Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MarYan : PoVestea ZILEI (77) pentru 22 noiembrie 2015 – BUCURIA apropierii EVENIMENTULUI.

Vizualizari

Etichete !

luni, 23 noiembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (77) pentru 22 noiembrie 2015 – BUCURIA apropierii EVENIMENTULUI.


PoVestea ZILEI (77)
(pentru)
22 noiembrie 2015
           BUCURIA
apropierii 
EVENIMENTULUI
Sursa:
http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/11/maryan-povestea-zilei-77-pentru-22.html
 
 
Încă re-simt, şi acum, Graţia minunată din Momentul şi de după Meditaţia pentru Apropierea Evenimentului, de aseară (21 noiembrie 2015, ora 22.12, ora României)...

Aşa cum am punctat într-un anume comentariu, afirm şi acum că se pare că, din comentariile „fierbinţi” de pe blogul lui Cobra – realizate de fiecare, la doar câteva minute după încheierea meditaţiei – se putea observa că fiecare dintre cei care au luat parte la acest Moment a putut percepe, în general, câteva stări fundamentale, centrate pe IUBIRE, COMUNIUNE, BUCURIE, COMPASIUNE, RE-CONECTARE...
De fapt, ca la orice Meditaţie, Starea Dominantă cea mai armonioasă din interiorul fiecăruia este cea care a fost percepută cu cea mai mare intensitate în timpul acestei foarte interesante Meditaţii.
Acum nu doresc să fac o „radiografie” a acesteia, cu comentarii de vreun fel sau altul – căci, până la urmă, toate aceste percepţii sunt chiar „subiective”, fiind „unice” pentru fiecare în parte – ci doar să subliniez ceea ce au afirmat mulţi, la comentarii, şi pe care am re-simţit-o şi eu, în particular : o percepţie că NU SUNT SINGUR, cumva ca şi când aş fi fost într-o CAMERĂ DE MEDITAŢIE (mare cât întreaga Planetă, cel puţin!) cu atâtea minunate Fiinţe, încât nu le puteam ţine numărul !
Altfel spus, eu cred că prin aceste meditaţii – indiferent că se atinge sau nu acel celebru „Punct Critic” cu MASA CRITICĂ necesară – cel mai important este faptul că NE UNIM ENERGIILE şi ASPIRAŢIILE în aceeaşi INIMĂ A MAICII GEEA (Mama Pământ) ca să ne re-descoperim, în fine, această UNICĂ INIMĂ care funcţionează, în realitate, pentru fiecare dintre Noi, UMANITATEA...
În cazul meu personal, probabil că aceasta a fost cauza principală a uriaşei Bucurii pe care pur şi simplu nu o puteam nu doar controla, ci chiar şi gestiona, şi care se exprima cu aşa intensitate... încât am rămas cu suficiente „rezerve” şi pentru alte dăţi, când va fi mare nevoie de aceasta !
Iată, aşa-dar, BUCURIA pe care am re-simţit-o în acest Moment al Meditaţiei propuse de Cobra pentru Apropierea Evenimentului este unul din DAR-urile oferite de către cei (din alte „sfere”) care ne susţin în această muncă de Eliberare Planetară – ca Bune-VestiriMomentul este tot mai aproape... şi că de noi depinde ca să-l apropiem, din ce în ce mai mult !
Poate că mai ţineţi minte aceste afirmaţii pe care le-am tot făcut în ultimele Editoriale despre Eveniment şi în PoVestirile legate de acest Subiect, referitoare la acest aspect : aceasta nu este exclusiv responsabilitatea noastră, însă de noi depinde, în primul şi în ultimul rând, Momentul Apropierii şi Declanşării Evenimentului...

Dragi prieteni, probabil că unul din motivele acestei mari Bucurii pe care o re-simt are legătură şi cu re-amintirea şi conştientizarea în timpul meditaţiei a faptului că tot ceea ce se petrece în prezent pe Planetă, are legătură cu această pregătire a Manifestării Evenimentului, fiind Semne că Momentul este tot mai aproape : dacă încă o majoritate de umani se îngrijorează că ceea ce se petrece pe Glob, în prezent, este în sensul „construirii Noii Ordini Mondiale”... ei bine, eu vă spun că acestea sunt semne că situaţia este atât de „albastră” şi dură pentru „scenariştii Cabalei”, încât nu mai au altă variantă decât să scoată la atac toţii aşii pe care-i mai aveau în mânecă şi să acţioneze cu toate forţele pe care le mai au la dispoziţie, pentru îndeplinirea Planului lor multi-secular !
Ia priviţi, dragilor, şi vedeţi cum proiecte care solicitau acţiune delicată, „cu mănuşi”, în ani de zile, deodată sunt „aruncate” pur şi simplu în aceeaşi perioadă, ca să fie îndeplinite ÎN DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI !

Dar nu acum voi insista pe acest aspect, ci în Editorialul a cărei Primă Parte este aproape gata, şi în care vom vedea, după mai multe luni de „tăcere”, cum stăm cu „Condiţiile îndeplinite pentru Declanşarea Evenimentului”... şi, de fapt, ce înseamnă, cât mai clar şi detaliat, acest EVENIMENT, în ansamblul său.
De aceea, las pentru acel Moment descrieri mai tehnice şi grafice de evoluţie a unor parametri... iar acum mă las şi eu, poate ca voi, sper, în valurile Bucuriei că iată, chiar dacă suntem atât de „zăpăciţi” şi inconsecvenţi, uitând de treaba pentru care am venit pe Planetă, în aceste vremuri, măcar acum începem să ne mobilizăm, cei care au ales şi (şi-)au promis acest lucru, pentru a aduce mai aproape de Planetă Lumina, Iubirea, Compasiunea... „bunătăţi” cu care ne „înfruptăm” şi noi, din plin, iată, „savurându-le” cu cea mai mare „satisfacţie”...
Vedeţi, dragi prieteni, putem vorbi şi scrie despre „A TRĂI ÎN INIMĂ” (A FI O UNICĂ INIMĂ!), timp de eoni de acum înainte... însă, dacă nu SIMŢIM, măcar pentru o CLIPĂ, ce înseamnă asta... off, chiar că am fi trăit degeaba !
Acum pare a fi unul din acele Momente de Graţie în care niciun CuVânt, oricât de savant sau metafizic ar fi, nu poate descrie „Beţia de Iubire” care irumpe din Inima Fiinţei...
De aceea, repet, haideţi să lăsaţi orice gând de analiză şi comparaţie (chiar şi din ultimul interviu extrem de interesant al lui Cobra), ci doar lăsaţi-vă purtaţi la Poarta Inimii voastre... ajutaţii fiind de Muzică... şi de imagini sublime, într-o Meditaţie a Bucuriei !... căci, iată, buna-vestire ne anunţă cât de aproape este Evenimentul !
 
 
 
 
Cum e ? Îl SIMŢIŢI ?
 
Doar Bucuraţi-vă, căci habar n-are mintea noastră (deşi ea crede că ştie...) ce se apropie de noi... ce VAL DIVIN stă gata ca să se re-verse peste Sufletele noastre !
Acum începeţi să realizaţi despre ce anume tot citim şi scriem, de atâta vreme... ?
Aşadar, doar BUCURAŢI-VĂ !
VREMEA E APROAPE !
MarYan,
dincolo de cuvinte
 

Sursa:
http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/11/maryan-povestea-zilei-77-pentru-22.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.