Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: VALOAREA ESTE IN INIMA TA!

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 23 aprilie 2014

VALOAREA ESTE IN INIMA TA!Dragilor, ce reprezinta pentru voi valoarea? Raspundeti fara sa stati pe ganduri prea mult, asta ar da dovada de nesiguranta. Stabiliti cadrul de valori care va reprezinta in raport cu voi insiva si cu societatea. Puteti da valoare in sens de a contabiliza modul cum ati trait viata pana acum, puteti de asemena sa cantariti calitatea modelelor pe care le urmati sau le copiati, doar pentru ca credeti ca va reprezinta.
 
Puneti in balanta sfera de perceptie a materiei si observati produsul ei finit, in comparatie cu sfera spiritualului. Care va reprezinta? Copacul identitatii voastre are radacni adanci in materie sau in spiritualitate? Ne place sa credem ca lucrurile sau urmele pe care le lasam datorita interactiunilor prin care trecem, creeaza amprenta noastra. Suntem vii? Au ce invata ceilalti de la noi, sau aruncam in vazul tuturor o masca a noastra?

Iesiti la dans si dantuiti fiecare cu cate o masca exact ca la un bal mascat, afisati aparentele, ceea ce va convine voua sa aratati celorlalti. Se spune ca aratati fata voastra in societate, ca fiind exact ceea ce ati fost invatati sa aratati. Nimic nou! Nu v-ati plictisit de aceleasi modele stoarse de ideea adevaratei identitati?

Maestrii Papusari v-au indus iluzia faptului ca viata este grea, ca trebuie sa muncesti pentru a-ti castiga traiul, ca totul se reduce la valoarea banului, ca valorile adevarate ale societatii sunt statuturile inalte si bogatia financiara, ca trebuie sa urmezi un model de viata care corespunde cerintelor societatii si celor care conduc.

Totul pare ca este tras la indigo, deoarece au fost stabilite liniile de demarcatie, etichetele au fost puse si s-au stabilit valorile fiecaruia, pecetluind eticheta-destin, ca si cand ai pune pretul la piata la cartofi in drept lor si ai scrie 2 lei/kg. Papusarii au atribuit fiecaruia o eticheta prin care i-a stabilit valoarea, ei niciodata nu vor renunta la dorinta lor de dominatie si control asupra ta, deoarece tu insuti/insati te vezi prin ochii lor, acceptand valoarea pe care ei ti-o atribuie.
Vazandu-te prin ochii lor, mic si neinsemnat, tu, omule, nu ai stiut sa-ti apreciezi adevarata valoare si ai trait mereu in umbra iluziei lor, nereusind sa te afli, sa te descoperi.

Rolul pe care Intunecatii il joaca in aspectul vietii tale poate fi vazut si cantarit in functie de constiinta ta, in functie de cat de matur/a esti, spiritual vorbind. Unii vor vedea ca tot ceea ce Intunecatii constuiesc pentru Umanitate, este total in defavoarea lor, altii vor spune ca “asa a fost sa fie”, iar cei care s-au “copt” spiritual, vor vedea ca unele lucruri sunt necesare pentru dezmortire, pentru sensibilizarea cu adevarata ta esenta.

Dumnezeu a lasat omului un tezaur pe care il poate folosi din plin.  Materialul formei lor nu se poate compara cu spirituala ta stralucire. Ati straluci mai ceva ca diamantele pamantului daca v-ati trezi din somn si ati lua atitudine impotriva egoului vostru. Ati colora viata in culorile curcubeului daca cerul vostru ar fi senin  si pasarile libertatii i-ar intregi tabloul.

Cabalistii cunosc faptul ca tu esti puternic si se tem de tine, omule, pentru ca iti stiu adevarata ta valoare. Ei cunosc foarte bine aspectele divinitatii tale, insa isi joaca foarte bine rolul, isi urmeaza misiunea pentru care s-au “angajat”. Una peste alta, ei sunt constienti de propria lor valoare. Calitatea valorii lor se ridica la rangul de maestrie, sunt capabili si foarte inteligenti, pentru ca sunt lucizi, constuiesc cu migala si nimic nu le scapa. Ei se apreciaza la adevarata lor valoare, insa creatia lor nu trebuie sa se identifice cu tine. Ei doar iti arata ca tu faci parte din creatia lor, din jocul lor, insa, majoritatea deciziilor sunt ale tale. De voi depinde daca doriti sa credeti ca sunteti asa cum va arata ei, cum v-au “educat” ei sa purtati, cum v-au indus iluzia realitatii.  

