Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: The New Earth Times 57

Vizualizari

Etichete !

joi, 10 martie 2016

The New Earth Times 57

  

ARHANGHEL MIHAIL


SANANDA
ARHANGHEL MIHAIL:

Sariti, alergati, topaiti, invartiti-va, mergeti, cădeti liber ... în brațele noastre care așteaptă sa va prinda. Eforturile vostre indelungi și grandioase pentru a sustine Lumina constant, la cote inalte, se vad clar și sunt apreciate de noi, Familia voastra din dimensiunile superioare. Transformarile la care ati contribuit de atat de mult timp, sunt în curs de desfășurare. Fiți siguri că sunteți sprijiniti și prețuiti. Este adevarat, momentul mult asteptat a sosit! Rămân alaturi de voi, cu o vointa de fier și iubire delicata.

Eu sunt fratele vostru.

~ Arhanghelul Mihail~

Transcris 3/6/16 de Christine
_______________________________


Sananda:


Iubita familie Pământeana, simt dorinta voastra de a vă oferi mai multe informatii și de a va reasigura in privinta procesului de schimbare, ce se desfasoara acum. Unii dintre voi sunt supărati deoarece binecuvântările promise par să fi stagnat sau sa se fii disipat. Unii sunt furiosi și se simt trădati deoarece nu pot vedea sau atinge dovada palpabila a ceea ce am sustinut a fii adevărat.
Va asigur Preaiubitilor, că marea evolutie pe care v-am descris-o, este cu adevărat în curs de desfăsurare. Prima piesa de domino, asa cum am numit-o, a căzut, iar celelalte o urmeaza, dar voua vi se pare că totul se desfasoara cu incetinitorul. Nemaivorbind de faptul ca toată lumea este scaldata în Lumină. Primele Pachete de Prosperitate au fost distribuite. Simplul fapt al acestei operatii, va crea o schimbare masivă în scurt timp. Lumea nu a fost informata cu privire la acest aspect din două motive: 1) mass-media încearcă să păstreze tăcerea pentru a menține pretinsa falsă putere și 2) noi protejam în mod activ cizmele curajoase de pe teren, care și-au riscat viata pentru producerea acestui eveniment miraculos.
Dați-mi voie să vă descriu în linii mari, ce înseamnă acest lucru. A fost necesară cooperarea dintre și între 210 țări, pentru a decide cu privire la modul de a distribui în mod echitabil marea bogăție pe care anticii Europeni, familiile chineze și societățile sacre le-au tinut în secret, așteptând momentul în care s-ar putea ajunge la un acord, la nivel mondial. Toți au fost obligați să declare pacea cu scopul de a primi aur și alte active prețioase pentru asigurarea valutei fiecarei țari. Acest lucru înseamnă că toate datoriile naționale au fost plătite.
Vă puteți imagina enormitatea acestui proiect? Fiecare țară datornica va fi eliberată/scutita; fiecare datornic achitat, toate tarile fiind aduse la acelasi nivel. Toate structurile de putere inclusiv cele care implică datorii între și dintre națiuni, sunt dizolvate. Acest lucru înseamnă la propriu, că, marii creditori ai lumii nu mai dețin cate o bucată din țările datornice. Astfel incat șantajul și cămătăria nu vor mai fi prezente pe scena mondială. Banca Mondială și FMI au lucrat cu toate națiunile pentru a crea starea în care nici una dintre cele două organizații nu vor mai fi necesare, deoarece nu vor mai emite creanţe. Există fonduri suficiente pentru reconstructia și restabilirea sănătatii și bunăstarii fiecărei națiuni și fiecarei persoane de pe Pământ.
Aceste fonduri inițiale sunt deja în vigoare, ceea ce face ca toate țările datoare sa fie libere. Aurul și alte active au fost livrate, alocate și depozitate în condiții de siguranță; tesatura complicata de împrumuturi și creditari a fost destramata cu delicatete, iar fondurile curg într-un tsunami de Lumină, eliberand oamenii cu fiecare atingere a mâinii binecuvântate a lui Dumnezeu, livrate prin emisari de la sol, conștienți de rolul lor în calitate de curieri ai libertatii.
