Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: FARA IPOCRIZIE: Al Treile Razboi mondial este o metoda eficace de reducere a populatiei globale.

Vizualizari

Etichete !

vineri, 25 aprilie 2014

FARA IPOCRIZIE: Al Treile Razboi mondial este o metoda eficace de reducere a populatiei globale.


Au incercat cu raspandirea de virusi ucigasi, vaccinuri contaminate, alimente chimizate, producere de cutremure si alte calamitati, poluare atmosferica, inclusiv chemtraills, medicamente ce provoaca reactii adverse si nocive (si puse in vanzare fara a fi testate), si cate si mai cate alte modalitati de reducerea populatiei, cand mai simplu era sa controleze natalitatea, asa cum se face pe alte planete.

Dar, se pare ca rezultatele nu i-au multumit pe "Stapanii lumii", si acum se gandesc la un genocid planetar. Este foarte adevarat ca populatia lumii se cretinizeaza pe zi ce trece, dar cine-i de vina pentru asta?
Nu ei, care ii tin sub control pe oameni? nu biserica care a fost tot timpul impotriva avortului, considerandu-l un pacat?! Dar nu-i tot un  pacat sa vina pe lume suflete chinuite, cu handicapuri grave si irecuperabili?! Nu-i pacat sa se nasca niste dementi si viitori infractori din parinti alcoolici sau drogati?

Toate aceasta situatie ei si-au dorit-o, ei au incurajat-o.. pentru ca aveau nevoie de sclavi care sa le umple conturile in calitate de consumatori. Ma uitam ceva mai devreme la cele patru videoclipuri postate anterior acestui articol, si ma intrebam si eu ca tot omul: de ce administratia Obama  se agita atata? America este in pragul falimentului, dar vad ca au avut fonduri suficiente sa investeasa in masini de razboi. Mai mult ca sigur ca evenimentele din februarie, din Ucraina, au fost premeditate, tocmai cu scopul de a avea pretext sa declanseze ulterior ostilitati militare, care sa aiba ca finalitate inceperea celui de-al treilea razboi mondial. Si cum un razboi nu se face de unul singur, probabil vor incepe sa se formeze si aliante: care-i de partea Rusiei si care de partea Ucrainei, adica a americanilor.

Pe noi ne-a mancat in dos ca sa intram in UE, in NATO, sau in alte gasti, dupa care le-am pus la dispozitie americanilor si anumite teritorii romanesti, unde sa-si instaleze punctele strategice in caz de un razboi nuclear. Deocamdata suntem tara tampon, sa ne fereasca Dumnezeul sa nu devenim "tamponati", caci  daca incepe un razboi, anumite zone din Romania (acolo unde sunt tabere americane), se vor transforma in teatre de razboi... si credeti ca americanii sau alianta europeana ne vor sari in ajutor? Cand am fost noi ajutati sau protejati, sa fim si acum?! In 1945 avioane germane si aliate au survolat teritoriul Romaniei aruncand cu bombe si distrugand sute de locuinte (printre care si conacul bunicului meu, aflat la marginea Bucurestiului) Credeti ca i-a despagubit cineva pe cei ce au fost victime?! Nicidecum. N-au primit un ban despagubire, n-au primit haine sau hrana. Bunicul, in varsta de 77 de ani a ramas in strada cu doi copii minori-deh, era chiabur!-si ca el multe alte familii. Dupa ce casele oamenilor au fost distruse stiti ce a facut statul roman? A facut o conventie cu Germania prin care arata ca renunta la a emite pretentii de despagubire pentru stricaciunile cauzate. Acest lucru mi-a fost adus la cunostiinta atat de Ministerul de Externe, cat si de catre o comisie venita din Germania, dupa 1990, ca sa despagubeasca victimele de razboi. V-am spus aceasta intamplare ca sa stiti, caci daca, Doamne fereste, va veni un nou razboi , iar casele voastre vor fi distruse, actualii guvernanti vor repeta figura confratilor lor din 1945, si mai abitir.

