Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: NASA avertizeaza cu privire la o posibila invazie extraterestra!

Vizualizari

Etichete !

vineri, 30 ianuarie 2015

NASA avertizeaza cu privire la o posibila invazie extraterestra!Oamenii de știință de la NASA s-au alăturat campaniei la nivel global pentru conștientizarea populației în conformitate cu existența extratereștrilor, dar și cu o posibilă invazie a acestora. Atât Vaticanul, cât și alte entități sociale sau politice din întreaga lume au pus la cale un plan secret prin care să transmită întregii omeniri ideea că în viitor va exista o întâlnire cu extratereștri și aceasta poate fi de un impact violent.


Un raport elaborat încă din 2011, de către o echipă de specialiști de la NASA, arată că există posibilitatea ca extratereștri să invadeze omenirea. În acest fel, NASA recunoaște existența lor în apropierea planetei noastre, fapt observat de milioane de oameni de pe întregul mapamond.

Inițial s-au vehiculat trei ipostaze ale unei viitoare întâlniri. S-a crezut că este posibil ca extratereștri să intre în contact cu omenirea într-un mod pașnic, în care colaborarea, dar și schimbul tehnologic să fie scopul principal al acțiunii. Pentru că diferența de nivel tehnologic poate să fie una imensă între oameni și extratereştrii s-a renunţat brusc la această ipostază și s-a analizat cea neutră. De această dată, specialiștii au susținut că extratereștri observă de la distanță dezvoltarea societății umane și nu intervin decât în cazul producerii unei catastrofe.

Această catastrofă dacă este produsă de cauze naturale, atunci interesul extraterestru este unul crescut pentru a interveni, dar dacă este produsă de mâna omului atunci se trece la ipostaza următoare, care este invazia.


Oamenii de ştiinţă, Seth Baum şi Jacob Haqq-Misra de la Universitatea din Pennsylvania, împreună cu astrobiologul de la NAŞA, Shawn Domagal-Goldman, au publicat un raport care a zguduit întreaga planetă. În mass-media, titlurile abundă de avertismente serioase care par science-fiction, dar nu sunt aşa, acestea sunt complet adevărate.


Studiul demonstrează că imediat după detonarea primei bombe atomice activitatea OZN a început să ia amploare. Se pare că extratereștri au devenit brusc interesați despre oameni și supravegherea a crescut considerabil. Există numeroase speculații cu privire la cel de-al treilea război mondial, care nu poate fi declanșat pentru că atunci s-ar grăbi invazia despre care avertizează NASA. Mai mult de atât, poluarea este un alt lucru care atrage speciile extraterestre în jurul Terrei. Din moment ce omul nu este capabil să-și gestioneze singur casa, adică planta pe care trăiește, atunci cu siguranță că este nevoie de o intervenție în forţă, pentru schimbarea comportamentului acestuia sau chiar pentru exterminarea sa.Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.