Înainte ca ultima livrare de fonduri și dizolvare a datoriilor sa poata fi finalizată, era necesar ca fiecare țară să accepte o resetare a (RV) valorilor monetare la nivel mondial, pentru a reflecta si mai concret, resursele reale ale fiecărei țări. În cele mai multe cazuri ale celor mai *sărace*, indatorate și corupte țări, această resetare aseaza aceste țări anterior oprimate, printre cele mai bogate tari din lume. Pe ultima suta de metri au fost incluse si alte țări, care necesitau o nouă codificare, spre a fi introduse în cadrul sistemelor informatice la nivel mondial. Desigur, acest lucru a fost un succes, insa operatiunea a încetinit temporar resetarea.
Pentru ca bogăția să fie împărtită pentru prima dată către toți oamenii, sistemele bancare mondiale au trebuit să fie demontate și înlocuite cu altele, din moment ce vechiul sistem era proiectat să fure în mod sistematic averea destinata oamenilor. Unul dintre cele mai eficiente mijloace pentru inselarea populatiei, a fost sistemul de inrobire prin datorii, practici scandaloase derivate și alte operatiuni inca si mai sofisticate din spatele *economiei voodoo*, asa cum a numit-o președintele american Reagan. Toate acestea au trebuit să fie demontate și înlocuite înainte de distribuirea oricaror fonduri. In caz contrar, fondurile ar fi fost furate de către cele 13 familii și controlorii lor discreți, toți cei care au detinut  literalmente controlul asupra lumii, prin controlul detinut asupra banilor la nivel mondial. Tranzitia ar fi trebuit să fie realizată fără destabilizarea sau aducerea piețelor mondiale în stare de colaps. Ori acest lucru solicita pastrarea secretului fată de public, până când nu era finalizată. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu ati citit nimic despre aceste transformări pe scară largă, în rubrica știrilor financiare.
Stiați despre reuniunile periodice la nivel înalt ce aveau loc între liderii mondiali. Summit-ul G20 de la sfarsitul saptamanii trecute de la Shanghai, a fost de fapt o adunare oficială, care a permis realizarea a numeroase întâlniri private intre liderii mondiali și reprezentanții acestora. Ei au lucrat pe parcursul mai multor zile la semnarea documentelor și ajustarea acordurilor finale. În multe cazuri, s-au oferit noi oportunități oficialilor guvernamentali și țărilor, care altadată se regaseau în opoziție directă unele cu altele, de a-si continua relatiile pe viitor, în pace și prietenie.
Între timp, cu noile sisteme bancare existente, mari Pachete de Prosperitate, pregatite cu mult timp în urmă spre a fi distribuite persoanelor fizice, au fost livrate in conturile lor și vor fi date in folosinta de mâine, luni, 6 martie 2016. Până săptămâna viitoare, veți începe să vedeti efectele enorme ale acestor proiecte umanitare *particularizate*, care au fost deja finanțate cu sute de miliarde de dolari fiecare. Acești administratori vor rămâne pe cat posibil sub anonimat pentru propria lor siguranța și intimitate, cel puțin pe termen scurt. Lucram indeaproape cu echipa pentru a-i ghida și a le binecuvânta proiectele. Saint-Germain și Lady Quan Yin au lucrat neincetat timp de zeci de ani cu aceste suflete generoase, pentru a asigura succesul și eficiența acestora. Suntem infinit recunoscători, persoanelor curajoase care au crezut și s-au dedicat Binelui Suprem, ce va transforma planeta, de multe ori în ciuda morții și a suferintei din mijlocul lor.
