Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Priviti adevarul in fata – istoria este ingrozitoare ( video )

Vizualizari

Etichete !

duminică, 27 aprilie 2014

Priviti adevarul in fata – istoria este ingrozitoare ( video )


Articol preluat de pe:
http://burebista2012.blogspot.ro/2014/04/priviti-adevarul-in-fata-istoria-este.htmlIstoria nu se desfasoara asa, pur si simplu vrand-nevrand. Am fost mintiti, inselati, manipulati si folositi. Nimic din ce este la suprafata nu este adevarat, in afara de evenimentele in sine, care sunt consemnate in izvoarele istorice. Acesta este varful aisbergului, daca incercam sa descoperim adevarul profund suntem imediat etichetati ca adepti ai teoriei conspiratiei. Si toate aceste fapte istorice s-au petrecut tacit cu acordul nostru, constient sau mai putin constient sau chiar inconstient.


La nivel global platim acum pretul ignorantei si apatiei noastre si este aproape prea tarziu. In culise se duce o lupta extrema intre fortele luminii, care fac un efort masiv sa ne poata scoate din ignoranta si complacere si fortele intunericului care incearca cu un ultim efort sa puna stapanire pe planeta definitiv, iar noi sa fim sclavii lor pe vecie cu CIP-uri implantate pentru a ne putea controla intreaga viata minut cu minut, bineinteles din cei care mai supravietuiesc din genocidul care are loc la nivelul intregii planete prin chemtrails, vaccinari, hrana chimizata si toxica, medicamente care sunt create pentru a ne imbolnavi, tehnologia HAARP, etc.


Mass-media corporatista, liberala participa din plin la acest proces. Daca doriti sa intelegeti adevarul despre ceva anume, inchideti televizorul si incepeti sa cautati raspunsuri din mai multe surse in mass-media alternativa inca (internetul), pana nu va fi si aceasta cenzurata. Si tot ce veti gasi nu este ,,teorie a conspiratiei”, cum le place crainicelor TV sa spuna ci este conspiratie in plina floare.

Multi cred că ei înteleg, dar domeniul lor de intelegere este îngust și își bazează teoriile la nivelul lor actual de întelegere, la nivelul propriu de vibratie si sub puterea cunostintelor implementate de acest sistem profund corupt, care incalca cele mai elementare norme si legi ale naturii si existentei. Ce inteleg acum nu puteam intelege acum 20 de ani in urma, va spun din proprie experienta. Constiinta omenirii a evoluat per ansamblu, acum este un alt nivel de vibratie. Pentru a întelege complexitatea situatiei volatile în care ne aflăm acum, trebuie să sapam adânc. E complicat și totul e interconectat. Amintiti-va ca nu există coincidente. 
Minciunile sunt groase și foarte bine ascunse de intelegerea obisnuita. Multi si-au dat viata pentru a intelege ce se intampla și să împărtășească adevărul semenilor lor. Este vorba de ziaristi, scriitori, oameni de stiinta, specialisti civili si militari, militari din toate structurile guvernamentale, chiar si politicieni.
Aceasta tendinta s-a amplificat in ultimii ani si de aceea citim acum informatii care ne lasa incremeniti in fata calculatorului sau cu ochii in lacrimi.


Da, acum adevarul iese la suprafata si multi dintre oameni nu sunt pregatiti sa-l accepte. Mintea, care este un instrument al Ego-ului refuza sa accepte aceste adevaruri, aceasta este prima faza a acceptarii adevarului.

Iisus spunea: ,,Cunoasteti adevarul si adevarul va va elibera“. Eu continui sa spun ca adevarul se afla in noi, in interiorul nostru.


Incercati ca orice informatie primiti sa o treceti prin filtrul inimii, ea nu da gres niciodata pentru ca este conectata sincronic la inima universului adica cu Sursa. Si dupa ce ati reusit sa asimilati acest adevar, incercati cu bunatate si iubire sa-l spuneti si altora. Fiecare are propriul ceas pentru ,,trezire” si nu trebuie fortat si in afara de asta depinde de contractul sufletului. Daca acel suflet vrea sa mearga mai departe acum sau doreste sa mai experimenteze Creatia in 3D in alte locuri, este libera lui alegere, pentru ca aici pe aceasta planeta viitorul este Ascensiunea spre dimensiunile inalt vibrationale in anii care vor urma.

Iata un citat celebru al lui J.Edgar Hoover, mason, fost sef al FBI peste 4 decenii: ,,Mintea umana este handicapata atunci cand se confrunta cu o conspiratie atat de monstruoasa si nu crede ca exista.“

De atata timp ,,Ei” pe asta s-au bazat. Si daca cineva afla adevarul, este atat de crud incat refuza sa-l creada. Si astfel uitati-va unde am ajuns.

Mie unul nu-mi place lumea asta asa cum e si doresc ca totul sa se schimbe, dar acest proces nu poate avea loc daca noi insine nu ne schimbam. Dupa ce schimbarea s-a produs in interiorul nostru se va reflecta si-n exterior, noi decidem tot acest proces. Suntem proprii creatori ai lumii noastre.


Video este in ingleza, dar imaginile sunt concludente :sau aici : https://www.youtube.com/watch?v=FUSMTZrvf_M#t=679

Drum drept spre Lumina !


Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro/2014/04/priviti-adevarul-in-fata-istoria-este.html

Un comentariu:

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.