Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Scurt RAPORT la Situaţia Planetară şi Actualizare la MEDITAŢIA EVENIMENTULUI de la 21 noiembrie 2015.

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 18 noiembrie 2015

Scurt RAPORT la Situaţia Planetară şi Actualizare la MEDITAŢIA EVENIMENTULUI de la 21 noiembrie 2015.


Scurt
RAPORT la Situaţia Planetară
şi
Actualizare la
MEDITAŢIA EVENIMENTULUI
de la
21 noiembrie 2015
(ora 22.12, ora României)
Nota MarYan :
Iată că apar primele imagini ale „dedesubturilor” din spatele Atacurilor de la PARIS, începute în primele zile ale acestui an, pe 7 ianuarie 2015, asupra Revistei „Charlie Hebdo” şi continuate acum cu această „baie de sânge ritualică”... – aspecte asupra cărora vom puncta şi noi, în următoarele PoVestiri...

...Însă, mai important decât aceste Explicaţii, rămâne nevoia de a ne MOBILIZA pentru MOMENTUL propus de Mişcarea de Rezistenţă, prin Cobra, pentru a face o diferenţă în Mişcarea Energiei Planetare şi a aduce EVENIMENTUL mai aproape de noi ! – cât pentru a începe să-l SIMŢIM cât mai tangibil... să-l putem „atinge” deja, în aspectele sale cele mai „condensate”... căci, deja, acesta începe să fie tot mai Prezent !
Haideţi să ne oferim acest TIMP, doar aşezându-ne pentru scurt timp, în Pacea şi Linştea Inimii noastre...
Iată, aşadar, ce ne transmite şi ne propune Cobra :


(ora 22.12, ora României)A sosit vremea ca să intrăm din nou în acţiune ! Este timpul ca să ne luăm destinul în propriile noastre mâini !

Suntem cu toţii de acord că procesul de Eliberare Planetară durează de prea mult timp...

Iată şansa noastră de a ACCELERA acest proces colectiv !

Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari şi mici, individual sau în cupluri, pe data de 21 noiembrie 2015.

În acea zi, un important CICLU se va închide şi un altul va începe.

Acesta este PUNCTUL DE COTITURĂ în care ne putem manifesta Puterea noastră colectivă, folosindu-l ca pe un Pivot care să declanşeze acele SCHIMBĂRI (Transformări) pe care cu toţii le aşteptăm !Oamenii se vor aduna în acea zi şi vor invoca Prezenţa şi intervenţia Frăţiei Stelare benefice ET (extraterestre) şi a Fiinţelor subterane ale Luminii, care să ne ajute în Procesul de Eliberare a Planetei noastre de tirania forţelor întunecate – astfel că, pentru prima dată în istoria Planetei, vom avea şansa de a ne crea propriul destin, în calitate de Cetăţeni Liberi ai Pământului.

EFORTUL nostru de masă din acea zi va fi FACTORUL DECLANŞATOR care va ajuta la activarea Planului, pentru ca acesta să poată fi dus la îndeplinire.Activitatea noastră din acea zi este Declaraţia noastră de VICTORIE A LUMINII !

Faceţi-o să fie „viral” ! Împărtăşiţi aceasta cu toţii !

Vă rugăm să postaţi aceasta pe site-urile şi blogurile voastre.

Dacă tu cunoşti o alternativă de informare, o poţi folosi şi pe aceasta. Puteţi crea un Grup pe Facebook, pentru grupul local de persoane din această parte a lumii.

De asemenea, avem nevoie de un Grup Principal pe Facebook, pentru acest eveniment.


Puteţi crea un film despre acest eveniment şi să-l postaţi pe YouTube.


Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale „MEDITAŢIILOR în masă asupra societăţii umană, astfel că fiecare dintre cei care vor participa la această Meditaţie pot ajuta, de fapt, să aducă EVENIMENTUL mai aproape de noi toţi.

Vom face această MEDITAŢIE în ziua de Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, la ora 21.12 CET (Ora Europei Centrale), ceea ce înseamnă ora 20.12 GMT în Londra şi ora 22.12 pentru Cairo şi pentru Bucureşti (N.MY.: Aşadar, ora 22.12, ora României, exact ca la Cairo).

