Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Dincolo de gândirea pozitivă

Vizualizari

Etichete !

duminică, 25 ianuarie 2015

Dincolo de gândirea pozitivă

19


Când ceri de la cineva ceva ce nu ai cerut niciodată și inima ta începe să bată cu putere, atunci te simți cel mai viu. Când vrei să spui ceva cuiva și simplul gând de a face asta te face să simți fluturi în stomac, atunci ești cel mai viu. Când faci ceva ce nu ai făcut niciodată, totuși continui să faci acel lucru, pentru că știi în inima ta că e ceva ce îți va face viața mai bogată, atunci ești cel mai viu. (Robin Sharma, Descoperă-ți destinul)

1
Dragostea adevărată se concentrează asupra celeilalte fiinţe umane. Înseamnă o dorinţă puternică de a o face fericită, de a-i împlini nevoile şi de a-i proteja interesele. (Paulo Coehlo, Alchimistul)

Răbdarea este pasiune îmblânzită.
14
Nu obținem de la viață ceea ce vrem, ci ceea ce suntem.
46
O corabie care nu se aventurează niciodată dincolo de geamandură nu va fi avariată. Dar nu acesta este scopul pentru care au fost făcute corăbiile.
3
Să fii mulțumit nu înseamnă să nu îți dorești mai mult. Înseamnă că ești recunoscător pentru ceea ce ai deja și ai răbdare să primești ceea ce urmează să vină. (Tony Gaskins)
48
Trebuie să începi lucrând în planul spiritual pentru că planul material se va transforma automat. (Omraam M. Aivanhov)
59
Sentimentele sunt porțile către sufletul tău și ele trebuie recunoscute și apoi simțite total. A le nega înseamnă să negi o parte din tine. A pretinde că nu simți ceea ce simți ar fi foarte nesănătos, atât din punct de vedere psihologic, cât și fiziologic. (Robin Sharma)
3
Când te agăți de țărmurile sigure din viața ta, nu faci decât să alegi să rămâi legat de spaimele tale. Poți să ai iluzia că ești liber, dar crede-mă, este doar atât, o iluzie. Când ieși din cutie pentru a aborda perspective noi și încetezi să mai urmezi mulțime, vor apărea spaime, e normal. Dar curajul înseamnă să simți aceste spaime și totuși să mergi mai departe.
49
Când cineva te iubește, acea energie nu dispare niciodată. Chiar dacă drumurile se despart, dacă situația se schimbă de-a lungul întregii vieți, ceea ce ați împărtășit împreună rămâne. Iubirea este marele supraviețuitor. (Judith Orloff, Energia pozitivă)
1
Schimbarea este singura constantă din Univers.
40
Credința într-o putere mai înaltă trebuie să se extindă în a crede că puterea mai înaltă este în noi. (Edna G. Frankel)
8


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.