Clasele sociale nu te reprezinta. Eticheta discriminarilor nici atat. Statutul nu te reprezinta. Vorba lumii, nu te reprezinta. De ce faci totul pentru ambalaj, in detrimentul adevaratei tale fiinte? Pentru ca asa ai fost invatat.

Multi cred ca Lucratorii in Lumina vin aici si se amesteca printre oameni pentru a-i manipula, a-i determina sa accepte sistemul lor de valori si ceea ce considera ei a fi valoarea. Nu dragilor, Lucratorii in Lumina vor ca tu, fratele sau sora lor, sa vezi adevarata realitate a fiintei tale, vor sa-si imparta cu tine constiinta lor inalta, pentru a te ajuta sa cresti in spirit. Ati uitat ca vi se respecta Liberul Arbitru? Ati uitat ca sunteti apreciati la adevarata voastra valoare?

Cand Lucratorii in Lumina vin deghizati in simpli oameni, care sunt: frate, sora, mama, tata, bunic, copil s.a.m.d - ei vin pentru a-ti explica, a-ti arata, a-ti deschide perceptia potentialitatii tale, pentru a se da pe ei exemplu, pentru a fi oglinda adevaratei tale identitati de lumina. Voi credeti ca amnezia generala ii vor opri in a-si duce pana la capat misiunea lor? Nu!

Evident acesti Lucratori in Lumina sunt la polul opus al "balantei" vietii, ei construiesc cu/si din iubire pentru aproapele sau. Cine este aproapele sau? Voi sunteti aproapele sau! Facand parte din “infanteria stelara” a Spiritului Iubirii, ei vor sparge matricea iluziei indusa de creatia Maestrilor Papusari, decodificandu-te pe tine, pe voi. 

Ei iti vor aminti ca esti lumina si iubire si ca ai venit aici sa joci un rol, sa pui in scena ceea ce ai vrut sa experimentezi de-a lungul incarnarilor tale, dar din cauza complexitatii iluziei, ai ratacit pe la portile adevaratului tau sine.

Daca-mi permiteti aluzia, voi zice ca Lucratorii in Lumina fac parte din sistemul antivirus, care a spart matricea sistemului iluzionar, reusind mai intai sa izoleze virusul iluziei si apoi sa-l “distruga”, acoperindu-l cu iubire.

Unii dintre voi va luati rolul asa de in serios, incat intalnind un Lucrator in Lumina, blamati tot ceea ce construieste el, cu rabdare si iubire pentru voi. Nu blamati Lucratorul in Lumina, ci prin aceasta atitudine neinteleasa, va blamati propria fata a sinelui care este iubire. Ei stiu ca sunt iubire, insa majoritatea oamenilor au uitat asta. Filmul dualitatii a fost atat de bine regizat, incat ati uitat ca trebuie sa spuneti STOP JOC –ILUZIEI.

Stop Joc sclaviei, discriminarii, urii, invidiei, separatismului, blamarilor, judecatilor, condamnarilor, persecutiilor, dezbinarilor, razboaielor si tuturor obligatiilor care va submineaza libertata sufletului si va fura vietile!!! Lasati loc in inimile voastre sa reinvie adevaratele valori ale Spiritului, lasati “semintele” zambetului, bucuriei, fericirii, frumusetii, gingasiei, inocentei, puritatii sa incolteasca in inimile voastre, pentru a reintregi imaginea de ansamblu a Iubirii, Adevarul Dumnezeului din voi.

Frica va opreste sa dati valoare iubirii. Iubirea va vindeca frica.

Voi aveti puterea sa dati valoare vietilor voastre, sa le creati asa cum doriti, voi sunteti proprii vostrii creatori, in care va creati jocul vietii, voi abordati toate fetele jocului pentru a le ghici semnificatiile, sensurile, dar nu uitati ca sunteti iubire, ca sunteti divini.

Noi suntem Iubire, Noi suntem Unul!

Cristian-Gabriel Voicu


Sursa:
http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2014/04/valoarea-este-in-inima-ta.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.