Vedeti voi, nu există nici un Program individual de Prosperitate, care sa nu fie întrețesut in mod inextricabil cu toti ceilalti. Acesta este un eveniment mondial, care implică toate cele 7,5 miliarde de suflete de pe Pământ. Nici o persoană sau grup nu vor fi eliminate din cadrul acestei schimbări masive, d.p.v. energetic sau fizic. Nimeni nu a fost uitat, deși mulți nu sunt conștienți de schimbările care au loc peste tot în jurul lor. Fiecare fiintă vie, contribuie prin semnătura sa energetică și intențiile sale creative la rezultatul final, printr-un vot pro sau contra (nu există optiunea de a ramane neutru), care determină momentul și ritmul acestei Iluminari inevitabile a Planetei Pământ.
Mulți dintre voi sunteți conștienți de promisiunea Tatălui Dumnezeu de a anunța reevaluarea monetara (RV), care va aduce o mare bogăție tuturor celor a căror misiune era să analizeze și să-si investească banii și credința, cu scopul de a ajuta la răspândirea bogăției. Cu adevarat s-a intenționat publicarea anuntului de mai multe ori, inclusiv pe data de 29 februarie 2016. Milioane de oameni, asteptau cu nerabdare să ia parte la *distributie* precum și la eliminarea stresului cauzat de propria sclavie a datoriilor, de indata ce aceste anunțuri erau facute publice.
Cu toții am cazut de acord în cadrul Consiliilor, ca eliberarea cat mai rapida a fondurilor, era acum o chestiune stringenta, pentru a ne onora promisiunea fata de voi. A fost cea mai buna estimare a noastra precum și cea mai mare speranța, că apropiatul eveniment, impreuna cu creșterea intensitatii Luminii din partea Mamei/Tatalui Dumnezeu, ar mari nivelul conștiinței și al energiei Luminii in randul umanitatii, care sa *va impinga dincolo*. Echipele noastre de transmutare au lucrat mult timp peste masura, provocându-le multora dintre ei, un mare disconfort fizic, deoarece au curatat substanțe chimice toxice, deșeuri nucleare și mai presus de toate, formele gand negative, prezente în mod constant, fiind re-produse/reinnoite de catre omenire. Am organizat un dute-vino, in sus și in jos, pentru a strapunge membrana întunericului, cea care a tinut Pământul ferecat în Matricea întunericului.
Mulți dintre cei care citesc acest mesaj sunt conștienți de propria lor misiune la care iau parte in această strapungere. Voi sunteți Purtatorii de Lumina și Echipa Transmutatoare, Vindecatorii si Indicatorii de Cale, Gardienii Portalurilor și Deschizatorii de Portaluri, cu totii contribuind la succesul acestui monumental proiect. În același timp, există inca multi, chiar și in randul Lucratorilor in Lumina, care nu sunt conștienti de elementul crucial al muncii noastre:
• Nu există optiunea de a ramane neutru. Nu puteți să *așteptati și să vedeti* sau sa va exprimati îndoiala, furia sau frustrarea fără sa-i impovarati si mai mult pe colegii vostri Lucratori in Lumina, însărcinati cu indepartarea energiilor dense.
• Cu fiecare gând sentiment sau acțiune, fiecare dintre voi, fie contribuie la fluxul energiei care accelereaza aducerea reevaluarii RV / GCR și a altor programe vitale, fie diminueaza realizarea acestora.
• Trăiti într-o zonă a liberului arbitru, în care schimbările bruște nu pot fi întotdeauna prezise cu precizie în ceea ce privește momentul. Probabilitatea succesului acestui proiect este măsurata de Grandfather (Bunicul) într-un mod extrem de sofisticat și complicat. Întreaga omenire este luată în calcul, se tine cont de Lumina sau întunericul energiilor lor în decizia finală cu privire la siguranta și dacă Pământul este suficient de pregătit să o duca la îndeplinire. Desigur ca aceste măsurători iau în calcul puternicul efect al acelor Lucratori in Lumina conducatori de cale, care insista asupra strapungerii barierelor, stand umar la umar cu cei dinaintea lor.
