Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Teoria care contrazice totul! Vaticanul pregateste populatia pentru intalnirea cu extraterestrii

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Teoria care contrazice totul! Vaticanul pregateste populatia pentru intalnirea cu extraterestrii

.În luna martie, Vaticanul a sponsorizat o conferință unde s-au reunit cei mai importanți astrobiologi din lume. Tema dezbaterilor a fost viața extraterestră, care în următorii 20 de ani va fi descoperită.


Întrebarea care stă pe buzele tuturor se referă la interesele pe care le are Vaticanul în implementarea în rândul credinciosilor a ideii de viață extraterestră și frați extratereștri. Pentru o perioadă lungă de timp religia a refuzat recunoașterea formelor de viață extraterestre. Odată cu venirea lui Papa Francisc lucrurile par să ia o întorsătură incredibilă.


José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican susține că religia nu vede niciun conflict între a crede în Dumnezeu și existența vieții extraterestre. Acesta a susținut în cadrul conferinței că "așa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, așa este posibil ca Universul să fie împânzit cu numeroase forme de viață, unele mult mai inteligente decât noi". În viitorul apropiat oamenii ar trebuie să se pregătească pentru a-i cunoaște pe frații noștri extratereștri, scrie efemeride.ro.

Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno este de părere că extratereștri există și că ei nu vor veni cu gânduri rele, ci vor fi salvatorii omenirii. Atunci când vor ajunge pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic și societatea va suferi modificări majore cu privire la perspectiva asupra vieții, dar și a lui Dumnezeu.


Mulți oameni sunt de părere că Vaticanul cunoaște mai multe lucruri despre viața extraterestră, cât și despre creație, dar din motive lesne de înțeles le-a ascuns până în prezent.

Începerea unei noi ere presupune ca aceste informații să fie făcute publice pentru pregătirea oamenilor pentru momentul în care adevărul va fi spus.Surse:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.