Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: ANUNT-BOMBA in “Pravda”. RUSIA a reusit sa intre in CONTACT cu o CIVILIZATIE EXTRATERESTRA

Vizualizari

Etichete !

marți, 22 aprilie 2014

ANUNT-BOMBA in “Pravda”. RUSIA a reusit sa intre in CONTACT cu o CIVILIZATIE EXTRATERESTRA


Pravda.ru sustine că jurnaliștii săi au vorbit, în urmă cu mai multe luni, cu un fost ofiter din Miniserul de Interne, un locotenent-general în rezervă, doctor și membru al Academiei de Științe Naturale, Alexey Savin, care a dezvăluit că un grup de cercetători a luat contact cu o altă civilizatie în anii ’80.

Ministerul Apării de la Moscova lucra, în perioada URSS, în secret, la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. În cadrul acestui proiect, cercetătorii au intrat în contact cu o civilizație extraterestră, susţine Alexey Savin, conform Pravda.ru, scrie EVZ.
Vasily Yeremenko, un alt general, care a lucrat în KGB și a supervizat cercetarea sovietică în aviatie, a spus că au fost adunate numeroase dovezi despre obiectele zburătoare neidentificate. Lansatoarele de rachete aveau instructiuni speciale în caz că detectau OZN-uri. Potrivit surselor, OZN-urile apăreau de cele mai multe ori în zonele unde rușii testau echipamente militare și arme.
“Putem spune că ne-am dat seama cum să atragem OZN-urile la baza din Vladimirokva. Am crescut foarte mult numărul de zboruri militare. Când intensitatea activitătii noastre creștea, apăreau și obiectele neidentificate”, a spus unul dintre generali.
La început, rușii nu au putut identifica fenomenul. Credeau că obiectele pot fi de origine japoneză sau americană.“Problema OZN-urilor este azi atât de obscură pentru că multi cercetători nu o iau deloc în serios. Pilotii au văzut aceste obiecte, dar refuză să vorbească public despre asta”, a adăugat Vasily Yeremenko.
Șase participanti au primit șansa de a face contact fizic cu extratereștrii, mai scrie Pravda, în timp ce doi au ajuns chiar pe o navă a acestora. Savin sustin că extratereștrii nu erau prea dornici să împartă informatiile pe care le detin. Singurul lucru asupra căruia au căzut de acord oamenii și extratereștrii a fost despre colaborarea pentru tratarea unor boli.
”Civilizatia noastră este prea tânără pentru ca ei să fie interesati de un dialog. Noi putem să ne facem rău prin actiunile noastre prostești, astfel că ne păzesc, a adăugat generalul.
extraterestri ANUNŢ BOMBĂ în Pravda. RUSIA a reușit să intre în CONTACT cu o CIVILIZAȚIE EXTRATERESTRĂ

Grupul a fost dezactivat în 1993. Există foarte putine dovezi despre acest proiect în arhivele Ministerului Apărării.
”De curând, am încercat să repetăm experimentul și am reușit. Este important să continuăm să vorbim cu extratereștrii mai ales în situatia în care suntem, când conditiile meteo se schimbă, iar apa de băut este tot mai putină”, a mai spus Alexey Savin.

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.