Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: 10 tehnici pentru impamantare

Vizualizari

Etichete !

duminică, 13 martie 2016

10 tehnici pentru impamantare
Daca vreodata ai avut probleme in a-ti indeplini un vis, cu toate ca existau toate premisele faptului ca trebuia sa se intample, este foarte probabil de fapt sa ai nevoie de impamantare. Noi ne stabilim telurile in subconstientul nostru, insa, ca ele sa se manifeste in plan fizic, ai nevoie de impamantare.

  1. Mergeti cu talpile picioarelor goale prin iarba, puneti palmele pe pamant, sau puneti fruntea pe iarba si incercati sa preluati din energia mamei-pamant
  2. Incepe sa fii mai centrat pe pamant, si pe ceea ce este in prezent. Trecutul poti fie sa ti-l reamintesti cu placere, fie sa-l tratezi, iar viitorul va fi cum iti faci prezentul
  3. Mananca cat mai multe legume si plante (ceaiuri).
  4. Anumite cristale si pietre pretioase. Poti fie sa cumperi cristalele de la un magazin de specialitate, fie sa iei o piatra pe care o poti gasi pe sol, si care ti-a „atras atentia”. Poti sa le porti la tine ca si bijuterii: hematit, cuart fumuriu, obsidian, coral rosu, onix, rubin, etc
  5. Poarta cat mai mult rosu, pentru ca iti activeaza chakra I, care are legatura cu impamantarea. Poti de asemenea sa folosesti si culorile maro si negru, in combinatie cu rosu.
  6. Uleiuri esentiale: mir, lemn de santal (in toate variantele), mosc, patchouli, ylang ylang, lavanda, etc
  7. Inconjoara-te de oameni care nu au aceasta problema. Ii poti recunoaste foarte usor, au succes intr-un domeniu sau altul.
  8. Fa meditatii, vizualizari si afirmatii pentru impamantare, si fa-le zilnic timp de minim 21 de zile. Cea mai usoara meditatie este sa iti imaginezi ca esti un copac, si din talpile tale cresc radacini care se duc pana in centrul pamantului, si de acolo iei toata energia de care ai nevoie.
  9. Poti chiar sa mananci carne, insa trebuie sa retii faptul ca acest fel de mancare iti scade vibratia, asa ca trebuie sa fii atent in ce cantitate si cum.
  10. Incearca sa ai cat mai multe hobby-uri, pentru ca asta iti va „forta” subconstientul sa creada ca iti place in aceasta existenta, pe pamant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.