Pana acum romanii au plecat voluntari in anumite zone din Asia, si nu pentru ca devenisera subit "buni samariteni", ci pentru niste nenorociti de bani pe care nu-i puteau castiga aici. Unii s-au intors bolnavi sau traumatizati pshic, altii nu s-au mai intors decat in sicriu.

Dar ce facem daca va incepe un nou razboi?! Ne vor pleca sotii, tatii si fratii pe front?! Serviciul militar obligatoriu nu se mai face de mult, iar multi barbati habar nu au sa tina o pusca in mana, dar s-o mai si foloseasca?! Armata romana e pe butuci, iar ce-a mai ramas din ea s-a mutat cu arme si bagaje in functii administrative, adica la plimbat hartii. Dupa al doilea razbel mondial, am fost dati pe mana rusilor, care ne-au tinut in gheare 45 de ani. In acest timp, i-am asteptat pe americani ca pe-o paine calda. Iata ca dupa 1990 au venit si americanii!.. dar nu ca sa ne faca traiul mai bun, ci ca sa ne cumpere tara si bogatiile ei pe doi arginti. Si asta cui se datoreaza?! Nu imbecililor pe care i-am ales?! Corporatiile occidentale, in special americane, precum Chevron, au ajuns sa zgarmane pamantul nostru ..ca la ei acasa, iar servicii secrete americane bantuie prin muntii nostrii si le stiu secretele, in timp ce majoritatea dintre noi habar nu au pe ce comori ascunse stam.

Inca de acum un an, lumea se pregatea de-o schimbare financiara la nivel global, iar multi isi pusesera speranta in alianta BRICS (Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud). Probabil ca asta era un motiv de ingrijorare pentru Oculta Mondiala: le era teama ca planurile le vor fi date peste cap si vor fi dati la o parte. Asa ca, i-a dat Rusiei de lucru. Si cum aceasta va fi prea ocupata, in caz de razboi, iar omenirea sa supravietuiasca, probabil ca Illuminatii vor scapa de inca o grija. Ei isi vor vinde armamentul pe care il produc.. tuturor partilor beligerante, isi vor vinde productia de hrana si medicamente, cu alte cuvinte: se vor imbogatii in continuare.

Pe mine ma surprinde, in schimb, un lucru. Suntem in sec.XXI, marile puteri precum SUA au arme nucleare performante, astfel incat pot purta un razboi, stand linistiti la ei acasa. Pai in aceste conditii, cum de-si trimit tancurile in Europa (asa cum ati vazut in cele 4 videoclipuri), ca pe timpul lui Pazvante Chiorul?!

Si daca cumva ei sunt doar furnizori de armament?! Daca vor sa scape de niste efective militare invechite, vanzandu-le ucrainienilor?! Si cum aia nu au bani, lasa ca-i imprumuta americanii cu 5 miliarde de $, din care vor plati vreo 8 miliarde pe harburile cumparate de la "protectorii"lor. Acum nu stiu daca este adevarat, imi dau si eu cu parerea! Dar, in toata aceasta tevatura exista si parti bune. Internetul poarta in eter vestile.. de pace sau razboi..cu o repeziciune extraordinara.

Dumnezeul sa ne fie alaturi, ca de extraterestrii benefici m-am lamurit! Pana mai ieri ziceau ca Obama este reprezentantul divinitatii, si ca, vezi Doamne, ei nu vor permite sa se mai poarte razboaie. Iata ca pe noi s-ar putea sa ne astepte unul. Dupa aia ce vor face? Ne vor numara pe cap de locuitor si ne vor selectiona?!
Poate multi ati ras atunci cand Xiodor ne-a spus ca omenirea a fost creata in scop experimental... si ati crezut ca fabulez eu. Ramane de vazut ce au de gand sa faca cu noi, stramosii nostrii reptilieni si acolitii lor care ne conduc destinele.

Pace si Iubire!
Maruham


Sursa:
http://clinicaextraterestra.blogspot.ro/2014/04/fara-ipocrizie-al-treile-razboi-mondial.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.