Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Nu avem voie ca Tara si Neam sa fim stapani in casa noastra!

Vizualizari

Etichete !

duminică, 25 ianuarie 2015

Nu avem voie ca Tara si Neam sa fim stapani in casa noastra!


Autor: Cristian Papi


Nu avem voie ca Tara si Neam sa fim stapani in casa noastra! Nu avem voie sa aparam fiinta nationala a Neamului Romanesc, nu avem voie sa sustinem ce am primit mostenire cu limba de moarte de la strabunii care acum zac sub tarana, de ani de zile ne spun un singur lucru: “Tara aceasta nu va apartine! Noi suntem stapanii aici”.


Mafioti de cea mai joasa speta, interlopi burtosi, corupti si nemernici, slugi proaste si tradatoare au fost promovate in cele mai inalte functii, de la parlamentari pana la sefi ai serviciilor secrete, si acum ne scuipa in obraz: “Da, da, stapanii au dreptate: tara aceasta le apartine lor si nu voua! Noi suntem aici sa-i ajutam si sa facem Romania de ras peste tot: suntem cea mai umila colonie din Europa!”.

Industrie pusa la pamant, suntem campioni absoluti la avorturi, milioane de romani plecati in pribegie, batrani care mor cu zile in spitale, tineri fara niciun viitor, milioane de robi si nu de oameni, in continuare ne batjocoresc la cel mai grotesc mod cu putinta: “Invatati democratia; Bruxelles, Washington si Ierusalim! Nu avem niciun fel de mafie in Romania, traiti foarte bine cu 175 de euro pe luna! Ne ameninta pericolul fundamentalist islamic! Nu exista niciun fel de mafie masonica in Romania!”.

Daca stai roman langa roman, frate langa frate, trup langa trup, suflet langa suflet, NIMENI NU TE POATE INVINGE, dar Neamul este macinat din interior: cele mai abjecte fiinte, de unde i-ai scos Doamne?!, ne dicteza in fiecare zi ce sa facem! Porci, sau mai murdari ca porci, trupuri goale si lipsite de suflet, ranjete dracesti, condamna un intreg popor la saracie crunta si suferinta: “Ce ba, ce revoltati?! Sunteti extremisti si doar teminta e buna pentru voi!”.

Am ajuns sa ne rugam in fiecare noapte: “Doamne, cum sa-i trezim si sa-i facem sa lupte?!”. Ce va sperie si va tine departe de lupta cand Neamul are nevoie de voi?! Prin ce metode au reusit sa va inspaimante in halul acesta si sa va tina sub papuc?! Cum puteti accepta ca ungurul sa ceara autonomie in mijlocul Romaniei si sionistul sa scuipe cu ura pe Sfintii Martiri? Cum puteti gandi la modul acesta: “Sunt prea puternici si nu putem lupta cu ei! Mai bine sa fim sclavi!”.

Cum puteti sa fiti de acord cu ei impotriva noastra: “Puternicii stapani au dreptate: nu trebuie sa acceptam nicio urma de dragoste de tara in colonie! Democratia mafioto-masonica este cea mai buna! Doar Israelul si Statele Unite au dreptul sa promoveze dragostea de tara!” ?


Autor: Cristian Papi

Sursa:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.