Puteţi verifica aici fusul orar exact pentru Momentul meditaţiei.  Instrucţiuni pentru MEDITAŢIE :1. Foloseşte propria ta tehnică, pentru a te aduce într-o Stare Relaxată a Conştienţei.2. Afirmă-ţi intenţia de a folosi această Meditaţie ca un instrument de a accelera Procesul DEZVĂLUIRII şi al EVENIMENTULUI.
3. Vizualizaţi o RAZĂ DE LUMINĂ care este emisă din chakra STEAUA SUFLETULUI” (situată la 20 de centimetri / 8 inch deasupra capului), către chakrele „Steaua Sufletului” ale tuturor celor aflaţi în Meditaţie.


4. Vizualizaţi RAZA DE LUMINĂ, de-acum colectivă, cum se extinde în Reţeaua Energetică a Pământului şi cum se conectează cu chakrele „Steaua Sufletului” ale fiecărei fiinţe de laSuprafaţa Planetei şi din interiorul acesteia, precum şi din Sistemul Solar.

Vizualizaţi toate fiinţele implicate în situaţia Pământului ca fiind armonizate cu scopul de a se manifesta DEZVĂLUIREA şi EVENIMENTUL, cât mai curând posibil, într-o manieră cât mai armonioasă.

Vizualizaţi cum toate Bombele Plasmatice STRANGELET şi TOPLET sunt îndepărtate într-un mod inofensiv.

Vizualizaţi cum toate celelalte tehnologii de arme exotice sunt expuse şi apoi îndepărtate fără efort.

Vizualizaţi DEZVĂLUIREA completă în mass-media despre Prezenţa Extra-Terestră şi Programele Spaţiale Secrete.


Vizualizaţi cum are loc EVENIMENTUL care, în cele din urmă, Eliberează Planeta Pământ.


Poate vă puteţi inspira, în privinţa Evenimentului, şi din acest articol...

  Scurtă actualizare a situaţiei planetare

Atacurile de tip „steag fals” din Paris au fost orchestrate de Familiile NOBILIMII NEGRE din spatele Iezuiţilor, ca parte a unui război ocult, pentru a corupe Energia Grilei şi de a instala cât mai multă frică.

Este bine ştiut că Parisul este un Vortex important al Energiei ZEIŢEI, în special al Zeiţei ISIS.


Dar aceste manipulări nu mai funcţionează, iar oamenii din Paris NU SE TEM :


În al doilea rând, aceste atacuri au fost executate Vineri, în data de 13ca un avertisment ocult şi ameninţare pentru TEMPLIERII POZITIVI care îl sprijină pe PUTIN şi ALIANŢA ESTICĂ din spatele scenei.Vineri 13, din Octombrie 1307, a fost ziua în care majoritatea Templierilor au fost arestaţi în Paris şi în alte părţi în Franţa.

În al treilea rând, aceste atacuri au fost orchestrate cu scopul de a polariza pe mai departe populaţia creştină din Europa, într-o ură religioasă împotriva musulmanilor.Când toate celelalte încercări de a porni al treilea război mondial au eşuat, forţele întunericuluisperă să declanşeze acest război prin crearea unei mase critice de ură religioasă între creştini şi musulmani.

Aceasta este o parte a unui plan antic al Cabalei la care şi Nostradamus a făcut referire.
Aici este important ca să fim conştienţi că Islam-ul este o religie în general pacifistă şi că Militarismul Radicalist Islamist a fost născut în Secolul al 18-lea ca WAHHABISM şi a fost o creaţie a Coaliţiei BRITANICO-SAUDITE.


Pe o notă ceva mai pozitivă, iată că mai mult de 1 milion de refugiaţi s-au întors în Siria, de la începutul operaţiunilor militare ruse.


GERMANIA se află în proces de a interzice triturarea („măcinarea”) puilor vii, o practică oribilă în cazul animalelor, de o cruzime de neimaginat :

Şi în final, un sat din India a găsit o cale unică de a sprijini egalitatea femeilorActualizare la
MEDITAŢIA pentru EVENIMENTTimpul Meditaţiei noastre globale pentru Eveniment se apropie cu repeziciune.
Dacă simţi că acest Proces al Eliberării Planetare durează prea mult, iată ocazia noastră ca să îl grăbim.
Un eveniment pe Facebook a fost creat pentru această Meditaţie.
De asemenea, poţi semna o petiţie pentru a sprijini această Meditaţie.


Au fost create Video-uri pe YouTube, în mai multe limbi străine :

ROMANĂ :

Sursa: 
SURSA : http://2012portal.blogspot.ro/  prin  http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.