Astăzi s-a decis în cadrul Consiliului că este important să va fie spus cât mai multe detalii posibil, cu scopul de a vă încuraja să găsiti pacea din interiorul vostru în decursul acestor zile chiar si dincolo de desemnata *linie de sosire*. Nu am dat greș in atingerea obiectivului energetic, ci dimpotriva l-am indeplinit. Nu ati fi putut munci mai mult de atat, iar votul vostru sincer de a cere accelerarea reevaluarii RV / GCR, repornirea sistemului si de a suporta consecințele in vederea rezolvarii problemelor, a fost o decizie luată foarte in serios de către Mama și Tata. Respectarea promisiunii Tatălui necesita o mică ajustare, astfel încât reevaluarea RV sa se desfasoare incepand cu mari Programe de Prosperitate, iar schimburile individuale sa fie urmarite îndeaproape si totul se mișcă mult mai lent decât am preconizat inițial, din motive de protecție și siguranța pentru toti cei implicati.
Acum, permiteti-mi să vă ajut să înțelegeți că nu există grup sau individ pe care sa-l invinuim pentru lentoarea ritmului. Nu este din cauza obstrucției Cabalei sau a unei acțiuni guvernamentale care a creat *un obstacol* pe nava Ascensiunii / RV. Ceea ce ne retine, este energia colectivă a cabalei, din fiecare dintre noi. Includ aici fiecare persoana de pe Pământ și multe dintre animale, de asemenea.
În ultimele săptămâni, Eu, Kathryn și Christine, Arhanghelul Mihail cat si Mama și Tatăl Dumnezeu și multi altii din  Compania Cerului au luat parte la un program pilot pentru a-i ajuta pe membrii familiei incarnate, dornici să identifice și să gaseasca toate elementele de gândire ale Cabalei și a sentimentelor din interiorul lor, ajutandu-i si pe altii prin exemplul lor, sa faca acelasi lucru. Procesul auto-examinarii a fost o provocare continua pentru fiecare membru, iar rezultatul a fost un strălucitor salt înainte, atat la nivel individual cat și colectiv, spre Măiestrie și în Lumina energiilor lor combinate.
Vreau să-i invit acum in mod deschis pe toti cei care citesc aceste mesaje, să ni se alăture în această acțiune eroică, să identifice și să lase în urma toate ideile și sentimentele întunecate. Reunindu-ne fortele, nu numai ca vom asigura netezirea, accelerarea si finalizarea reevaluarii RV, ci vom si energiza calea luminoasă printr-o experiență înălțătoare, de bucurie, pe drumul spre Ascensiune.
Pentru cei care doresc să ni se alăture în acest *Proiect Hei-Rup*, vă voi oferi cateva indrumari, cu ajutorul carora va veti menține in integritate și sinceritate, ca parte a procesului de eliberare totală. Cea mai buna abordare este sa luati poziție si sa va exprimati din punctul vostru de vedere, fiind conștienti de faptul că vorbiti în aliniere cu Sinele vostru Superior (*Eu sunt*), pentru binele suprem al sinelui vostru reîncarnat și pentru planeta ca întreg.
1. Eu recunosc, in calitate de ființă umană incarnata pe Pământ în acest moment, că mi-ar fi imposibil să nu fiu absorbit și sa nu îmbrățișez fără să vreau numeroase idei întunecate, la care ne referim acum, denumind-o: *programare a cabalei*.
2.  Cu umilință cer ajutorul și sprijinul plin de iubire al familiei mele de sus, să mă ajute să identific și să elimin toate ideile sau sentimentele reminiscente contorsionate, care nu provin din Iubire.
3.  Ințeleg ca prin faptul ca sunt de acord să renunt la ego-ul meu (mândrie, frică, gelozie, concurență, complicitatea cu întunericul, etc.), renunt de fapt la opțiunea mea de a alege răul, agresiunea, războiul, dezbinarea și distrugerea. Aleg în schimb să ma aliniez în totalitate cu Lumina in fiecare moment, știind că pentru mine, aceasta este unica cale acceptabilă pentru a-mi duce la îndeplinire Misiunea vieții, care consta in aducerea Iubirii pe Pământ acum.
4. Imi promit mie insami, că nu voi cădea în sentimente de rușine sau frustrare, indiferent de adevărurile pe care este posibil sa le descoper despre gândurile întunecate și atitudinile stabilite în interiorul meu. Aceasta este calea întunericului și auto-îndoielii și nu ma voi lasa coplesit.
