, vom gasi aceasta stiinta Kundalini sub o alta forma.

În traditia greaca, de exemplu, ea apare sub forma caduceului lui Hermes cu cei doi serpi împletiti în jurul baghetei centrale.

Cei doi serpi sunt Ida si Pingala, cei doi curenti care înconjoara canalul Sushuma si pe care yoghinii îi activeaza prin respiratie pentru a trezi forta Kundalini.

În traditia Kabbalistica, regasim aceeasi stiinta în Arborele Sefirotic cu cei doi stâlpi ai rigorii (pozitiv) si clementei (negativ) situati de o parte si de alta unui stâlp central, sau al echilibrului.

Doi curenti coborând din sefirotul Kether trec prin Hokmak si Binah, se încruciseaza în Daath, trec prin Netzach si Hod si se încruciseaza în fine în Iesod care, simbolic, reprezinta organele genitale.

Adam si Eva au fost prea grabiti sa-i manânce fructele, ar fi trebuit sa astepte pâna când Dumnezeu le-ar fi spus sa o faca, sa vina momentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.