Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Acest clip a fost 45 de minute comentat pe posturile TV din Rusia. E cea mai grava informatie si crima impotriva umanitatii ce e in plina desfasurare acum!

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 21 ianuarie 2015

Acest clip a fost 45 de minute comentat pe posturile TV din Rusia. E cea mai grava informatie si crima impotriva umanitatii ce e in plina desfasurare acum!
Exista un program la scara mondiala de hartuire a oamenilor, dar acesta intrece cu mult ce se stia! Se intampla acum si se numeste “monitorizare mentala de la distanta”! Initial a fost justificat ca un sistem pe baza de implant, de monitorizare “in vivo”, adica pe viu, a organismului uman care a fost supus transplanturilor de organe. In fapt, a fost cu totul depasit: exista microcipuri de dimensiuni 0,8mm care pe langa numarul unic de identificare, pot raporta in timp real la distanta unui “receptor”, datele de functionare ale organismului uman in care a fost implantat: temperatura, tensiune sanguina, puls, forma undelor cerebrale! Aceste valori sunt apoi INREGISTRATE si STOCATE pentru fiecare individ in parte! Se stie ca s-au comandat initial 2 miliarde de astfel de cipuri si ca implantarea lor a inceput deja pe scara mondiala de mai multi ani! Asta se intampla cu ocazia aproape a oricarei interventii chirurgicale, estetice, sau dentare fara ca cei implantati sa stie ce li se intampla! Se pare ca acest microcip nu apare la radiografii si este implantat de regula in creier, sistemul nervos sau alta locatie din corp convenabila! Scopul e controlul mental al persoanelor, controlul personalitatii! (Are vreo legatura cu presiunea pentru “legi noi” de inregistrare a info electronice si comunicatiilor individului cere se fac zilele acestea la noi in tara si in alte tari? Se vrea “legiferarea” acestor inregistrari ilegale si abuzive, inclusiv asocierea cu “cardurile de sanatate” digitalizate??)


Sursa:
https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/01/20/acest-clip-a-fost-45-de-minute-comentat-pe-posturile-tv-din-rusia-e-cea-mai-grava-informatie-si-crima-impotriva-umanitatii-ce-e-in-plina-desfasurare-acum/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.