5. Ințeleg că fiecare sentiment sau gând are o semnătură energetica și că pot identifica o forma-gand întunecata si energia sa densa și intens *resimtita*. Nu este nimic misterios sau de nerecunoscut și nu se află în afara ariei controlului meu. O mentin, alimentand-o cu propria mea energie.
6. De indata ce simt izul unui forme gand întunecata, ma întorc spre ea cu bucurie si fermitate spre ea, facandu-i fata cu determinare și Iubire, conform propriului meu adevăr interior și o voi transmuta în Lumină. Știu că procedand asa, ma voi elibera pe mine insami și pe alții de problemele pe care Ie observ în numele Mamei și Tatălui Luminii.
7. Voi chema flacara violet a lui St Germain sa arda toate conexiunile pe care le-am intretinut prin ideile mele vechi, temerile, strategiile preferate, plangerile, scuzele, invinovatirea altora, precum și toate celelalte expresii care nu sunt o reflectare fidelă a sinelui meu interior, care este Iubirea.
8. Înțeleg și accept faptul că cel mai eficient, rapid si impecabil mod de a adera în mod conștient la acest proiect, este sa-mi canalizez eforturile interioare. Accept cu gratitudine asistența plina de iubire a Echipei mele Superioare și cu draga inima imi dedic eforturile in vederea transformarii interioare, locul unde rezida cele mai sigure rezoluții.
9. Sunt expertul mondial al propriilor mele sentimente și gânduri. Încep cu respect și cu iubire procesul de triere a tot ce nu este în aliniere deplină cu binele meu suprem și cu cea mai profundă integritate a mea, în numele Mamei și Tatalui Dumnezeu și a propriei mele Ascensiuni.
10. Sunt un copil al lui Dumnezeu si sunt făcut din Lumina lui.Eu, Sananda, imi arcuiesc brațul cu multa iubire în jurul umerilor vostri, astfel incat sa îndrăzniti să renuntati la toate rămășițele dureroase ale trecutului nostru in comun de pe această planetă, unde sclavia și suferința au fost ceva normal. Vă invit să pasiti alaturi de mine în camaraderie și bucurie, in timp ce va examinați profund fiecare dintre gândurile, sentimentele și acțiunile voastre, pentru a identifica posibilele capcane si trucuri ale programarii Cabalei. Le veți descoperi. Si atunci când o veti face, nu trebuie să va judecati prea aspru, pentru că ati carat întunericul, cu care nu mai sunteti de acord si in prezenta caruia nu va mai simtiti confortabil. Acesta este modul în care ne modelam pe noi înșine, cu blândețe și cu iubire, pentru a semana din ce in ce mai mult cu Mama si Tata.
Feriți-vă în special de tertipurile care va vor face să doriți să negati totul despre ceea ce nu va place. Nu le acordati importanta. Gândiți-vă la ele, ca la o dară de murdărie  pe fața voastra, cu care v-ati ales dupa o zi de muncă grea, sau ca la o vanataie din cauza vietii aspre și haotice, pe care v-ati hotarat sa o traiti. Curățiți-va și vindecati-va. Acordati-va timpul necesar pentru a va consola, pe masura ce curatati și inlaturati totul in flacara violet. Ramaneți aproape de Mama, in timp ce îndepartati toate capcanele și măștile, până redeveniti fiinta pura si frumoasa, care ati fost meniti să fiti. Suntem cu totii aici, să va sprijinim și sa va incurajam. Prin faptul ca va ridicati singuri, ajutati la ridicarea intregii umanitati. Celebram dedicarea și curajul vostru.

Va iubesc din toată inima.


Sunt Sananda al vostru


Canalizat & transcris de Dr. Kathryn E. May 6 martie 2016


Sursa:

3 comentarii:

  1. ...prea lung acest comentariu...nu cred ca e Sananda cel care-l face

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE ! CU BINECUVÎNTĂRI ,voi merge la bancomat ....nu la mat....să îmi verific cardul.................glumesc .

    RăspundețiȘtergere
  3. NAMASTE MAYA....ŞI MIE MI SE PARE CAAAAMM.............dar mai verificăm şi pe alte site-uri,deoarece am primit un mesaj şi de la COBRA,verificâ-l---scuze,citeşte-l şi tu.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.