Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Vortexul Carpatic (1)

Vizualizari

Etichete !

marți, 22 martie 2016

Vortexul Carpatic (1)
Sursa: http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-1.html

Următoarele postări vor avea ca subiect vortexul energetic care se află în partea de sud-est a Europei. L-am numit Vortexul Carpatic deoarece jumătate din aria sa de influență este legată de matricea energetică din zona carpatică. Începând cu luna mai a acestui an, acest vortex va face joncțiunea cu câmpul morfogenetic uman, iar acest lucru va determina o serie de implicații și transformări.
Entitatea care mă va ghida în tot acest timp este Ral. Despre Ral am scris în cartea Chemarea Atlanților. Este una din entităţile care coordonează activitatea matricei energo-informaţionale evolutive de pe Geea, și are un rol deosebit de important în trecerea umanității de la planul de conștiență așa numit 3D la cel 4D. Această matrice are în componența sa mai multe zone-focar de lumină, printre care și matricea carpatică. Aceasta va avea în rol extrem de important în noile dinamici spirituale planetare.
Spre deosebire de alte entități întâlnite în călătoriile astrale, Ral îmi părea a avea o fizionomie puțin mai în vârstă, în jur de 45 de ani, ceea ce era o noutate pentru mine. Majoritatea entităţilor cu care luasem contact în astral aveau figuri tinere. Senzorii mei astrali îl percepeau pe Ral ca fiind un bărbat între două vârste, prezentând o figură blândă, dar fermă în acelaşi timp. Aducea puțin cu figura unei zeități din panteonul grecesc. În urmă cu câțiva ani, Ral m-a ajutat să pătrund în Atlantida și să explorez o foarte mică parte din ea.
În ultima carte – Marile taine ale pământului românesc, am scris despre vortexul planetar din zona noastră geografică. Acest vortex este în realitate o chakră energetică planetară. Mai exact, este vorba chiar de una din chakrele de tip anahata a frumoasei noastre planete - Geea.
Pe de altă parte, în mediile ezoterice occidentale se cunoaște că acest centru este în zona Glastonbury-Stonehenge. Eram pus într-o situația contradictorie; una simțeam și alta aflasem. Mai târziu, prin comunicare subtilă cu Geea, am aflat că, spre deosebire de om, structura energetică a Geei este mult mai complexă, având mai multe chakre de același tip. Astfel, Geea are cel puțin patru chakre de tip Anahata. Omul are doar două (mai exact, sunt proiecții), una pe coloana vertebrală și altă în față, în partea opusă față de centrul median al corpului. Diferă și structura de bază a chakrei. Omul are un anumit număr de petale care, prin vibrația lor, determină curgerea spiralată a energiei universale și apoi este transformată și modulată de fiecare chakră în funcție de necesitățile energetice ale omului.
Un centru energetic planetar nu dispune de petale energetice. În loc de petale are câteva ”zone atractor”, care pe lângă rolul de magneți energetici, au și datoria de a transforma și modula energia universală. Curgerea energiei universale este tot spiralată (este o energie torsionică)! Mai exact, este vorba de o spirală de tip Fibonacci, dar dispusă tridimensional.
Partea interesantă este că pentru un anumit timp (de la sute la mii de ani), una dintre aceste chakre planetare se conectează la câmpurile morfogenetice ale regnurilor care viețuiesc pe pământ, prin urmare și asupra oamenilor. Iar acest lucru determină o serie de transformări, din mai toate punctele de vedere.
 Timp de câteva sute de ani, vortexul anglo-irlandez a fost anahata dominantă pentru câmpul morfogenetic uman. Adică ea a fost cea conectată la omenire și nu numai! Nu întâmplător Anglia a fost cel mai mare imperiu din istorie, iar limba engleză s-a impus aproape ca şi limbă universală. Nu întâmplător în Anglia a început şi Revoluţia industrială la sfârşitul secolului al XVIII–lea. De asemenea, tot ei sunt pionieri în foarte multe descoperiri din sfera tehnico-ştiinţifică. Chiar şi Irlanda, care a fost sub dominaţie britanică o perioadă îndelungată, şi are o populaţie relativ mică, a avut contribuţia ei, astfel că circa 20% dintre americani, canadieni, australieni, au origini irlandeze.Trebuie să spun că acum a sosit momentul ca zona cuprinsă de vortexul balcanic să devină Anahata dominantă, iar în acest sens ţara noastră va avea rolul cel mai mare. Transferul nu se va întâmpla dintr-o dată, ci va fi o perioada de tranziție de circa 7 ani. Transferul total va fi deci în 2023. Până atunci, va trebui să pregătim bine calea!
 Deși acest vortex se întinde pe o arie destul de mare, adică vorbim de mai multe țări, în zona țării noastre el străpunge pământul; mai degrabă s-ar putea spune că este punctul unde Cerul sărută Geea. Acest spațiu este undeva în Apuseni, foarte aproape de locul unde se odihnește Arsenie Boca, adică Prislop. În spațiul astral, zona se vede ca fiind acoperită de o semisferă având lumină alb-albastră. Poate nu întâmplător Sfântul Ardealului a spus că este ”locul de unde se va aprinde țara”. 
Anahata din zona noastră geografică este dinamizată de către opt centrii atractori: Olimpus-Meteora-Ossa (Grecia), Medjugorje-Piramida din Visoko (Bosnia-Herțegovină), Ipoly-Bukk-Zempleni (Ungaria), Hoverla (Ucraina), Rarău (România), Ceahlău (România), Bucegi (România), Retezat (România).
Implicațiile sunt uriașe și au în vedere următoarele:
- România își va prelua rolul de ”înaintemergător” în revoluția spirituală planetară, adică va determina trecerea de la spațiul de conștiență numit 3D (bazat pe valori materiale) la cel 4D și 5D (bazat pe valori spirituale).
- Datorită faptului că viețuim într-o zonă dominată de o chakră planetară, adică există o conexiune directă între Cer și Pământ, aici se vor întrupa multe suflete din spațiile înalt vibraționale (deja s-au întrupat o parte).
- În această zonă vor apărea noi tehnologii, care vor avea în vedere lumina (fotonii), sunetul, vibrația, undele psi, gravitația, energiile elementale etc.
- În această zonă vor apărea noi forme de organizare și dezvoltare socială, fiind un exemplu pentru ceilalți.


(va urma) 


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.